DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

ledenica napisao:Hej drage moje 'starice' :P HEhe! :)

Ja popila danas svoje 5to zrnce... I ne znam jel mi se cini ili ne, ali maloprije sam skuvala sebi supu da jedem, jer je obozavam. I obicno pojedem najmanje 2 tanjira... a danas samo jedan, i jos 2-3 kasike i dalje nisam mogla... :(
Jel to dobro?... Ali ja sam tek na 5om zrncu... :o I tako ja ostavim supicu, jer nisam mogla vise....

Jubim vas.
A vrijeme, pa toplo je iako je padala kisica, tako da cu isto ici setati :)
Zavisi od tanjira?Ja nekad pojedem ,jedva jedan a nekad mogu i tri ima oni mali tanjiritja :wink: .Ma opushteno samo.E grazza moja koe bi mi priredbe u domu priredjivale? :D .Oni matorci bi igrali samo tako ,pucketale bi shkljockalice (proteze) umesto kastanjeta :lol: ojha .A mozda i pokoju svadbicu bi opremile mi :lol: :lol: :lol: :lol:
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

Joj ajde otvorimo dom dok smo jos pri apetitu pa delimo zrna pirinca lako se gutaju ne trebaju sklocalice hehehe :lol:
rami
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 21, 2008 3:32 pm

Post od rami »

DOBRO JUTRO DRAGE MOJE JUTROS POPIJENI 10 ZRNA

MIKALJA,GRAZZA KAKAV STARAČKI DOM DO TOGA IMA JOŠ DOSTA
OVO SU NAJBOLJE GODINE ZAR NE?
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Dobro jutro, bogami Rami, i jesu najbolje godine . Ma mi otvaramo staracki da zaradimo lovu, ne da mi idemo u dom. hehe :lol:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dobar danchic .Dok josh pamtim da se upishem u spisak.Pipila 25 zrncadi !Hehe :D :D :D .Dom ?Da,da moja rami samo mi balkanci se gnushamo domova.A veruj da je 100% bolje biti u lepom domu nego li decu opteretiti sa svoim prisustvom.I onda uzurpirash i njihovu privatnost i sputavash ih u zivotu.Sama pomisao ,da si nekom na plecima balast i da ne mogu da se krecu a da si ti ta balast uh :( .Onako u domu je super ,ne u svakom ali ?Plati pa klati :) .Imas tamo spavanje,chiste posteljine,obroke ,medicinsku negu i uveche PRIREDBE :D :D :D .A i onih ochuvanih dedica ,bude tu i zaljubishka :lol: :lol: :lol: .I plus deca te obilaze i VOLE .Ne smetash im .Mogu ici na posao ,godishnje odmore i td :P .Dodushe nisu svi domovi ql ima ih bedbnih.Ali zato na vreme morash razmishljati :) .UU da me chuje cerkica qq bilo bi veselo :( .
Pozdravche za sve ..
CMOKIM VAS! :D :D :D .Uh koe *ebeno vreme :evil: ?
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Mikalja draga, imam utisak da ti je raspolozenje kao i vreme, ili se varam? :roll:
rami
Stalni član
Stalni  član

Post od rami »

Slažem se s tobom MIkalja u vezi domova i to je u redu ako nemaš deceu ili deca nisu tu ili nisu u mogućnosti da prime roditelej ili da se staraju o njima,ali nekako ne znam ipak dom je dom.
Ja znam po jednoj mojo komšinici nije imala decu i kad je došla u 70-te a
relativno je dobrog zdravlja,počela je tada razmišljati o domu,prvo što je uradila prodala je stan da može da plati dom,rasprodala stvari ,obezebedila
mesto u domu.I kada je sve to završila i trebala da krene u zadnji tren sestrina kćerka je ubedi i primi sebi.Ta je žena kulturna,obrazovna s naprednim
svatanjima ali eto ipak je u zadnji momnat odlučila se ne ići u dom.A što sam se ja raspisala,Sory :roll:
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Rami draga samo ti pisi, ma mi otvaramo dom da zaradimo parice, vidis da sam ja luda, a Mikalja puna energije. Da vidis kada nas dom bude najposeceniji i zakazuje se smestaj godinu dana unapred. jeeeeeeeee :lol:
I kada sam se probudila noga u nosi :cry:
rami
Stalni član
Stalni  član

Post od rami »

Grazza,to je super pa ćemo dom rezervisati unapred,a šta misliš da otvorimo novu temu "rezervacija staračkog doma unapred,ko to hoće molimo avans" ha,ha ,ha,ma malo šale u ovo tmrno vreme :lol:
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Moze Rami, ti si PR, i ujedno blagajnik, pocni da skupljas parice, pa ako skupimo dovoljno mozda otvorimo i u toplijim krajevima :lol:
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Mikalja predsednice doma gde si???????????????? Mi razradili ceo plan, a tebe nema :cry:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

grazza napisao:Mikalja predsednice doma gde si???????????????? Mi razradili ceo plan, a tebe nema :cry:
Necete verovati ali ja napisah ceo romAn i kliknuh da odem i sad vidim da nema :evil: ........
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Mikalja, ti si zena genije, ako prolazis Novim Beogradom javi se da popijemo kafu (ja bez kofeina)haha
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Ajde deee.....Znate i sami da je teshko se ponavljati pff .grazza mila moja kao prvo nisam neraspolozena.Mada i kad jesam ja se sklonim ,nevolim negativnu energiju da prenosim na druge.Zato ja nabacim :D :D :D i u akciju. rami draga moja razumem ja tebe potpuno o chem pishesh ?To jeste shta je pisac hteo reci?Ali opet ti ponavljam to je ono nash mentalitet tipa e shta ce narod reci i bla bla.Verujte da ni jedan raazlog nemam da mislim o domu za sad.Imam predivan brak i muza koi bi sve za mene uchinio i chini.Imamo cerkicu dodushe daleko kilometarski ali po srcu i dushi je tu non stop.Naime zivi dete u Australiji radi u jednom klinickom centru i zavrsava medicinske nauke koje je ovde zapocela sad ih tamo privodi kraju.Otisla je preko sportista iz EU ,jer je chesto boravila u Londonu na usavrsavanju sporta i oni su joj pomogli da ode preko njih.A nahi ni prstom da mrdnu .Iako je godinama branila boje Yuge i davala se za njih za NAS!.Nije lako ,jedno dete i ono ode na kraj sveta.Ali uvek MISLIM da roditelji nesmeju biti sebichni i sebe radi sputavati dete .Podrzali smo je u svemuuu i psihicki i ekonomski dok ona nije stala na svoje noge.E sad ide nekako.Ali kad sam se bila razbolela ona je za dva dana bila kraj mene.I verujte sad da kazem napustaj vracaj se .Ona bi to uradila,mada OVE PAMETI NIKAD TO URADILA NEBI!!!!!Ona ima sad njihovob drzavljanstvo i u oktobru ako Bog da dobija njihov pasosh i onda moze gde zeli?Ali to nije razlog da grazza i ja otvorimo dom :D :D rami primit cemo te u ekipu .Jer vidimo da si osetljiva :) .Pa ako se ko upishki necesh vikati na njih :lol: :lol: :lol: .A desava im se to i ne retko i bakicama i dekama :cry: .Popusti petljica .A deca nek dobro plate i no problem :wink: .Nebi o tom da davim da li deca moraju ili ne?Znam samo da je teshko onom ko padne na bilo chije ruke?Zato dom je zakon,mislim kako koi .Ali mi tjemo otvoriti dom A kategorije :wink: I zato rezervishite josh sad hehe cmokim ja Vas sve grazza moja idem kafitzu sam stavila odavno i cerka me prekinu na skype bla bla i takoc . :D :D :D
P.S
E da i ona pije rizu ,i kaz i prijatelji s`posla njenog isto (medicinari svi :wink: )
Cmok chujemo se
Izvinite na greskama jer me mrzi da pregledam post skontacete :D :D
Korisnikov avatar
DacaYU
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 4:45 pm
Kontakt:

Post od DacaYU »

A jel mogu ja da budem kod vas u domu glavna sestra?Haha
Dum vivis,sperare decet.-Dok si ziv,valja da se nadas.
Zaključana tema