DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

Vidi jesy, popravila sam onaj zub sad sam turila platinu :D :lol: :lol: :lol:
A koja beshe ono tvoja Slava jesy :roll: ?Znam da je uskoro al ne mogu sad da se setim :oops: !Ljub Vas sve !A sanyalica ti klisnula sa ikom- ivkom :D :D maznula ti ribu samo za sebe hahahaha a ti se pitaj ? :P :D :D :D gde je ona hahahaah :lol: :lol: :lol:
Lepe snove Vam zelim :wink:
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

mikalja napisao:
snsara napisao:
mikalja napisao:Idem pozdrav za Idi na temu PEDIJATRIJA imash tamo divnih tema i bash vidim ima recimo ishrana moje bebe do 21 meseca i mnogo shta,shto bi tebi dobro doshlo za Simonche nashe !Ja sad ishla da proverim.Idem bubim Vas.
__Pozdrav za sve..... :wink:
Puno faja tetka miko na info :D :D :D . Moracu da prorondam. Za nagradu cemo ti napraviti i poslati puuuuuunnnnnooooo malih projica :wink: :D :D .
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

DDDeeeevvvvooojjjjkkkkkeeee gde ste :D :D :D Postacu ljubomorna. Kako menjate i gde nalazite te avatare? Ja opet skracujem put, jerbo imam tako malo vremena za sve stvari koje bih zelela da uradim.....

Miko ne bi danas do veceras ni kapi kise. Onda kao krenula pre pola sata i stala. Dobro je da nisam slusala meteroologe nego smo bili u dugoj setnji i "utesila" sam se skromnom majicom na bretele. :D :D :wink:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

martat tu smooo,a vidim mika taj tvoj zub lepshi je,sanyalice nam klisnula razmishlja o iki ahaahhaa to li je to,sara ljubi ceru,pozz
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Vreme je uzaas !Samo par kishe da nas podavi :-? !Nadam se da nece negativno uticati na nashu Simonchitzu SUnce nashe i da ce lepo nocas pajkiti ?A avatare ako ne znash kako se stavljaju sutra cemo reshiti i to vazi Saro mila? :D bub Vas i tebe i Ceruu nashu dushitzu.Videla sam teme cheprkala pa vidim ima za sreckitzu nashu pouchnih stvari ! A sada je ona i nasha bebitza voimo je puno puno puno :D :D :D !Nije ovde bitna samo dijeta ,nego i odnosi izmedju nas!Treba deliti i dobro i zlo!!!!! :D :wink:
maliska
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 8:08 pm

Post od maliska »

SNSARA- blago vama, vi bili u setnji!! :lol: :lol: A mi mislili da ce kisa, moja se beba, malo uspavala, mama je tri dana bez prestanka rintala, tako da sam se danas odmarala, uz comp naravno! POZZ
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

slava mi je 08.08,SV PETKA ja vec krenula polako da pripremam poneshto,pa izvolite,samo da znate ovde kod nas se pije velika chasha koja se zove chajna,i nema mushko zhensko svi pijuuuu mogu se poshtedeti samo bolesni,pozzz
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Dugo sam citala sta ste sve napisale i vidim da se bas dobro zabavljate :D Ako sutra nadjem malo vise vremena,dolazim na zezanje,supeeeeeeeeeeeer ste sve!!!!!Cmokic od mene :D
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

kod nas trenutno pochinje kishaaa,super da se malo rashladimo
maliska
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 8:08 pm

Post od maliska »

Pa ti Jesy hoces da nas ugojis!!! :P
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

ma dolazish obavezno,bolje ti dodji kod nas,nego da tebe potrazhi IKA,budi sa nama sigurnije je,ali mi je sanyalica neshto sumnjiva??
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

maliska napisao:Ma kako radovi HMMMM, ispratila sam jedne majstore, sutra cekam druge :x UZASSS, samo da ovaj nered iz kuce nestane, 4 dana nisam stavila, sociva, jer nisam imala vremena, tako da bi mi MIKO draga bas pomogle tvoje naocare :lol:
E maliska skroz te kontam. Mi smo pre 3 godine skoro do temelja rusili kucu. Tacnije obijali zidove, betonirali, malterisali, fugovali, delimicno izolirali, krecili, menjali prozore, komplet namestaj... 8) A kao sl(o)ag na torti ja sam bila trudna i oboje smo sve vreme radili po n sati dnevno. Tako da te skroz kontam. A kontam te ja i oko zivota samo sa muzem i decom. Cerka, muz i ja zivimo sami. Moji zive ovde, Tata je umro. sestra radi bukvalno od jutra do sutra, a mama imavec 71 godinu, slabo vidi i ruku joj zeza reoma... a najveci deo rodbine koji bi mogao da pomogne je oko tog godista ... Uz to do decenbra/nove godine moram da nadjem zenu koja ce cuvati cerkicu jer mi je prerano da je dam u jaslice .....
Lepota zivota :roll: :roll: :(
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

jesy napisao:kod nas trenutno pochinje kishaaa,super da se malo rashladimo
Ovbde samo par kapi popishki i nishta jbm joj :oops:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

sada cu ja da spremam i da probam shta sam spremila i ponovo vratim kge,ali idem opet iz pochetkaa
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

SAMO mI nE Spominjite majstore :evil: 2 god mi nisu izlazili iz i oko i ispred kuce .Do ne kidan uhhhhhh josh nisam doshla sebi i ocu li ko to zna :oops:
Zaključana tema