sanyalica napisao:Nema veze sto je celava, ipak joj napravi razdeljak
laze da joj je celava Ona se ne depilira dole videla sam joj pi*ic Ima grm i slon bi se sakrio Njen muz ceni ono noge loknave da moze viklerima afro i na njoj uvijati !!!!
Sad da pokusham ?E moja jesy ona ima medalju za friz ima deset god prvakinja i medalju uvek dobije a ti kazesh sad probajte Ajd Laku noc klisnula sam ,lepo pavkaj !!!!!!
ma shta li je sa ovim nashim damama,samo mika i ja ovde,pa zhenske ja bila na poslu pa sa komshinicom do slastichare kada sam se vratila napravila jedno testo kiflica i stavila u zamrzivach za slavu,blizhi mi se slava pa mi je lakshe svaki dan poneshto...a vas nigdeeeee,ljubim vas punoo
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Evo i ja udje samo da se javim i da Vam pozelim laku notj>Poshto vidim da je samo jesy tu pozdravljam je puno a i ostale kad svrate!Pametno jesy shto polako pochinjesh da pravish poneshto i stavljaj u zamrzivach bit ce ti lakshe !A ja idem neshto me stomak muchi .Samo trchkam u wc s oproshtenjem ne izlazim iz wc- a !To sam se ogreshila o sanyalicu na proji napisala da je smazala neku proju i ja kazem tesko nama,sad sanyalica pojela tu proju ima da celu veche kaki !A ono se ja uneredi !Vidish kako nije dobro ni u mislima se zezati sa nekim oko toga!
__________Pozdrav za sve damitze a jesy odmaraj i chitaj postove mila.Laku noc ti zelim ......
Poslednja izmena od mikalja u Sub Jul 19, 2008 10:38 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
I ja sam samo jutros u 10 se upisala popodne oko 6 i sad da kazem laku notj!Naidje tako dan,neko radi neshto ali danas bash nikoga nema pa ni Sare ni maliske nikoga !Pozdrav za SVE!
ja volim kada trchkaram u wc,smrshacesh tako mika,odoh i ja,laku noc svim damama koje se budu javile,a i one koje su u poslu pa nemogu da budu sa nama,ljubim vas sveeee
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema