DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od snsara »

maliska napisao:SNSARA- blago vama, vi bili u setnji!! :lol: :lol: A mi mislili da ce kisa, moja se beba, malo uspavala, mama je tri dana bez prestanka rintala, tako da sam se danas odmarala, uz comp naravno! POZZ
Maliska kazi mi kako ti bebica spava? Moja se od pre mesec - mesec i po budi nekoliko puta nocu (do tada spavala kao top od 22 do 9). Danju jos veca katastrofa. Spava max. bez budjenja do 40 min a posle ako se prevarimo uz sto uspavljivanja ....
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Cak sam kupila knjigu (ko debilka :oops: :oops: :D ) ne bi li je ponovo naucila duzem dnevnom odmoru...
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Laku notj sviiiiiima !Lepo pajkite idem gledati filmic neki :D :D :D maliska,snsara,martat,jesy,sanyalice,grazza,hijeno ,Savage_Rose,Ken ledenice i svi svi svi ostajte mi zdravo ma gde bili .Laq notj :D :D :D :D
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Laku noc Mikalja,lepo spavaj :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Nadam se da cu spavati koliko bilo ?Ova promena mi ne prija ali videt cemo :wink: Hvala majtitze nasha !Ju nesmem vishe ni da kazem za taj stomachitj od one kuchke nishta ,znash koliko vojim tu sjikitzu :-? Ma nek jede kaku ona :wink: bubic za sve
_____________Otishla sam :D
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Poljupcic i za tebe mika od nas i lepo pajki ..... :D :D :D
maliska
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 8:08 pm

Post od maliska »

SAnsara, ma moja beba je super!! BILo je svakakvih dana, ali smo uhvatili bas dobar ritam! Pa ti toga sto se tice necu biti bas dobar savetnik! Moja cerkica zaspi oko 21, 2130, a budi se u 8.30

Preko dana, jos uvek spava dva puta od 11 11.30, a drugi put oko17, i stvarno mi ona nije problem! A tvoja beba mozda oseca vremense promene, jer su bebe meteropate. Ali bitno je da se naoruzas strpljenjem, mozda je samo faza, pa treba imati strpljenja da prodje!POOOZ i za tebe i za malenu! :P
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

maliska napisao:SAnsara, ma moja beba je super!! BILo je svakakvih dana, ali smo uhvatili bas dobar ritam! Pa ti toga sto se tice necu biti bas dobar savetnik! Moja cerkica zaspi oko 21, 2130, a budi se u 8.30

Preko dana, jos uvek spava dva puta od 11 11.30, a drugi put oko17, i stvarno mi ona nije problem! A tvoja beba mozda oseca vremense promene, jer su bebe meteropate. Ali bitno je da se naoruzas strpljenjem, mozda je samo faza, pa treba imati strpljenja da prodje!POOOZ i za tebe i za malenu! :P
Ma nama se posle grceva (do 2 meseca) nadovezalo oko 2 i po meseca refluksa zeluca i to joj je totalno dokusurilo dnevno spavanje.... cak je kako se pocela buditi nocu pocela ponovo jesto oko 5 -5.30. Nekad i nesto kasnije. A imala je samo nocni podoj oko 4 koji je sama izbacila. Ma opsta katastrofa. :D :D Imam osecaj kao da se vratila korak u nazad a ja ne mogu da odgonetnem zasto. Ima 2 donje jedinice i jako oseca promene vremena al dan pred promenu. Inace je jedna jako vesela i mila bebica i nije namcor :D :D :D :D :D Poljupci tvojoj bebici i tebi :D :D :D
maliska
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 8:08 pm

Post od maliska »

Znas da te potpuno razumem! Ali znas kako kazu svako zlo za neko dobro! Moja bebica je kao sat spavanja i obroka sto se tice, ali kad se naljuti ne daj ti je boze!! :lol: Ma bebe su mali ljudi! ALi se drzi ti nama, procice sve to. I ja sam se mucila sa prvim detetom STRASNO, al sad ko da nista nije bilo!POZZZ
sanjaaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 22, 2008 1:46 am

Post od sanjaaa »

Da li biste mi rekli postoje li negde rezultati ove dijete? Ko od vas je probao i koliko je uspesna?

Izvinjavam se, ali ima stvarno previse strana a volela bih da znam ima li smila probati. Hvala :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dobro Jutro moje drage damitze :) !Da se upishem: Jutros 29 zrncadi popih !Josh 28 i nadam se da cu uspeti i tyo!Najteze mi pada ujutru ovo !Trazim po postovima koliko sam zapisala,a mi se razprichamo pa nikako naci :roll: Mogu ti reci jesy , bash ,bash,bash mi je mnogo nezgodnije unazad ovo brojati i zabroojim se pochesto.A Pre ono do 100 dok sam ishla ,bash retko sam se tako s petljavala.Pozdravljam Vas sveeee i pishemo se danas idem ,vec sam vezbe odradila sad nordijatz pa kafitzu josh jednu,ova promena sva sam nikakva (slomljuna) !Reko da se upishem a jedva kutzam !Diz te se spavalitze moje :D :D :D !Pozzzitj :wink:
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Ko je to nama poranio :D :D :D uz moju cerku :D :D :D Meni je brojanje i do 100 komplikovano pa razmisljam kako da ne pogresim - moram da izmislim sistem.

Inace dame moje ja od jutros pravila PROJU .... :wink:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

da se upishem ija,popijeno 89zrnaca,idem nizbrdo ali mnogo tezhe nego uzbrdo.Ja sam vam cela bljak...nocas sam kasno zaspala legla sam na vreme ali...gledala TV do kasno i neispavana sam,glava me ubi,pozdravljam sve damee
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
mirjana-mima
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 22, 2008 3:03 pm

Post od mirjana-mima »

Ovde se najmanje pise o pirincu i dejstvu,hajde vratite se malo i na temu.... Za one koji bi jeftino da telefoniraju,najbolji je Voip,platis 10E,dobijes 120 dana besplatnih poziva za USA,Australiju,EU....slanje SMS.Kad to potrosis onda koristis svojih 10 E,naplacuju 1 c minut.Znaci 4 meseca telefoniras za 10 E....pa vidite sta se isplati.Sve sto trebate je internet i slusalice,naravno i 10 E.Ja ga vec dugo koristim i prezadovoljna sam.Pozdrav svima :lol: :lol: :P
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

snsara napisao:Ko je to nama poranio :D :D :D uz moju cerku :D :D :D Meni je brojanje i do 100 komplikovano pa razmisljam kako da ne pogresim - moram da izmislim sistem.

Inace dame moje ja od jutros pravila PROJU .... :wink:
Jaaaaaa :D !Tvoja cera i ja ochi uvek na vrh glave :o !A josh nocas nisam bash spavala skoro nikako!Shto reche jesy gledala sam tv ,ovo oko Karadzica sam pratila i sad gledam bash sam nikakva!Sad idem da rucham i vechera mi je ujedno !A imam i proju Sarice :D .To cu zashtekati :wink: .Ako mnogo ogladnim vecheras oko 19 ili eventualno 20 h.Ova kisha promene ne podnosim nikako. :oops: Idem kafa mi vri ,a posle cemo klopati i pishemo se vecheras :D
____Pozdravche za sve :wink:
Zaključana tema