DIJETA SA PIRINČEM
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- jesy
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
aaaaa nadoknadice on to sigurno,kada bude simona spavala po celu noc,pa ce biti on me gurka a ja se pravim da spavam,ilichekam da se uspava pa onda polako u krevet da ga neprobudim,ali...to ti ide posle 15-20 god braka hahahaaa videcesh
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
- snsara
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
ma jesy kad smo se vencavali imali smo 2 svadbe. U N. Sadu kod mene kod maticara nacepi on mene. U Priboju kod njegovih u crkvi nacepi bome ja njega zesce. Tako da smo egal. ...jesy napisao:ako se gazite onda OBOSTRANO nemoj samo on tebe,nego i ti njega,a mala simonica neka vam se smeje...ma pomazhe i masazha,ipak je bolja ova druga varijanta,pozzz

- snsara
- Aktivan član
ma jesy mi vec na tom putu. U septembru ce nam biti 11 god braka. A iskreno ja sam nocu u glavnom mrtva umornajesy napisao:aaaaa nadoknadice on to sigurno,kada bude simona spavala po celu noc,pa ce biti on me gurka a ja se pravim da spavam,ilichekam da se uspava pa onda polako u krevet da ga neprobudim,ali...to ti ide posle 15-20 god braka hahahaaa videcesh

- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
E DRAGE MOJE LEPE
JA VAS NAPUSHTAM !Idem da pogasim ovo chudo i malo plahnem bar levu nogu
i pola guza idem da stavim neki filmic ,neshto sam danas bash se premorila !A bio mi jedan komshija ,stari chika Pera drugar od mog pokojnog svekra inache komshija!Gluv kao top ,a sve hoce da zna ,josh + i slabo govori !Inache ja tog chikitzu obozavam !Mnogo dobar chovek da moze dushu bih ti dao!Samo ja se toliko umorim sa njim !Zao mi da ga ignorishem kao mnogi tu u komshiluku
!Pa mu dam olovku i papir i ja uzmem i tako se izprichamo dok on popije koju rakijitzu,pivce i kafitzu ja se smorim VEROVALI ILI NE
_______Pozdravljam Vas sveeeeeeee!!!!!!! Simonche mi bubi i da mi lepo lalka i ti maliska svoje andjele isto.A VAS LJUBIM I POZDRAVLJAM SVE jesy i sve !Chuvajte mi se !!!!!!!

_______Pozdravljam Vas sveeeeeeee!!!!!!! Simonche mi bubi i da mi lepo lalka i ti maliska svoje andjele isto.A VAS LJUBIM I POZDRAVLJAM SVE jesy i sve !Chuvajte mi se !!!!!!!

- jesy
- Stalni član
- Kontakt:
ma plakni obe noge i pola guza,lepshe cesh da spavash,ja sedim kuckam a ovamo razmishljam shta cu sve da spremam,blizhi se blizi...hoce li mi neko odgovoriti da li je pario kupus,spremila bih taj bareni pareni jbmga on se bolje jede,a preksutra cu da barim papriku,hajde dodjite da mi pomogneteee
- snsara
- Aktivan član
Vrlo radi bih ti jesy pomogla. Uz put imam samo jedno pitanje - a sto se ti toliko opterecujes slavom? Ma napravi laka jela, nesto jednostavno a malo neobicno i tada veruj mi ispadne najbolje. Nama svake godine za preslavu (moja devojacka slava sv. Jovan - 20.01.) prodje 30 i vise ljudi. Najjednostavnija i najlaksa jela najvise se pojedu. Klasika slabo. A ko ce da ti zamera, neka zamera ako nema sta pametnije da radi
- mikalja
- Stalni član
Ma jokjesy napisao:ma plakni obe noge i pola guza,lepshe cesh da spavash,ja sedim kuckam a ovamo razmishljam shta cu sve da spremam,blizhi se blizi...hoce li mi neko odgovoriti da li je pario kupus,spremila bih taj bareni pareni jbmga on se bolje jede,a preksutra cu da barim papriku,hajde dodjite da mi pomogneteee

- jesy
- Stalni član
- Kontakt:
ma odakle znam,svi tako spremaju i onda da se ne brukam,sve spremish samo da nebude malo a ono...josh tolko gostiju mozhesh da dochekash sa tim jelom.Meni je nezgodno u stanu zbog mesta,pa jedna grupa dodje od 17h a druga uveche i odprilike 40-50 gostiju mi prodje kroz kucu,ja dok operem sudove i to sa posipanjem jer tada nema vode legnem oko3-4 sxata a sutradan kolege i moje i od muzha,pa nemogu da se odmorim nedelju dana,pozzz
- jesy
- Stalni član
- Kontakt:
ma mika nemoj ti da shtedish vodu,ti je makar imash e da si ovde kod mene pa iz buretaaa,e onda i da shtedish,sada se lepo plakni i zamishljaj mene kako grejem vodu u sherpi
ma sada je divota nema potrebe da se greje,flashe na terasi zagrejane SUPERsamo se polivam,pozzz

- mikalja
- Stalni član
snsara
Eno tamo sam ti ostavila na alapachama odgovor za proju koliko sam znala?Jbvm vraga bash nezgodno na sve strane kucati
Od sad samo ovde odgovaram
Optereti se !Svi smo mi takvi i ja sam Boze sachuvaj kad imam dal dechiji rodj ili bilo shta JA DANIMA I NOCIMA LUDIM!Ili kad treba da se radi oko KUCE
Gore mi je misliti nego raditi!Jbg procice i to jesy!Samo bar sad salata ima i da budu ukusne a i daju se dekorisati lepo.Kupus izrendas sitno napravish salatu i onda punish chinijice svezom vodom oblivene!Istresas te chinije naopako i ukrasavas po volji !Ja sam tako znala za cas SAMa napravim na sred veliku kuglu okolo manje i kao grad bude ukrasavas sa paprikicama paradajzom krastavcima MILINA BUDE VIDETI A PROSTO ZA PRAVITI!Sargarepu tanko iseckas na listice iznutra izbijes sredinu i jedne uvrnesh i uguras ih kroz one druge sa rupicama eto cveta stavish pershun kao granchica
Em lepo em ukusno em sad imas sve to.chuj kisela paprika po ovoj vrucinchini (barena)
Neznam kako god procice i to CMOK! I CAO 
Eno tamo sam ti ostavila na alapachama odgovor za proju koliko sam znala?Jbvm vraga bash nezgodno na sve strane kucati

Optereti se !Svi smo mi takvi i ja sam Boze sachuvaj kad imam dal dechiji rodj ili bilo shta JA DANIMA I NOCIMA LUDIM!Ili kad treba da se radi oko KUCE

- mikalja
- Stalni član
E mila moja ovde vodu placas mnogo po kubiku !Elem koliko kubika vode potrosis toliko ti naplate i plus toliko i kanalizacije odma
Rachunaju ako potrosis kubik vode izkakis sigurno kubik i toliko isto naplate
CAO LJUB VAS !Evo i muz stize jka jos kucam zabolili me glava nema kukanja.Odma kaze a?Oces ti za kompom da drmish.Jer mi smeta mnogo da buljim jbg !
Bezim da ne dobijem po doopetu
od mog deke
Ljub Vas Simonche posebno

CAO LJUB VAS !Evo i muz stize jka jos kucam zabolili me glava nema kukanja.Odma kaze a?Oces ti za kompom da drmish.Jer mi smeta mnogo da buljim jbg !
Bezim da ne dobijem po doopetu

Ljub Vas Simonche posebno

- jesy
- Stalni član
- Kontakt:
ovo sa shargarepom mi se svidja,reci mi barena ili svezha,ja pravim one pechurke sa jajetom i paradajzom,i korpice od paradajza pa unutra stavim maslinke...a barenu spremam jer se ona sada najbolje jede,i to sa kupusom mi je fina ideja,hvalaaa