Pri jutarnjem vaganju imala sam 55 kg

.
Kao zacrtanu tezinu postavila sam 54 kg, ali mislim da mi je ovo dovoljno.
Drzim dijetu od septembra uz pomoc lekara iz Savetovalista za dijetetiku.
Propagirala sam ga ovde, nazlaost samo jedna zena je otisla.
Ali i to je nesto, a i stekla sam prijateljicu, u jednom trenutku nase diskusije se prekidaju, sad semo u kontaktu PP-om.
Svima koje su na redukcionim dijetama zelim da smrsaju, a da pri tome ne uniste zdravlje.
Pokusala sam da pomognem devojcici koja "raste na dole", nazalost izgleda da nije ozbiljno shvatila moju poruku

.
Pozdravljam "alapace" i one koje su me vredjale i one koje to nisu.
Sa ovim prvim nisma ulazila u diskusiju, svako ima svoj nivo, a njihove poruke meni su ogledalo njihovog nivoa.
Ili sto bi, mnogo, lepse i mudrije rekao Njegos : "Gleda majmun sebe u zrcalo.".
Oprastam vam, ne mogu reci zbog mladosti, jer ne mislim da ste toliko mlade, onda zbog gluposti

.
Usput, ne postoji nacin da me isprovocirate ili iznervirate

.
Misim da nema vise potrebe da pisem na temi koju sam otvorila, ona ce ostati na forumu, nadam se da ce je neko otkriti.
Ja sam svoje postigla - sredila tezinu, uskoro cu znati i da li mi je holesterol u redu, takodje sam napunila depoe gvozdja, koji su bili poluprazni.
Pozdrav i sve najbolje svima koji pisu na nutricionizmu, ako ste vec izabrali da drzite dietu bez saveta sa lekarom, bar nekada proverite biohemijske parametre svog organizma.