zmaj76 napisao:si gde ,mamice ?
ša ima?
jes učila fisiku??
nisam ucila!!!nadam se da ce mi biti oprosteno,danas sam dobila mail da sam postala volonter jedne humanitarne organizacije(prijavila sam se pre mesec dana,trazili preporuke,iskustvo itd) ......
bas sam srecna,uskoro pocinjem sa radom!!!!
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
zmaj76 napisao:si gde ,mamice ?
ša ima?
jes učila fisiku??
nisam ucila!!!nadam se da ce mi biti oprosteno,danas sam dobila mail da sam postala volonter jedne humanitarne organizacije(prijavila sam se pre mesec dana,trazili preporuke,iskustvo itd) ......
bas sam srecna,uskoro pocinjem sa radom!!!!
pa super!!!
baš lepo!!
ma bićeš pošteđena polaganja,ne brini...
Zmaj :1976 je godina zmaja,aona pada 2012...
znači,tad dolazi mojih 5 min...
pa ako do tad završim fax,na šta me draga DjOlja savetuje,možda postanem i direktor!!!jeeeeeee !!!
Daaaaaaa nagovaram te i mislim da ćeš jednoga dana postati direktor a i u ljubavi ćeš imati mnogo sreće, s obzirom da si , kako kaže tvoj horoskopki znak, vrlo šarmantna i karizmatična i stoga ti nije problem osvojiti mnoga srca ( jedno si već osvojila ).
Hm...zanimljiva teorija o zmijama koje se posle četrdesete godine pretvaraju u zmaja..
Dj.Olivera napisao:1976 je godina zmaja,aona pada 2012...
znači,tad dolazi mojih 5 min...
pa ako do tad završim fax,na šta me draga DjOlja savetuje,možda postanem i direktor!!!jeeeeeee !!!
Daaaaaaa nagovaram te i mislim da ćeš jednoga dana postati direktor a i u ljubavi ćeš imati mnogo sreće, s obzirom da si , kako kaže tvoj horoskopki znak, vrlo šarmantna i karizmatična i stoga ti nije problem osvojiti mnoga srca ( jedno si već osvojila ).
Hm...zanimljiva teorija o zmijama koje se posle četrdesete godine pretvaraju u zmaja..
daaaaa..
ali samo ako ih 9 godina nije videlo ljudsko oko...čini mi se...
Nema danas ispitivanja!
Imamo ceo dan fiSichko umesto fiSike!
Da li vas je neko dirao?
Samo recite teta Sanyalici i nemate problema!
Eh da...ima nas ovde josh zmajeva...bash me obradovalo to za 2012! Jedva je chekam, tako da sam odluchila da preskochim 2009. i 2010 i 2011.godinu i odmah uletim u 2012!!!! Sve to mozemo mi, nauchnice, fiSicharke, izumiteljke vremenske mashine i potpaljivachice fitilja za velike praske(vekliki prasak u mnozini je veliki prasci, pa zar ne? )
Pozz
sanyalica napisao:Nema danas ispitivanja!
Da li vas je neko dirao?
Eh da...ima nas ovde josh zmajeva...bash me obradovalo to za 2012! Jedva je chekam, tako da sam odluchila da preskochim 2009. i 2010 i 2011.godinu i odmah uletim u 2012!!!! Sve to mozemo mi, nauchnice, fiSicharke, izumiteljke vremenske mashine i potpaljivachice fitilja za velike praske(vekliki prasak u mnozini je veliki prasci, pa zar ne? )
Pozz
ih što bi ja iskorišćavala tu mašinuuu!!!
i unazad i unapred
niko nas danas nije dirao,uspešno smo izbegli mobbera,učimo polako...
sanyalica napisao:Nema danas ispitivanja!
Da li vas je neko dirao?
Pozz
ih što bi ja iskorišæavala tu mašinuuu!!!
i unazad i unapred
niko nas danas nije dirao,uspešno smo izbegli mobbera,uèimo polako...
Pametnice moje!
Idite na fiSiku...ima neshto lepo za chitanje!