sludjena mama napisao:zmajice,dobijes obavestenje da ti je stigla poruka...u medjuvremenu taj neko obrise poruku koju je zeleo da ti posalje i dok je ti pogledas tj pokusas da procitas-poruke nema!
pretpostavljam da je to u pitanju,desavalo se i meni! ili sam ja pogresno skapirala neke stvari u objasnjenjima i najcescim pitanjima u vezi funkionisanja poruka!
pozzz draga..odoh da ,ovakva besposlena i za neke zbog toga glupa,uspavljujem decu! poljubac!
Slatka,šta pričaš... kako glupa,za koga??
ju,ju...
hvala na objašnjenju,mogućem...nije mi to palo na pamet,veruj mi...
xaxaxaxxaxaxxaxaxa,e,bas si me nasmejao.....plizmi...xaxaxaxaxxa
ako,ako,dragi moj!mora se!radila bih i ja ali ne da mi se! blejim po kuci do marta....
pozzz od mene !
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
sludjena mama napisao:xaxaxaxxaxaxxaxaxa,e,bas si me nasmejao.....plizmi...xaxaxaxaxxa
ako,ako,dragi moj!mora se!radila bih i ja ali ne da mi se! blejim po kuci do marta....
pozzz od mene !
Ako mogu pomoci oko posla dolazim do Svetog Trifuna, valjda cicko moze pomoci u tvoje mesto nesto, dragoj mami oko posla!!!
pozdrav i ostalima...jedno pitanjce...dešava li vam se da dobijete obaveštenje da imate pp ali pp nema u sandučetu??
meni se to desilo evo već drugi put,nije sigurno u pitanju neproverena pošta u sandučetu(mislim na inbox..),a ni zakasnelo obaveštenje...
ništa mi nije jasno...
Snajke, gle sta meni napisa:
Broj novih poruka:<b>65535</b>Broj novih poruka:65535