pa i nemoj nishta raditi,razumem te ja samo kada nesmesh onda nemoj ,znash kada je chovek nachet onda malo treba,odmaraj shto vishe bar dok je ovo vreme,kolko se ti chuvash bog ce te chuvati malo vishe,ljubim te puno
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Dobro Jutro lepote moje! Da se upishem:Jutros 59 zrncadi popih!Josh 58 i ako Bog da gotovo !Pozdravljam Vas sveeeeeeee ..
__________________________ Pishemo se posle......
Pozdrav jesy !Sad tjesh ti 100-tku i onda nazad ide nekako brze ili se meni chini? Danas je bash tezak dan !I chuvaj mi se,zelim ti mirnu smenu,shto manje posla tj pacijenata ..Idem i ja sad ce doci po mene da kupujemo neshto (nishta posebno) ali zbog boja !Da ne bude zelene,lila i td
________Pozdravche za sve, jesy chekamo te vecheras, i sanyalica nam se vratila a grazza zalutala negde, misha joj njenog .........
Pozdravvv......
Kako mene jesy lepo ispali (na temi proja) !Pita me da li ce se javljati maliska sa G Odmora?I ja ajde reko da joj odgovorim ,jer je pitanje meni uputila?Ja ispisa i posla.A jesy lepo izbrisala svoje pitanje u medjuvremenu oi ja osta ko go*no ..Bash ti je" fora jesy"!pa odgovori nekom neshto kad te pita?
mika ochigledno je neki nesporazum,ja sam na temi proja poslala samo 1 poruku koja i sada stoji tamo,nishta vishe nisam ni pisala,a da obrishem poruku josh neznam,to se josh nisam ispraksirala,a stvarno neznam shta je u pitanju,izvini ako mislish da sam te neshto preshla,jedino sam na alapachama pitala za grazzu,pozzz
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Pozdrav i tebi:) !Shta ima kod tebe?Shta se radi ?:)
ceo dan smo prespavali..sada sam kao pijana curka...nocas ce nam biti veselo,ja sam ti draga moja dobila neku inspiraciju da crtam po zidovima..ne znam sta mi je..sada hocu da zvrljam po zidu moje sobe..e dragi Boze..hihihih...jubac za tebe
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...