grazza napisao:Mikalja ti si moj idol. Veliki cokic. Vjera ide 8. mart poberi tulipane iz usiju da prodajemo
I ti si moj idol i moja frendica, i josh ako odemo u doom staracki ihaaaa Pa priredbe osnivamo ih .Laq notj moje dame lepo mi lalkajte ode i ja gledati neki filmitj
Ne mogu da vjerujem da ste ispisale 3 strane o glupoj svadji...
Prvo, sve ste se ponijele kao djeca, a ne samo ona...
Drugo, to oko 'brojanja' zalogaja umije da zaboli, pogotovo ako niste zadovoljni svojim izgledom i sl...
Mozda sam ja pogresno protumacila, ali svakako razumijem da ste se salile i da niste nista lose mislile...
Tako, odoh sad spavati, pa se cujemo sjutra. Ljubim vas sve!
Kako pojma nemam? Ali ja popila 23 zrna i evo brojim 24-to.Mozda cu uspeti izbrojati do 24 .Lepi se za prste ,ispada a ja MATORKA debilna <--Pravac u dom starachki
Pozdravljam Vas i ljubim SVE!!
grazza napisao:Na Novom Beogradu nema kise, hodamo u toplesima haha
I ovde je stala .Ja taman htela da idem skinuti i gatze kao nudista pravi,od stomaka ona stvar mi ne moze pokisnuti .
samo zima bwe Pa bojala sam se da mi ne pokisne donji obraz tj pozadina
Ja popila danas svoje 5to zrnce... I ne znam jel mi se cini ili ne, ali maloprije sam skuvala sebi supu da jedem, jer je obozavam. I obicno pojedem najmanje 2 tanjira... a danas samo jedan, i jos 2-3 kasike i dalje nisam mogla...
Jel to dobro?... Ali ja sam tek na 5om zrncu... I tako ja ostavim supicu, jer nisam mogla vise....
Jubim vas.
A vrijeme, pa toplo je iako je padala kisica, tako da cu isto ici setati