DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

AALO drushtvo :) Popijeno jutros 26 zrncadi :wink: .Sve je to u redu a shta nam je sa grazza ? :x .Chujemo se tj pishemo se posle imam drushtvo neko ,pije se kafitza pa Vas pozdravljam sve u bubimmmm cmokkkkkkk! :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Draga kzoja moja :) .Ti popi 65-to zrno i ?Ima li koi gram manje luche moje ?Cmokara i nemoj se nervirash bwe i pravdawsh tu za ono zachim nemash potrebe.Ne osecaj se krivom za shta KRIVA nisi sem shto si zelela i zelish pomoci drugima :oops: .Ne, jednom u zivotu da sam chinila ljudima dobra dela shto kazu ljudi iz dubine dushe .I to mi se obilo o glavu samo tako,ali kad tad svate i pokucaju na vrata da se s`izvinjenjem vrate.Mozda greshim ali kao da izmedju redova chitam osecaj "krivice" tvoje :oops: Opusti se i uzivaj milice nasha.Ono prvo te dizu do neba i onda upadne neki uljez ,namerno napravi pobunu ili pakost sa slovima i odddddddde.Moja cerkica je medicinski radnik i radi u medicinskoj ustanovi jednoj poliklinici u Sidneju a i zavrsava Medicinske nauke.Dala sam joj ovu dietu i ona je razgovarala sa svoim predpostavljenim,hirurzima ,endokrinolozima zbog mene jer sam ja specifican slucaj.I kaze pi slobodno.I ona je krenula i uzima sad joj je oko 40-og zrnceta.I kaze da joj mnogo prija.Ne gladni dok radi a pre kaze qqqq jedva cheka pauzu .Nije imala redovnu stolicu i po 4 do 5 dana.A sad svaki dan i po par puta.Kaze bash joj prija .Tako opusti se bre na kraju krajeva NIKOGA NISI TERALA NI JURILA!TEBE SU JURILI KOLIKO SAM JA VIDELA' A NE TI NJI?Te de si te ovo i ono.Aj bubim Vas sve pa se chujemo tj pishemo :D :D :D
draganaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 12:58 pm

Post od draganaa »

dobro jutro.....
nadam se da nisam unijela pometnju medju vas.... nije mi to bila namjera... poslije svega procitanog mogu samo reci da danas POPIH 50 ZRNCE... znaci idemo dalje.... jos jednom se izvinjavam svima ako sam gdje pogrijesila... i naravno hvala kzoji sto podjeli sa nama pricu o carobnom zrncetu rize...
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

draganaa napisao:dobro jutro.....
nadam se da nisam unijela pometnju medju vas.... nije mi to bila namjera... poslije svega procitanog mogu samo reci da danas POPIH 50 ZRNCE... znaci idemo dalje.... jos jednom se izvinjavam svima ako sam gdje pogrijesila... i naravno hvala kzoji sto podjeli sa nama pricu o carobnom zrncetu rize...
Opusteno gagice :wink: .To se odnosi na one koi se ubace s`nadom da ce uneti pometnju ?Jer nemaju bash taj duh disciplinski,mislim treba to ipak redovno uzimati svako jutro i voditi evidenciju.E sad ljubomorni su na tebe na druge koi guramo i idemo napred ,nemogu oni jer ih mrzi i onda od ljubomore ovde unose pometnju.I naravno ljudi pochnu da sumljaju .samo napred cmokitjak za tebe i tvoih 50 zrncadi .Idemo dalje neboj se :D
Pozdravvvvv za sve ...
rami
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 21, 2008 3:32 pm

Post od rami »

Mikalja,alal vera na tvojim rečima.

Svima mnogo pozdrava,ja sam jutros popila 11 zrna.NASTAVLJAMO DALJE

drage moje :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

rami napisao:Mikalja,alal vera na tvojim rečima.

Svima mnogo pozdrava,ja sam jutros popila 11 zrna.NASTAVLJAMO DALJE

drage moje :D
Pozdrav rami srtze !Pa tako je!Idemo dalje i alal vera Munevera :D :D :D
Svaka chast rami samo teraj :)
Ali nema nam grazza ,da nije planinarila uz one svoje spratove ?Provirite na geneks da nema bele zastavitze ? :D :D :D :
Nedaj se grazza chekamo te .Mi, tvoja druzina Pere Kvrzitze :lol: :lol: :lol:
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

Juhu, evo i mene, a nedostajala sam vam?? e to volem. Ma neka guzva na poslu a i bila prvo do grada, ali jedvam cekala da vam pisem Ja danas 30 zrno.jupppppppppi. Evo sme mi kvrzice od pirinca poiskakale.HEHEEE
salim se, ljubim vas sve Kzoja nemoj se nerviras mi te pratimo u stopu dusice. Mikalja draga jelovnik za staracki dom: riza na 1000 nacina hehe za neverne i verne Tome :lol:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

grazza napisao:Juhu, evo i mene, a nedostajala sam vam?? e to volem. Ma neka guzva na poslu a i bila prvo do grada, ali jedvam cekala da vam pisem Ja danas 30 zrno.jupppppppppi. Evo sme mi kvrzice od pirinca poiskakale.HEHEEE
salim se, ljubim vas sve Kzoja nemoj se nerviras mi te pratimo u stopu dusice. Mikalja draga jelovnik za staracki dom: riza na 1000 nacina hehe za neverne i verne Tome :lol:
A stigla si ? :D Reko da te nisu kidnapovali i odveli u neki dom :lol: :lol: :lol: .Nedaj Boze reko da se nisi izgubila pa htedoh poternicu raspisati :D :D :D .Dobro je sve kad se dobro SVRSHI! HaHaHaHa :D :D :D :lol:
ledenica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 28, 2008 10:09 pm

Post od ledenica »

hello drage moje :)
Danas popijeno 7 zrncadi :) Znaci poja prva nedjelja je gotova...WUHU! :)
Sjutra ujutru pocinjem sa odbojkom, i tako... samo me nervira ovo ruzno vrijeme ne mogu da se setam :(
Ali... U da... I zadnjih 5 dana mi se uzasno jede slatko, a nikako nesto da pojedem :( Valjda to zato sto treba da dobijem? Obicno je tako :D Ali eto...

Ljubim vas :D

P.S. Koji crnjak, svaki dan kucam koliko sam popila :roll:
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Draga, mene babu moze da kidnapuje samo neki deda (e da bar hoce pa jos da ima i para)ih gde bi nam bio kraj. Misim njemu i meni. Odmah bi se zaljubila :lol:
A sto se tice kuckanja koliko pirinca popijemo, da nemam tabelu na frizidru, bila bi na 99 danu hehe. svaki dan precrtavam.
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

grazza napisao:Draga, mene babu moze da kidnapuje samo neki deda (e da bar hoce pa jos da ima i para)ih gde bi nam bio kraj. Misim njemu i meni. Odmah bi se zaljubila :lol:
A sto se tice kuckanja koliko pirinca popijemo, da nemam tabelu na frizidru, bila bi na 99 danu hehe. svaki dan precrtavam.
Sad su starije gospodze u modi :lol: .Da nekazem babe :D :D :D .Ma i ja precrtavam na tabeli ali tabelu sam sakrila u vrata na regalu s`unutrasnje strane nemora svako da zna da se staariiiii .Evo na vestima upravo slusham ,da neka baba Kosara slavi 100-ti rodjendan i kaze da ce sachekati besplatne akcije i dochekati :o .E to se zove baka ili josh vishe SUPER BAKA!!!! :D :D :D .A kazesh moze te kidnapovati samo neki deda?Ima deda i sa 40 godina draga moja i mladji josh :P .E sad da li su i bogati to nebih bila sigurna? :D :D :D .Idem neshto spustiti u stomak 19 i 30 je .Pa neshto malo da pregrizem :wink: .2-3 kg pechenja ,mladog luka malo i tako HeHeHe .Idem lepo mi lalkajte idem pogledati filmic neki ,uneti vesh i tako .Caosss do sutra
CMokkkkkkkkkitza.......... :D
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Dobro jutro dobro jutro, danas petak, dan za metak sto rekao Dusko radovic :lol:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Popijeno 27 zrna!Pozdravljam Vas sve ,danas me manje ovde ima .Imam obaveza .Cmokim Vas sve i pozdravljam :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

grazza cmokim ja tebe.Da, da' danas je petak doshao mi tetak,dao mi banq da idem na igranku :lol: :lol: :lol:
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Mikalja draga ja posla kod tebe pa zalutala, a gde ti je to svugde i nigde. Ja pokrenula svoj helikopter, ali upadoh u maglu nemogu se izvucem. Daj koordinate :o
Zaključana tema