Mislila sam na nick nik ,rech--->JESY !Ali nebitno mozda je neshto lichno i ok.Idem laku notj pozdrav za sve.Idem u kupatilo sad kad zaglavim bit ce 2h .Bash sam ceo dan uzvrishtala se od znoja .Imali ceo dan goste ..Pa roshtilj i onda oko toga ceo dan,sluzi nutkaj.Posle sklanjaj peri i sad sam mrtva kokoshka
_____________ Pozdrav za sve... jesy ljubatz
Shta nam je sa grazzom? Sad me vetj zabrinjava grazzzaaaaaaaaa javi se zemska !Nemoj da ja dolazim po tebe !Ljubim te nadam se da si u svaleratziji? !Ajd tako tju misliti ,lakshe mi je nego shta drugo !
Neznam zashto?Ali imam osecaj da ce se pojaviti uskoro i nasha kzoja zachetnitza ove teme koju mi dogurashmo evo do 161 strane.Bilo bi nam drago da nas poseti i pozdravljamo je mnogooo
evo me ..bila sam u selu pokupila harac i sada sam opet sa vama..
da li sam nekome nedostajala???hihih ja sam popila 21 zrce ..kada cu ja dpoci do 100?
idem da crtam u sobi na zidu..cujemo se veceras..jubac
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
evo ja stigla sa posla,i odmah sedoh da prelistam porukice,mama79va nedostajala si nam puuunnnoo,stigla si iz sela super,da li se malisha lepo proveo,ljubni ga,pozzz
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
mika kako podnosish ovo vreme,za zdrave je teshko a mogu misliti za bolesne,ja sam lom. pozdravljam sve dame koje nisu trnutno sa nama,shta li je sa grazzom,ona nije na odmoru,da li je sve u redu,GRAZZA JAVI SEEE
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Kako moram jesy!Sad ako bude promene naebat cu !Inache u kuci je dobro malo klime itd.Samo mi je teshko shto ne mogu bash raditi kao pre i shta bih zelela ?I onda se zderem.Nit mogu raditi to nit gledati.Bash danas cera galami i viche niiishta ne diraj !Reko joj sreco moram neshto.A tata joj se zalio da ne slusam i da hocu ono shto nesmem.Kaze nek sve stoji nek nosi voda !Nista mi netreba SAMO VAS DVOJE .Jbg a meni zao da se zapushta ,nemoze ni on sam.A drugi nezna shta treba znash kako je to?Jesi li ti dobro ?