Da odmah dam adresu i broj telefona : Pasterova 2, tel : 2657 - 863
Zakazali su mi za mesec dana tj. danas u 9 sati.
Otvorili su mi karton, a zatim me je sestra izmerila, na vagi, visinu i onim aparatom koji lici na klesta (ali ne boli

Obe sestre su bile OK, nisu bile nadrndane, sto je gotovo postalo pravilo u nasem drzavnom zdravstvu.
Posle toga sam dobila upitnik da upisem sta sam jela juce, malo sam improvizovala, ali otpilike sam navela ono sto najcesce jedem i koliko.
Zatim me primila jedna doktorka, ocito je na specijalizaciji, jer kad je usla Prof. Jorga, odmah je skocila i stala u stav mirno

Doktorka je bila vise nego ljubazna, pregledala je moje rezultate krvi i urina koji pokazuju anemiju i povisen holesterol( vadila sam ih privatno, cena oko 2000 din.

Ja sam zvanicno pacijent neke profesorke, ali je nisam ni videla, pregledala me ova doktorka i dogovorile smo se da se vidimo za 2 nedelje, a da se za to vreme pridrzavam dijete...
Ovo pisem zbog toga, sto sam pre nekoliko meseci bila na ovom forumu i nasla lose komentare o "Savetovalistu" da u ladici imaju nekoliko papira sa dijetama, da istu dijetu daju i devojci i nekoj babi, muskarcu, da se ne bave pacijentima.
Otisla sam spremna na ovo, pa sam mislila ako ne upali idem privatno kod Jorge, pa sta kosta da se plati.
Medjutim, jos jednom da pohvalim ovu doktorku (ne znam joj ime ) bila je vise nego ljubazna i zaista se potrudila da napravi dijetu za mene, tj. u skadu sa mojim potrebama i trenutnim stanjem organizma.
Jos da vidimo hoce li dijeta dati zeljene rezultate