sanyalica napisao:Mozzesh!
Bilo bi ti teshko samo 2-3 dana, a posle ne bi ni primetila shta oni jedu, veruj!
Draga saveta!Nemam gde staviti luk jer sam stavila onaj flaster onu stanicid gazu !Samo kad odsechem komade i odlepim onaj papir toliko ostane one masti i onog leka na papiru da mi je zao baciti ,a pomalo se i zbunim koji deo sad da bacim?ili papir ili onaj hrapavi.Logicki da treba staviti onaj hrapavi ali boli mamu mu bem A luk sam bila stavila i poojela posle hehehe
Evo ti ga ja ispechem, a Miki evo kuvani...kod mene ih ima za ceo svet!
Eh taj mladezz dole, ako mislimo na isto, ne moze da zaraste, ali mozze da atrofira
ja ispisah post na alapachama post a vas dve se raspisaleee,gde li je mama79va da li ona gleda emisiju na RTSu,mada ona nije u klimaksu,ali zanimljivo je ono shto prichaju,zhenice ja imam samo 41 da li sam ja u klimaksu???ja mislim tek za 10tak god.ma mi smo tek u kasnom pubertetu hahahaa
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
sanyalica napisao:Evo ti ga ja ispechem, a Miki evo kuvani...kod mene ih ima za ceo svet!
Eh taj mladezz dole, ako mislimo na isto, ne moze da zaraste, ali mozze da atrofira
Jesi gledala onaj fil
sekula nevin optuzen
Kad pitaju Senishu da li mogu u Francuskoj poshto mogu da naprave TUPE periku da ono dole smanje i da od jedne naprave dve male --- ovolicne
e kada kod nas bude bilo kukuruza ja cu vas zvati i na kuvani i na pecheni kolomboc,hehe.Da li znate shta je kolomboc?Tako moja svekrva kazhe za kukuruz
Poslednja izmena od jesy u Uto Jul 08, 2008 10:23 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema