DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

dijeta sa pirincem

Post od jesy »

:roll: :roll: :roll: jedva cekam da dodjem sa posla da mi sin ustupi mesto pored pc da vidim nove poruke,sada se svadjamo ko ce biti pored racunara, :-? :-? :-? ali uspevam pozzzz odoh se spremati za posao :cry: :cry: :cry:
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

:D :D :D .Ma dace tebi sinchek PC ..Ljubni gaaa i etoo :lol: :lol: :lol:
A i ti bi s`nama u dom? :D :D :D ..Ma da..Pa da pravimo priredbitze hehehe VAZI :D :D :D
simunovz
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 16, 2008 7:04 pm

Post od simunovz »

Ljubim vas sve. Meni je nakon ova dva zrna apetiti manji. Dorucak i vecera sala a rucak sta bude
Lelaa
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Sep 07, 2005 12:10 pm

Post od Lelaa »

Da,stvarno pijem rizu. Ja sam na medicinskoj dijeti mada malo zabusavam.Pocecu da radim neke vezbice za stomak i noge. :)Da li od trbusnjaka moze da se smrsa ili oni sluze samo za zatezanje?
Pozz
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Lelaa napisao:Da,stvarno pijem rizu. Ja sam na medicinskoj dijeti mada malo zabusavam.Pocecu da radim neke vezbice za stomak i noge. :)Da li od trbusnjaka moze da se smrsa ili oni sluze samo za zatezanje?
Pozz
Meni pomazu trbusnjatzi .Dodushe dok ja podignem doope 20-ak puta oznojim se uhhh :( .Ali uz trbushnjake imam ja josh onih vezbi,mashi rukitzama,nogitzama i Bogami ujutru oko 30 do 40 minuta se to prozima.A imam onaj nordijatz pa se hrvem i s njim i onu traku za hodanje .E na traci mi nije bash teshko ali malo ovo,malo ono nakupi se toga.tako cesh i ti.Nebi bilo loshe jer svi kazu da se ovde kad izgubish kg ?Ne vracaju se.E to i jest cilj.A ne ono s`teshkom mukom skinemo i najedesh se jednom,stanesh na vagu i :oops: :cry: ..E onda da poshizish.Pa videt tzemo ..
Pozdravche za sveee ..Idemo dalje Lepotitze moje :D :D :D .. laq notz odoh se bacim na krevet .Mrtva sam kokoshka :( .
Ljub vas SVE ...
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

simunovz napisao:Ljubim vas sve. Meni je nakon ova dva zrna apetiti manji. Dorucak i vecera sala a rucak sta bude
Valjda 22 a ne dva :roll: ...Od 22 i da s smanji apetit ,otje ali od 2 teshko :P
Cmokkkkkara :D
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

dijeta sa pirincem

Post od jesy »

pozzz uspela sam da ugrabim 2 minuta sinu komp samo da vas pozzzz
brannass
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 02, 2008 1:15 pm

evo i mene... pocinjem danas

Post od brannass »

Cao drustvo,

iscitala sam skore sve stranice na ovu temu i mislim da ima neke logike u svemu tome... jos nekoliko ljudi uz mene danas krece sa zrncima...
vas zelim ohrabriti da nastavite...

pozz
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

dijeta sa pirincem

Post od jesy »

:D :D :D podrshka bannanass,ja sam danas na 8mom zrncetu i mogu ti reci da nije loshe za sada,punu podrshku ti dajem,pozzzz :D :D :D
brannass
Novi član
Novi član

hvala

Post od brannass »

hvala jesy... resena sam da istrajem...pa da vidimo... u medjuvremenu i vezbam... razmisljam sta jedem... pa se nadam da ce uspeti.. meni ne treba puno da skinem jendo 5kg bice dosta... poceli su samnom i neki kojima treba vise da skinu..pa javljacemo se s vremena na vreme...
vidim da je ovde great fun na stranici.. da se dobro zabavljate...
super
Korisnikov avatar
skubisa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 24, 2008 3:27 pm

Re: evo i mene... pocinjem danas

Post od skubisa »

brannass napisao:Cao drustvo,

iscitala sam skore sve stranice na ovu temu i mislim da ima neke logike u svemu tome... jos nekoliko ljudi uz mene danas krece sa zrncima...
vas zelim ohrabriti da nastavite...

pozz
dobro dosla draga.....
tako sam i ja krenula sa pirincem, nasla sam forum slucajno na netu, procitala tadasnjih 50-ak stranica, i u sve ovo krenula vise zbog druzenja i zezanja, nego zbog same dijete. a sto je najbolje, ovo izgleda stvarno deluje, posto mi se apetit znatno smanjio.... :lol:
jos ako pirinac kombinujes sa nekim vezbicama i malo redukujes ishranu, videces, postici ces super rezultate :wink:
kiss za sve,
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

dijeta sa pirincem

Post od jesy »

pozdrav za mikalju,neobicno mi je sto te nema,je li sve u redu???
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dobro jutro Lepotitze mojee :D :D :D ..Tu sam ja .Ali neshto od jutros red poduzi za upisivanje ,pa chekam :roll: kao i svaki primeren gradjanin :lol: .E ovakoc, jutros sam popila 60 ravno zrncadi i hvala Bogu super sam .Idemo dalje :lol: :lol: :lol: .Kako jesy brine za mene :) .Lepa moja,tu sam ja.Radila prvo vezbe dok niko nije banuo i prekinuo me :oops: ..Dobro nam doshla barnnass pojedem ti nick jedva ga zapamtih tj napisah :oops: ako ga opet nisam pogresno utefterila :wink: .A sad idem malo da vezbam na nekoj skalameriji pa cu se javiti posle..Novima zelim da istraju i da se s`nama druze.Jer ko se snama druzi onaj mu je duzi :oops: .Ops izlete mi na jezik sam mislila :D :D :D ...Idem pa se i vrnem LJUB.. ZA SVE MOJE VESELITZE :D :D :D
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

pozzzzz

Post od jesy »

mnogo mi je neobicno bez mikalje,ja sam se vezala za nju :D :D i sve ostale ste mi drage ali...mikalja mi je idol na ovoom forumu :wink: :wink: :wink: pozzz za sve pirincane dame
brannass
Novi član
Novi član

Post od brannass »

skubisa hvala za podrsku... meni zvuci kao da vredi, jer sam ja pocela nesto drugo bila i vidim da stvarno regulise apeti... ovsene i zobene pahuljice ujutru i one nabubre u zeludcu i stvarno sam manje jela.. a ovo sa pirincem mi se cini jos bolje...
Zaključana tema