DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od snsara »

Ajde ajde miko i sanyalice nemojte tako optimisticki o penziji. Pa treba jos lunjati i skitati. Ja moram da izdrzim barem do 70 a moze i vise samo da budem mogla oko sebe pa da i simonu udam i jebem mater ako bude kreten :D :D :D . Pogotovo ako i dalje budem ipozantno tvigi posle dijete uz mojih 180 cm visine.

Mika hvala za uputstvu. Onaj deo sa spravama moram preskociti zbog nemanja ni para ni prostora za iste, a kasiku delom busim. Razmisljala sam da krenem ponovo na vezbe od septembra. Rekreacija koja mi je dobro cinila za krsta i kicmu, doduse ako se uspem usemiti sa simonom i muzem.
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Shta je sad maliska i jesy?Stigle i sele u coshe,nema separatisanja :wink: Pa necemo mi biti tu da vi sve izchitate i onda kad odemo vi ce te pisati,pitati ? :P
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

snsara dusho moja !Ni ja ih nisam nabavila zbog dijete ili shto mi se cefnulo!MORALO SE NA ZALOST! :(
Mozesh ti mila i bez toga samo nek si nam ZDRAVA :P :D :D :D
maliska
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 8:08 pm

Post od maliska »

Ko se separatiso, ja sam usamljena žena na žurci, a u najboljim godinam,to vam je potencijalna opasnost 8)
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

tuuu sam,ali dok sam sve prochitalaaaa,a hvala bogu imalo je da se chita,videla sam ono o brojanju pirincha,76 sam popila danas nije greshka,pa ja idem unazad,pre neki dan je bilo 80 tachno je ,hvala mikalja,pozzz
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

a sto se tice razbijanja beograda ili bilo kog drugog grada, ma narode sve mi to na kraju placamo. Lepo bi moja baba rekla motika resava sve - u prevodu motiku u ruke, previse su besposleni i besni. Da se smore ni pomislili ne bi da rade tako sto.
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Axa jesy !Onda otkucaj recimo danas 80 josh 79 zabuni se u vraga!Ja sam danas PRVI PUT zaboravila popiti i popijem tek uz kafu !Inache ja to popijem oko 5 do 6 ujutru !Stvarno da je samo riza ima tu obaveza :-?
maliskice znam da si u naj boljim godinama sada!SVE GODINE SU NAJ BOLJE GODINE :wink: Samo zavisi zashto? :D :D :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

snsara napisao:a sto se tice razbijanja beograda ili bilo kog drugog grada, ma narode sve mi to na kraju placamo. Lepo bi moja baba rekla motika resava sve - u prevodu motiku u ruke, previse su besposleni i besni. Da se smore ni pomislili ne bi da rade tako sto.
Bar da su razbili ono shta bih ja VOLELA nebi mi bilo zao :D A ovako bzvz :-?
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

mikalja napisao:snsara dusho moja !Ni ja ih nisam nabavila zbog dijete ili shto mi se cefnulo!MORALO SE NA ZALOST! :(
Mik skontala sam ja da ti to nisi nabavila zato sto si besna i samo fantaziras na temu dijete nego sto se mora :cry: :cry: Nego sam ja prosto samu sebe komentarisala .... i meni krsta a i kicma nisu u najboljem stanju, pa mi je jos teze drzati simonu sa sada skoro sigurno 9 kg (neka mi je samo ziva i zdrava :D :D :D ). Al da bih trebala skinuti visak zdravlja radi i da mi sve vise smetaju - smetaju mi. valjda cu i ja sa blazom varijantom uspeti. Muka je sto mi se i stomak dosta nadima.
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

ma ja mislim dda smo mi u najboljim godinama ,kazhu da je zhena od 40 do 50 u najboljim god.maliski hvali josh godinica,a o rushenju BG????pa rushili su nam i drugi,pa....sve to prodje i zaboravi se
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

LJUDI MOJI NESTA NAM mama79va :o Ni traga ni glasa :oops: Ako nije na odmoru kod brata ? :roll:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

snsara napisao:
mikalja napisao:snsara dusho moja !Ni ja ih nisam nabavila zbog dijete ili shto mi se cefnulo!MORALO SE NA ZALOST! :(
Mik skontala sam ja da ti to nisi nabavila zato sto si besna i samo fantaziras na temu dijete nego sto se mora :cry: :cry: Nego sam ja prosto samu sebe komentarisala .... i meni krsta a i kicma nisu u najboljem stanju, pa mi je jos teze drzati simonu sa sada skoro sigurno 9 kg (neka mi je samo ziva i zdrava :D :D :D ). Al da bih trebala skinuti visak zdravlja radi i da mi sve vise smetaju - smetaju mi. valjda cu i ja sa blazom varijantom uspeti. Muka je sto mi se i stomak dosta nadima.
Neka je ona ziva i zdrava :D A tebe muz nega izgazi i bit ce bolje !Samo dok te gazi ne morash ni ti mirovati bash :P :D

Kod mene je neshto drugo bilo mnogo gore i teze!Nedaj Boze nikom!A kichma i mene ebe otkida ,a nadimanje reshi sa pushtanjem gasova :lol: :lol: :lol: !Ja to rado chinim i uvek mi bude bolje :D A kom smeta neka sheta :wink: :D :D :D
mashala Simonche napredno :D puj puj da ne ureknem nashu pevachitzu veselitzu :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

ako se gazite onda OBOSTRANO nemoj samo on tebe,nego i ti njega,a mala simonica neka vam se smeje...ma pomazhe i masazha,ipak je bolja ova druga varijanta,pozzz
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

ma ja muzu dam predlog da me izmasira (ruku na srce bude mi lakse jer kao da mi stane krvotok u ledjima, sva sam ukocena), a on nista da iskoristi za neku erotsku 8) 8) pa makar nocu na ustrb sna, izmedju dva simonina budjenja. A o dnevnoj varijanti za onih 40 rekorderskih minuta sna .... puste zelje, pusti snovi, pusto secanje .... :D :D :D 8) 8)
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

simona je pocela opasno da konta i opasno da se mazi, a ja bih je samo cmakala, pogotovo ako je bolja nocu i danju ..... :D :D :D ma cmakala bih je svakako :wink: :wink: jos kad se mazimo po krevetu .... tada nam tata ujutro nedostaje za pravi ugodjaj .... :wink: :wink:
Zaključana tema