DIJETA SA PIRINČEM
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- jesy
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
mama79va neredovne mece zato shto nemash redovan sex,to je tooo,ali dobro bi bilo i neko kilce dole,ma dobra si nam ti samo budi veselica kao do sada i sve ce se srediti ikg ce ici na dole.Mika pusti svekrvu neka je,kada pomislim da idemo starosti ja kazhem ako budem baba dzangrizalo odmah cu da idem u dom da nesmetam svojoj deci,neka deca zhive u miru,pozzzz
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
- jesy
- Stalni član
- Kontakt:
eee i ja sam bila takva,ali sada sam se odvikla,nego na poslu...dobar doruchak,neshto slatko...a nemogu da se izdvajam jbm ga znata kakve su zhenturache,odmah ce reci da zhalim shto nisam kupila npr pljeskavice,burek...ali zato ni pod razno nevecheram,pozzz
- sanyalica
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
EJJJJJ gde ste pirincharke mile em drage!
Evo stigoh sa sastanka, ugushih se od dima, a sastanak u vezi sa sportom?!
Pa kad smo opicheni svi i pushimo kao parne lokomotive, uzzas!
Mikalja, stavljaj crni luk, izvlachi neverovatno gnoj iz rana!
Kevo, dizzi sistem! Zbog visokog pritiska nemoj da trchish, ali mozzesh da hodash i to brzi hod i to svaki dan. Treba samo malo samodiscipline i to ce ti postati na kraju zabavno i neophodno da se dobro osecas!Hormone sredjuj bre, kod doce idi, ne zezaj-ti si jako mlada i ceo svet je tvoj!
Hm, a Jesy je u pravu za sex...ne propushtaj nishta
shto valja, mislim...
Jesy, zajebi ti te komentare svojih dragih koleginica. Nisi ti pominjara da jedesh zato sto neko drugi to od tebe ochekuje
Budi samo svoja!
Nisam shumar, nego draga Saveta...pametna u p.m. vidite kako izbacujem savete kao iz rukava
Martattt, ti mene vishe ne volish
shmrc

Evo stigoh sa sastanka, ugushih se od dima, a sastanak u vezi sa sportom?!

Mikalja, stavljaj crni luk, izvlachi neverovatno gnoj iz rana!
Kevo, dizzi sistem! Zbog visokog pritiska nemoj da trchish, ali mozzesh da hodash i to brzi hod i to svaki dan. Treba samo malo samodiscipline i to ce ti postati na kraju zabavno i neophodno da se dobro osecas!Hormone sredjuj bre, kod doce idi, ne zezaj-ti si jako mlada i ceo svet je tvoj!

Jesy, zajebi ti te komentare svojih dragih koleginica. Nisi ti pominjara da jedesh zato sto neko drugi to od tebe ochekuje

Nisam shumar, nego draga Saveta...pametna u p.m. vidite kako izbacujem savete kao iz rukava

Martattt, ti mene vishe ne volish

- jesy
- Stalni član
- Kontakt:
pa zato ona nece kod cerke,loshe si je navikla mika,ma nebi ni ja bila bolja nego nezhivi samnom sama je u selu a ja retko odem,leti da zbog jezera od njene kuce 15tak metara ali u principu nevolim selo,meni sve gore mirishe na mleko i krave bljaaakkkja jedem samo ono shta ja ponesem a sherpe otkuvam da bih neshto spremila i zato moj muzh ide svakog vikenda a ja 5-6 puta godishnje,a muzh me shtiti kazhe ona je odrasla bez majke i oca neka je kad hoce sama neka dodje ali mi nikada nije rekao idemo u selo,jedino kad ja zahtevam to,ali se ne pretrzhem,lepshe mi je ovde,makar sedela ceo dan kuc,pozzz
- jesy
- Stalni član
- Kontakt:
svaka chast za savete,bravo sanyalice ali nemogu breee oni da jedu a ja da gledam
ma ispashce mi ochi,a sada palim cigaretu,i to nevalja ali shta cu...ma sanyalice u pravu si neshto se martat bash slabo javlja.A shta li je sa grazzom???ja malo malo pa pitam za nju,samo kada znamo da je sve OK znamo da ce nam se javiti,ljubi jeeei puuunnooo pozdravljam,takodje i sve ostale da se moje dame ne uvrede,pozz

- sanyalica
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
Mnooogooo bolje! Zahvaljujuci Shaljicevom melemu!
Stalno ga mackam od subote i danas neke kolege kad su me videle, nisu mogli da veruju da one odvratne rane gotovo da nema. Ljuspa se kozza, ali nishta strashno. Ajaojjj kako je to ruzzno izgledalo-vec sam videla sebe na plastichnoj operaciji i kako mi sa guze stavljaju malo kozze na obraz
Ali, kur, onda bih i malo napumpala usne, podigla ochne kapke, podigla sise i shta ono josh rade ove nashe "zvezde"...e a na kraju bih i mikrofon uzela, pa morala bih vrnuti dugove od plasticiranja 

- jesy
- Stalni član
- Kontakt:
haaahaaahhaa bash si genijalna,e zainat nedamo pare za to,ma mi smo lepshe ovako,priroda nam podarila od svega pomalo a SHALJIC JE TU ZA PROTIV OZHILJAKA,MELEM MU JE STRAVA,ja sam pre 2 god operisala mladezh na ledjima,veeelikii kao domaca kupina,imala sam3-4 shava,mazala sam melem posle,a saa ko nezna da sam imala mladezh nezna i da li je ozhiljak iliblaga ograebotina,ma skoro da se i ne primecuje,svaka mu chast za melem,pozzz
- jesy
- Stalni član
- Kontakt:
greshkom sam pisala velikim slovima,mrzelo me da brishem kada sam primetila ali..nema veze,razumemo se.Ja vishe volim pechen kukuruz,mika ispeci kukuruz pa zovi,kod nas ih josh nema,mi jesmo juzhnije ali kod vas sve pre stizhe,neznam kako ali je istinito,pozzz