Mika hvala za uputstvu. Onaj deo sa spravama moram preskociti zbog nemanja ni para ni prostora za iste, a kasiku delom busim. Razmisljala sam da krenem ponovo na vezbe od septembra. Rekreacija koja mi je dobro cinila za krsta i kicmu, doduse ako se uspem usemiti sa simonom i muzem.
DIJETA SA PIRINČEM
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- snsara
- Aktivan član

- Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ajde ajde miko i sanyalice nemojte tako optimisticki o penziji. Pa treba jos lunjati i skitati. Ja moram da izdrzim barem do 70 a moze i vise samo da budem mogla oko sebe pa da i simonu udam i jebem mater ako bude kreten
. Pogotovo ako i dalje budem ipozantno tvigi posle dijete uz mojih 180 cm visine.
Mika hvala za uputstvu. Onaj deo sa spravama moram preskociti zbog nemanja ni para ni prostora za iste, a kasiku delom busim. Razmisljala sam da krenem ponovo na vezbe od septembra. Rekreacija koja mi je dobro cinila za krsta i kicmu, doduse ako se uspem usemiti sa simonom i muzem.
- mikalja
- Stalni član

- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Axa jesy !Onda otkucaj recimo danas 80 josh 79 zabuni se u vraga!Ja sam danas PRVI PUT zaboravila popiti i popijem tek uz kafu !Inache ja to popijem oko 5 do 6 ujutru !Stvarno da je samo riza ima tu obaveza
maliskice znam da si u naj boljim godinama sada!SVE GODINE SU NAJ BOLJE GODINE
Samo zavisi zashto?

maliskice znam da si u naj boljim godinama sada!SVE GODINE SU NAJ BOLJE GODINE
- mikalja
- Stalni član

Bar da su razbili ono shta bih ja VOLELA nebi mi bilo zaosnsara napisao:a sto se tice razbijanja beograda ili bilo kog drugog grada, ma narode sve mi to na kraju placamo. Lepo bi moja baba rekla motika resava sve - u prevodu motiku u ruke, previse su besposleni i besni. Da se smore ni pomislili ne bi da rade tako sto.
- snsara
- Aktivan član

Mik skontala sam ja da ti to nisi nabavila zato sto si besna i samo fantaziras na temu dijete nego sto se moramikalja napisao:snsara dusho moja !Ni ja ih nisam nabavila zbog dijete ili shto mi se cefnulo!MORALO SE NA ZALOST!![]()
Mozesh ti mila i bez toga samo nek si nam ZDRAVA![]()
![]()
![]()
- mikalja
- Stalni član

Neka je ona ziva i zdravasnsara napisao:Mik skontala sam ja da ti to nisi nabavila zato sto si besna i samo fantaziras na temu dijete nego sto se moramikalja napisao:snsara dusho moja !Ni ja ih nisam nabavila zbog dijete ili shto mi se cefnulo!MORALO SE NA ZALOST!![]()
Mozesh ti mila i bez toga samo nek si nam ZDRAVA![]()
![]()
![]()
![]()
Nego sam ja prosto samu sebe komentarisala .... i meni krsta a i kicma nisu u najboljem stanju, pa mi je jos teze drzati simonu sa sada skoro sigurno 9 kg (neka mi je samo ziva i zdrava
![]()
![]()
). Al da bih trebala skinuti visak zdravlja radi i da mi sve vise smetaju - smetaju mi. valjda cu i ja sa blazom varijantom uspeti. Muka je sto mi se i stomak dosta nadima.
Kod mene je neshto drugo bilo mnogo gore i teze!Nedaj Boze nikom!A kichma i mene ebe otkida ,a nadimanje reshi sa pushtanjem gasova
mashala Simonche napredno
- snsara
- Aktivan član

ma ja muzu dam predlog da me izmasira (ruku na srce bude mi lakse jer kao da mi stane krvotok u ledjima, sva sam ukocena), a on nista da iskoristi za neku erotsku
pa makar nocu na ustrb sna, izmedju dva simonina budjenja. A o dnevnoj varijanti za onih 40 rekorderskih minuta sna .... puste zelje, pusti snovi, pusto secanje ....