mikalja napisao:Idem pozdrav za sve Saro bubni nam nashe devojche
Bubim je ..... mamin zivot i srce i dusa i sve na svetu celom
Ma snimam stalno kakvo je vreme pa cemo videt. Da stignemo do merkatora pa smo na sigurnom ....
Idi na temu PEDIJATRIJA imash tamo divnih tema i bash vidim ima recimo ishrana moje bebe do 21 meseca i mnogo shta,shto bi tebi dobro doshlo za Simonche nashe !Ja sad ishla da proverim.Idem bubim Vas.
__Pozdrav za sve.....
Ispale mi kastanjete Jel ih ko video ????
Idem postavljati ruchak mmrzi me sve neshto danas!Jedino me ne mrzi da jedem
Caosssss
__Ostavljam kastanjete (zube,protezu) mozda manje pojedem
mika pozajmi zube onoj dotichnoj ivi-iki pa da nas sve pojede za dupeee,ali neee nebih joj ni to dozvolile,sama pomisao shta je gadi mi se,ljubim vas svee
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
CAo lepe moje, ja sam jos onaj dan, tj. pre cetiri dana pocela sa pirincem, sad sam na 4. zrnu...ALI se nisam javljala jer znate vec imam radove u stanu, ne znam kad ce sve to da bude gotovo, jer po kuci ne mogu da nadjem ni sama sebe jedva sam, nasla comp, pa evo da vas pozdravim!!! KISSS
maliska napisao:CAo lepe moje, ja sam jos onaj dan, tj. pre cetiri dana pocela sa pirincem, sad sam na 4. zrnu...ALI se nisam javljala jer znate vec imam radove u stanu, ne znam kad ce sve to da bude gotovo, jer po kuci ne mogu da nadjem ni sama sebe jedva sam, nasla comp, pa evo da vas pozdravim!!! KISSS
Ljub te
Laze sanyalica !Ja ih sakrila jer ona odma mazne ih i stavi da snjima krcka orahe i onda mi ih vrati i josh kad vechera ljak !Sad cu ih pokazati da sakrila sam ih i zamalo ne sedoh na nji
Bubim te milo moje maliskice