DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

ma ja smem,ali...kg se samo lepe,zato necu moci,ljubim te caooosss
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

ovako cu se ja oblizivati kao ovaj tvoj kuca,dok ti jedesh roshtilj,hahaha,ma zezam se,pozzz bash je sladak kuca
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

A uspela si otvoriti link jesy ?Bash mi je drago,presltka je kuca :D :D :D
pasy cope i ostavi nek imash :) !Ma od mesa se ne goji jesy!Pogotovo od piletine (belo) sa roshtilja a i riba sa roshtilja samo ti izvoli :P !Ribicy ce mo preliti sa garni...od belog luka ,pershuna vina belog malo ulja ,ruzmarina .Ma m prste da polizesh :P i crnog lukca sa ostalim mescem :P
_______________________ :wink:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

dolaziiimmmm,chekaj me,nemoj sve da pojedesh,pozzz
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Vaaaaazi :D I da hocu ne mogu ima dosta !Ne brigaj :wink:
tackica_ns
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 29, 2008 9:35 pm

Post od tackica_ns »

Nema šanse da bih mogla da isčitam od početka svih 160 stranica.
Pročitala sam prvih 10, kapiram logiku.
Moje pitanje je jeli iko išta smršao i kako s osećate, pogotovo cure koje duže piju pirinač.

Pozz
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Ja sam doterala do 100 zrncadi (i dana znachi) i sad curikam se nazad .Dogurala sam do 61 unatrashke i mogu ti retji da unazad ide brze .Drzala sam se onako sve bash kako treba.Korigovala hranu,malo probushila kashiku ,izbatzila vecheru .Proju jedem retzimo za doruchak.Hleb smanjila ( i to crni jedem ali ne kao pre parcekanju ono za pola pedlja nego parchentze )
Vezbe radim obavezno ujutru i uveche i vezbam na onoj skalameriji nordijtzu po koliko mogu izdrzati.I nije loshe ne zalim se !Nije ono kao popij tablete smrsaj za 5 dana i opet se vrate.Sporo ide ali sigurno.Ja sam tek oko 40-og pochela gubiti na tezini !Prvo 2 pa 2.5 pa onda pa 9-10 i zadnje merenje 14.5 kg.Sad cu malo povesti rachuna ,kao da mislim da mije to dovoljno.Ne bih da budem kao anareksichna .Ako budesh se odluchila za ovo ?Zelim ti da uspesh :D !!I tu smo ,pomocicemo ti ako bude shta u nashoj motji :D ..
___Pozdrav..Za-- tackica_ns
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

tackica_ns napisao:Nema šanse da bih mogla da isčitam od početka svih 160 stranica.
Moje pitanje je jeli iko išta smršao i kako s osećate, pogotovo cure koje duže piju pirinač.

Pozz
Ja sam doterala do 100 zrncadi (i dana znachi) i sad curikam se nazad .Dogurala sam do 61 unatrashke i mogu ti retji da unazad ide brze .Drzala sam se onako sve bash kako treba.Korigovala hranu,malo probushila kashiku ,izbatzila vecheru .Proju jedem retzimo za doruchak.Hleb smanjila ( i to crni jedem ali ne kao pre parcekanju ono za pola pedlja nego parchentze )
Vezbe radim obavezno ujutru i uveche i vezbam na onoj skalameriji nordijtzu po koliko mogu izdrzati.I nije loshe ne zalim se !Nije ono kao popij tablete smrsaj za 5 dana i opet se vrate.Sporo ide ali sigurno.Ja sam tek oko 40-og pochela gubiti na tezini !Prvo 2 pa 2.5 pa onda pa 9-10 i zadnje merenje 14.5 kg.Sad cu malo povesti rachuna ,kao da mislim da mije to dovoljno.Ne bih da budem kao anareksichna .Ako budesh se odluchila za ovo ?Zelim ti da uspesh !!I tu smo ,pomocicemo ti ako bude shta u nashoj motji ..
tackica_ns
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 29, 2008 9:35 pm

Post od tackica_ns »

mikalja napisao:
tackica_ns napisao:Nema šanse da bih mogla da isčitam od početka svih 160 stranica.

Pozz
Vezbe radim obavezno ujutru i uveche i vezbam na onoj skalameriji nordijtzu po koliko mogu izdrzati.I nije loshe ne zalim se !Nije ono kao popij tablete smrsaj za 5 dana i opet se vrate.Sporo ide ali sigurno.Ja sam tek oko 40-og pochela gubiti na tezini !Prvo 2 pa 2.5 pa onda pa 9-10 i zadnje merenje 14.5 kg.Sad cu malo povesti rachuna ,kao da mislim da mije to dovoljno.Ne bih da budem kao anareksichna .Ako budesh se odluchila za ovo ?Zelim ti da uspesh !!I tu smo ,pomocicemo ti ako bude shta u nashoj motji ..
Hvala ti na divnim rečima i na dobrodošlici.
Postavila sam pitanje i na temi o intoleranciji i tamo sam objašnjavala da nit sam izjelica, da se relativno pravilno hranim, ali da se jako brzo gojim - doduše brzo i spuštam - istinu za volju.
Hoću da uradim taj test, da sakupim od svega pomalo - nešto poput tebe - fina kombinacija vežbi i smanjenje ishrane - pa da vidimo dokle ću stići.
Hvala još jednom na dobrodošlici
:D
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

Dobro doshla tachkicens,mislim da nisam pogreshila ime a ako jesam ispravicu se sledeci put.Sada cu da ti ispishem moje iskustvo,pochela sam iz znatizhelje,isto kao i ti,prochitala sam prve strane i krenula...prvih 30tak dana nishta :cry: :cry: :cry: a onda mislim na 50 kada sam se izmerila 3 kg manje negde na 70 5 kg i vishe se nisam merila,korigovala sam hranu ali ne vezhbam,jedem tost hleb prepechen u rerni dosta povrca a vecheru sam totalno izbacila,ne osecam glad kao ranije,ako se odluchish ispishi brojeve na kalendaru da znash dokle si stigla inache ja se tako zbunim da ne znam vishe kolko sam popila,ustanem pogledam u kalendar i vidim... :oops: :oops: :oops: ja sam danas 89 popila,uveche izbrojim za ujutru i chim popijem prekrizhim na kalendaru taj dan,puno srece,pozdravljam te.PS ali se lepo druzhimo,koliko ce mo smrshati videcemo,pozzz
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

tackica_ns .N Problema onoliko koliko znamo ili bar mislimo da znamo?Podelimo sa svima tj izmedju nas :D .Uradi ti taj test i kreni polako.I vala kad sam ja uspela skinuti koi kg?Chini mi se da ce ceo svet :P !Tachno da sam se bash dala na vezbe svakakve a i neku spravu muchim ,jadnica skripi sad poda,mnom i ne skripala?A uveche? :o .Pre sam jela bilo to 12 nocu ili 1 ili 2 ujutru .Ja se nabacam i legnem :-? !Sad sam goozi zabranila nepravilnosti bash tolike !Tako da sam sama odredila vechera oko 19h eventualno 20h .I to ne svashta .Zavaram doope ako ogladnim?Ja uzmem neki korenchitj ili tako nablebam se vode samo da zeludac napunim da mogu zaspati!Mislim nisam lako skidala kg-me!vidim neko skine 10 kg za 5 ili 10 dana sa neki, dijetama?Ali od svih sam chula da im se brzo i vrate!Na ovaj nachin kazu da se ne vracaju !Pa sad bem im misha nadam se da se nece vratiti !Ja sam pushila gooodinama ,sad ne pushim pa mi i to predstavlja dodatni problem :oops: .Grickala bih uvek neshto.Onda kupim one chichoke (divlji krompir) ukus slichan kupusovom korenu .Ili tako te zechije hrane i grickam malo da zavaram se.Kao i jesy nasha i ona neshto slichno radi .Ljubimo te ..
Kazem opet tu sam ja i jesy koja je dosta upucena a i rada pomoci svakom ,ako je u nashoj moci pa bit ce dobro.Lakshe je u drushtvu !Laq notj
______________Pozdrav za sve :D
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

Damice koje nisu trenutno sa nama zbog GO puno pozdravljam,i vratite nam se shto pre,pozzzz
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

jesy koja kuca divna? :D :D :D
Maznuta vetj :D
Ljubim te :P
jesy STA TI ZNACHI TO jesy pll ako nisam suvishe navalentna sa tim pitanjem?
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

shta???shto pozdravljam dame na odmoru,ili za kucu???jesi li mislila na to ili...neznam nisam razumela>pozdravljam malisku,ledenicu,mamu79va,sanyalicu....i sve ostale koje su na forumu
Zaključana tema