DIJETA SA PIRINČEM
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- mama79va
- Aktivan član

- Pridružio se: Pet Jun 06, 2008 9:16 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
tu sam lepe moje..nego uskoro ce da mi pukne net..moram ici sutra na selo kod babe po harac
ostala sam bez sin..sinak se malo prehladio imao je temp..jutros 20 zrnaca..ljubuim ja vas drage moje i kad nisam sa vama ja mislim na vas...budite dobre i nemojte da pravite picvajz bez mene..hihih
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
- Savage_Rose
- Aktivan član

- Pridružio se: Ned Jun 08, 2008 4:17 pm
- Kontakt:
Evo i mene da vas pozdravim sve skupa tu!Posebno me raduje sto ste koliko toliko razpolozene?I sto se druzite !To je mnogo ,mnogo lepo!Znaci neko ko sad nije tu je pravio zbrku
Mozda sam i ja?
A nisam ne,ne !Ja obozavam kad sloga svuda vlada!Vidim da vam je ken preneo pozdrave neki dan(figic moj ,to je tako jedna dobrica?)Da mi je godisnji sa njim i bilo kome od nas ,stvarno svaki dan poseban i praznik!Sad smo napravili pauzu uzasno je vruce a i malo smo stali u nekoj luci i bi mi komp pri ruci ,pa da vas pozdravim!I da vam kazem da bih zelela da ste sve ovde sa nama!Mikaljicu smo zvali. Ali njen lekar joj ne preporucuje more
!Pa nebi bila po vrucini !E odoh ja Sve vas ljubim i pozdravljam a Kosovskom Bozuru (jesy) zelim da danas provede mirno dan Vidovdan (Kosovski Ustanak ) je bio ako se secam ove vrele glavudze?Zelim joj da nebude nemira ni planirani ni ne planirani!Mir samo nek vlada !
Budite mi pozdravljene dame moje !Jubim posebno moju mikalju,jesy,maliskicu mozda sretnem negde?Bas bih volela?Pozdrav za grazza ,jako mi je drago da ste sve skupa bar na tom sajtu ?Pozdrav za sve od savage_Rose, Kena a moja keva nasla svoje penzose i nevidjam je
!Samo po potrebi .Ljub vas sve
Caosssss
Budite mi pozdravljene dame moje !Jubim posebno moju mikalju,jesy,maliskicu mozda sretnem negde?Bas bih volela?Pozdrav za grazza ,jako mi je drago da ste sve skupa bar na tom sajtu ?Pozdrav za sve od savage_Rose, Kena a moja keva nasla svoje penzose i nevidjam je
Caosssss
Poslednja izmena od Savage_Rose u Sub Jun 28, 2008 2:36 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
U dobru se ne povisi! U zlu ne ponizi ...

- Savage_Rose
- Aktivan član

- Pridružio se: Ned Jun 08, 2008 4:17 pm
- Kontakt:
E da!Da vam se pozalim
!Znate da sam bila oslabila jako i morala sam prestati piti rizu da ne odem u vraga skoro anoreksija mi je pretila
A SAD? Stalno plivam ,ne izlazim iz vode !Ali toliko mi prija Grcka hrana i odmor !Non stop jedem i uvek gladna!Vec sam 3 i po kg nabacila
!I idem sad opet na ruchak
Caos
P.S
Jel to mikalja meni preti sa bocom ?
Bit cu dobra
Caos
P.S
Jel to mikalja meni preti sa bocom ?
Bit cu dobra
U dobru se ne povisi! U zlu ne ponizi ...