Program ishrane

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
filipos
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 25, 2006 11:44 pm

Program ishrane

Post od filipos »

Da li ovde postoji nutricionista kome mogu ukratko da napisem kako planiram da regulisem ishranu radi smanjenja teleske tezine(nekih 7-8 kg) pa da mi on napise da li je to ok ili ne i da mi da poneki savet?Hvala
filipos
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 25, 2006 11:44 pm

Post od filipos »

Zar je moguce da niko ne zeli da mi odgovori? Nije mi jasno...Ili na ovom forumu nema nutricionista uopste ili nema nutricionista koji bi pomogli...Al onda stvarno ne razumem svrhu postojanja foruma..
Korisnikov avatar
Just Life
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 17, 2006 9:38 pm

Post od Just Life »

pa ne znam da li postoji ovde iko ko je nutricionista.
Ja ti mogu dati savet jer sam bivsi profesionalni sportista i znam dosta o zdravoj ishrani, ali nisam strucno lice.

U svakom slucaju, trebao bi sam da se obrazujes vise o namirnicama koje su dobre za tebe a koje su lose i odatle da pocnes. Sve je posle stvar menjanja na bolje. Internet je odlican izvor informacija o zdravlju kao i o svemu drugome... tako da eto ti savet odakle da pocnes.

Samo neka ti je u glavi da treba sa svime da budes umeren, i da ne treba da ides u ekstremitete nisacim. Pa ni sa kolicinom hrane :)
Odgovori