http://dl.cleanthescreen.com/screenclean.swf
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
Ja sam doterala do 100 zrncadi (i dana znachi) i sad curikam se nazad .Dogurala sam do 61 unatrashke i mogu ti retji da unazad ide brze .Drzala sam se onako sve bash kako treba.Korigovala hranu,malo probushila kashiku ,izbatzila vecheru .Proju jedem retzimo za doruchak.Hleb smanjila ( i to crni jedem ali ne kao pre parcekanju ono za pola pedlja nego parchentze )tackica_ns napisao:Nema šanse da bih mogla da isčitam od početka svih 160 stranica.
Pročitala sam prvih 10, kapiram logiku.
Moje pitanje je jeli iko išta smršao i kako s osećate, pogotovo cure koje duže piju pirinač.
Pozz
Hvala ti na divnim rečima i na dobrodošlici.mikalja napisao:Ja sam doterala do 100 zrncadi (i dana znachi) i sad curikam se nazad .Dogurala sam do 61 unatrashke i mogu ti retji da unazad ide brze .Drzala sam se onako sve bash kako treba.Korigovala hranu,malo probushila kashiku ,izbatzila vecheru .Proju jedem retzimo za doruchak.Hleb smanjila ( i to crni jedem ali ne kao pre parcekanju ono za pola pedlja nego parchentze )tackica_ns napisao:Nema šanse da bih mogla da isčitam od početka svih 160 stranica.
Pročitala sam prvih 10, kapiram logiku.
Moje pitanje je jeli iko išta smršao i kako s osećate, pogotovo cure koje duže piju pirinač.
Pozz
Vezbe radim obavezno ujutru i uveche i vezbam na onoj skalameriji nordijtzu po koliko mogu izdrzati.I nije loshe ne zalim se !Nije ono kao popij tablete smrsaj za 5 dana i opet se vrate.Sporo ide ali sigurno.Ja sam tek oko 40-og pochela gubiti na tezini !Prvo 2 pa 2.5 pa onda pa 9-10 i zadnje merenje 14.5 kg.Sad cu malo povesti rachuna ,kao da mislim da mije to dovoljno.Ne bih da budem kao anareksichna .Ako budesh se odluchila za ovo ?Zelim ti da uspesh !!I tu smo ,pomocicemo ti ako bude shta u nashoj motji ..
___Pozdrav..Za-- tackica_ns