Ako te zanima dejstvo pirinca iscitaj postove.Ne znam zasto mislis da ce ti neko ponovo pisati ono sto je vec sto puta napisano kada si prisla sa takvim tonom.Elmentarna stvar je da kada si nov na nekoj temi,pozelis bar dobar dan a onda da trazis uslugu.Procitaj slobodno sto je napisano,niko ti ne brani.mirjana-mima napisao:Ovde se najmanje pise o pirincu i dejstvu,hajde vratite se malo i na temu.... Za one koji bi jeftino da telefoniraju,najbolji je Voip,platis 10E,dobijes 120 dana besplatnih poziva za USA,Australiju,EU....slanje SMS.Kad to potrosis onda koristis svojih 10 E,naplacuju 1 c minut.Znaci 4 meseca telefoniras za 10 E....pa vidite sta se isplati.Sve sto trebate je internet i slusalice,naravno i 10 E.Ja ga vec dugo koristim i prezadovoljna sam.Pozdrav svima![]()
![]()
DIJETA SA PIRINČEM
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
U shugavo skroz
!A i za to pisanje ,nije mi teshko napisati,samo stalno traze ko god udje trazi da se ispishe,ja non stop kao papagaj se ponavljam !Ispishem po cele strane i ne pojave se vishe.A iuskrena da budem dosadilo mi vishe !Ima u postovima sve!Pa ako ko zeli iskreno onda ce prochitati prvih pet strana i manje i onda na preskok.A pishemo mi i o pirinchu i o ne samo o pirinchu nego i o vezbama koje treba uz to i hrani koju treba jesti !Necemo non stop se ponavljati.Nama je dosta ipoak tu smo preko 140 dana !Malo li je i kuckanja o pirinchu i svemu pratecem?
_________Znachi martitze i ti slabo pajkila ?Uh slomi me ovo vreme
Ljub te i poz za sve devojchitze

_________Znachi martitze i ti slabo pajkila ?Uh slomi me ovo vreme

Ljub te i poz za sve devojchitze

- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Previshe si sinoc polizalasanyalica napisao:Ejjjjj!!!!
Gde ste pirinchpichici????![]()
Jojjj ja vam malko bolesna...imam upalu uha i temperaturicu
![]()
E bash sam kao Malishkina ili Snsarina beba![]()
Martat, dusho, ko te iznervirao?![]()
Mikaljo, draga, ne slushaj Martat, pusti ga da hrche!

Nije to dobro za grltzze hehe
Nestajem

- sanyalica
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
Evo ja cu da ispricham kako se drzi dijeta pirinchana!
100 dana jedes pirinach i onda josh 100 dana jedesh rizzu. Ne sme se nishta drugo jesti. Samo smesh da pijesh sve vrste alkohola, kako ne bi pirinach bubrio previshe
I da, josh morash da se bavish sportom, a od svih sportova najvishe sexom, i to maratonskim. Dakle, kakvi Kueljo i njegovih 11 minuta, to mora biti tantrichki sex koji treba da traje bar 11 sati.
Eto toliko od mene
Malo cu da legnem, chini mi se da svi oko mene buncaju od temperature...a narochito ova moja Martat, koja ima apstinencijalnu krizu jer ne ide na kupanjac 

100 dana jedes pirinach i onda josh 100 dana jedesh rizzu. Ne sme se nishta drugo jesti. Samo smesh da pijesh sve vrste alkohola, kako ne bi pirinach bubrio previshe

Eto toliko od mene