E ljudi imam jednu nedoumicu i trebaju mi vase pametne glavice da mi to rese...
Posto OBOZAVAM kokice i davim se u njima, zanima me, posto u 100 g kokica ima 380 kcal, kolika je to posuda, kako ja kad puckam kuci da znam koliko je 100g...
Ja ispuckam kao u filmovima onu veliku posudu plasticnu i sve pojedem... El tu ima vise od 100 g il....?
MMMMM kokice, bas sam ih se uzelela, ja ih volim leti isto kao i zimi i nekad izmislim da idemo u bioskop i kad je neki bezveze film, samo zbog kokica.ZAmisli dokle ide moja ljubav prema kokicama... POOZZZ HIJENA, ti prsla na kokice, jedva te nadjoh
Ma mogu ja, kokice obozavam a i tolko mi se nesto jele..mmm
ma nisam presla na kokice ako mislis sa proje... to se nece desiti pa da e kraj sveta hahaha
Pozz svima
maliska napisao:MMMMM kokice, bas sam ih se uzelela, ja ih volim leti isto kao i zimi i nekad izmislim da idemo u bioskop i kad je neki bezveze film, samo zbog kokica.ZAmisli dokle ide moja ljubav prema kokicama... POOZZZ HIJENA, ti prsla na kokice, jedva te nadjoh
Jao i ja obozavam kokice.Isto tako mi je asocijacija na bioskoP I sto su slaniJE To bolje NJam njAM
Jao pricaj mi o tome...slano uopste ne volim, i salate jedva solim, ali kad su kokice u pitanju...pa recimo da svu nepojedenu so tada nadoknadim!
Jos kako ih pravim...uh...
Cmokitz
jesy, naravno da nismo zaboravili, pa i to je nas zlatan kukuruz, koji extra deluje na moj stomachic!
Bas pre neko vece, uzela film iz kluba, napravila brdo kokica....padala kisa, svi sumorni, ne mogu u skitnju, ja dohvatila, ispuckala, i zavalila se pa reko nek seva, nek grmi, meni ne smeta!
Ja sad uze par kesitza vrelih kokitza !Ishli oni sa onim pacikletom onim kolitzima kao paciklo !U zamirishashe .Reko svrtji ovamo i evo sad vrutje krckam