Nije Sara dobila pp jesy !A da se ne ljutimo? haahahahahah ma ne nasmejavaj me!Samo im ne lichimo na lezibezi !Mi dobijamo od Mushkarchina haahahah!Man se jesy glooposti!Ja sam tebi napisala da sam dobila shta bih uradila.Ni slova nebih odkucala njima ili za njih jer mi se gade.Ali bi ishla i na kojoj su god temi ja bih pastovala njihov pp nek vide svi .Ne radish danas?Pa dobro !Taman imash vremena da odnesesh malu na depilaciju celavushitzu hahaha!A josh da napravish razdeljak na njoj kako to jbmlg !To ti je sanyalica preporuchila
_____________POzDrRRRRRr
Od: jesy
Za: mikalja
Poslao: Ned Jul 20, 2008 4:13 pm
Naslov: Re: love Citiraj privatnu poruku
ikamitic ::
Jel glupo ako pitam sta vas najvise pali kad ste s momkom u krevetu i inace, sta volite da vam radi
Mene pali poljubac na stomak
ovo je dotichna poslala meni,bozhe BRUKAA,neznam kako javno da je ispishem,da li je normalna,videla ona zezancije od mene tebe i sanyalice one vecheri,pa koveli daj da ih muvam,bozhe bozhe
jesy napisao:ma mi smo otrov za mushkarce oduvek ali za zhene neee,sa njima se samo druzhimo i nishta vishe,pozdrav za saru i njenu ceru,martat ti se samo kupaj mila i misli na nas,grzza drzhim ti palcheve,sanyalice nemaaaaaa nigdeee,da nije nashla ivumatic pa je razbila,mika prichaj ti sa tvojom cerom a mi smo ti tu stalno,pozdravi je pozzz
hahaahahh mislish da bi je razbila?Pa nece ona to je i tvoja ribitza haahahahah !Imam osecaj da jesy pi*di
A sanyalica je rekla da razmishlja da proba mozda joj se i svidi?Pa to razbila mozda ali zavisi kako?Mozda sexom hahaahaha
Do skoro sam jesy sa cerom pricala i pita me kako prsti ?Kazem ma oce tajo da mi odsece prste zezam se .A ona kazi kao ona Mira Banjac i Radovana3
Da ce ga razbiti ako ih pipne samo dok zavrshi turu sa kamionom !Srecko moj mali puna je pozitivne energije,da nije takva nebi ni opstala tamo teshka je tudjina!A ona kaze opet ,nije majko teshka!Teze mi je bilo tu !Kaze teze je biti tudjin u svojoj zemlji ,nego u tudjoj !Ovde bar znam da sam stranac i doshla sam tu i poshtujem to,shto su mi pruzili utochishte u svojoj zemlji ,dozvolili da radim,uchim i td.Ali me vishe bolelo da budem stranac u sopstvenoj zemlji.
eto i mene cera odlucila da malo i odspava uz n-uspavljivanja , a muza sam zbarila da idemo malo zajedno u merkator. prodje nam leto u vrucini, umoru ... a ja htela da nas troje uzivamo i da se naravno sepurimo nasom lepoticom - ljubi je mama
Tako da pokupimo muza s posla i pravac merkator - mozda padne i koji troskic ... mada sam svorc, al .....
Na proju ste me definitivno navukle pa razmisljam da je opet spremim. A ja jutros popih 11 integralnih .....
Ono kad Srbina pitaju ?Pa kako zivite sa tako malim primanjima a takvom skupocom?A Srbim kaze,ba bem li ga ,zaradim 10 000 din a potroshim 100 000 a kako pojma nemam.Ljubni cerak i kupite neshto lepo.Ti bash uzivash u tim kupovinama po radnjama!Samo pazi se nevreme najavljuju popodne !Zbog Simonitze mi je
_Pozdravche