Dobra iskustva sa "Savetovalistem za dijetetiku"

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

mmsanja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 03, 2010 6:25 pm

Re: Dobra iskustva sa "Savetovalistem za dijetetiku"

Post od mmsanja »

I meni je potreban kontakt telefon od doktorke Branke Mirkovic iz panceva, cula sam da je jako dobra...zato plizzzz ko god da ima njen telefon ili neke blize informacija neka mi posalje :)))
goca76
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 30, 2006 5:14 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goca76 »

i ja bih broj telefona ako neko ima ali u Novom Sadu, neznam da li tako neka ustanova ima u ovde.
varicak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 03, 2011 9:49 am

Post od varicak »

Temu dizem iz mrtvih, ali nadam se da ce nekome koristiti, a i da cu dobiti neke korisne informacije od vas.

U potrazi sam za dobrim nutricionistom vec nekoliko meseci. Poceo sam sa Jagodom
jorgom, ali je nju od prilike nemoguce bilo pronaci u vreme kada meni to odgovara. Malo je specificna situacija, nisam iz Beograda a radim do 4 poslepodne. Dosao sam i do kontakta za Dr Branku Mirkovic, ali opet problem sa terminima. I tako citajuci ovu temu doaso sam na ideju da zakazem u savetovalistu. Danas pozvao, zakazali mi za 21.09. Treba da pripremim labaratorijske analize. Inace na moze se na pregled na uput, vec se placa. Prvi pregled 3.000, a kontrola 1.500. Zakazali su mi kod prof. dr Branka Jakovljevića. U ave ovo ulazim zajedno sa suprugom. Ona posle drugog porodjaja zeli da se vrati u formu, a meni je dva porodjaja ostavilo duubokog traga, skoro 25kg viska. Ako neko zna nesto o doktoru koga sam naveo ili ima skorija iskustva sa savetovalistem, neka podeli sa nama.
zorankov
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 09, 2006 6:12 pm

Post od zorankov »

I ja opet dižem temuiz mrtvih. Išao sam u to savetovalište na uput, a iz Beograda sam. Ne znam da li je to bitno, ne bi trebalo biti bitno. Išao sam kod dr. Jakovljevića. čovekje bio OK, ljubazan i fin.
Ja prekinuo, jer nisam ja imao dovoljno volje i snage da izdržim još koju godinu, ali mi se olupalo o glavu,da ne kažem o krvnu sliku.
Ovo sa plaćanjem mi nije jasno, zašto i kako?
Odgovori