jesy sve jke ok..ne brini nisamja bas toliki namcor kao sto se predstavljam...sve je ok..samo mislim da mi zivot nije promasen i to mi smeta kada mi neko kaze..a uz to me taj neko i ne poznaje...ljubim ja vas ...lepe moje damice...i pozdrav sa kena
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
taman posla promashen,ma samo neka je porodica zhiva i zdrava a za ostalo boli tee,svako ima mesta ispod svoje zvezde,a samohranim mamama je mesto ispod zvezde DANICE ona najjache sija,svaka ti chast,jednoga dana cesh imati veliko HVALA zbog toga,pozzzz
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Vidim i na ALAPACA -ma si sve pokapala videces kad te grazza uhvati bice dreke.Ja necu brisati sa tobom Nisam ja ni jela ! ..Ajd q notj mila sad idem stvarno..
____________________________ PozZZzzzZZz
P.S
Zaboravih ti reci da su me zvali Igor(mislim figurek tachnije da mu je ime i Iva( Ken i Savage_Rose) Pozdravili su sve i zovu me da dodjem !Sva sam za puta u lepu p m >Ali lepo od njih i kuma mi je tamo Ivina mama pish od zene starija od mene bar 15 god ali ZDRAVA Hvala Bogu i vrag zena ,,
Dobro .Jutro damitze moje 63 jutros popijena zrna (senilno) pa evidencije radi !Znachi josh 62 .I idem odmah da ih izbrojim!Pozdravljam vas sve .Nema nam grazza .Sad bash gledam i na UN svuda da li je bila?Jesi li samo dobro grazza oglasni se mila !Mislimo na tebe da znash.Uh jutros je bash tezak dan pocheo ,ona boleshtina u C Gori se pojavi bem joj misha nije bash svejedno.A kazu da je zarazno chuj epidemija upala mozga .Dobro ja ne mogu to dobiti jer nemam mozga !Ali verujte da mislim o svima !Gde sad kad se ide na more ?Svashta od prljavih ruku kao zutitza se dobija qq .Chuvajte mi se drage moje ..Ljubim vas SVE idem stigoshe mi neki na kafu a malopre smo popili .Niko ih nije zvao ..Ljub vas sve
_____________Pozdrav
OOO Dobro si ti dok mozesh toliko vikatiiii !Samo izvoli stavit cemo repete !De si se avukla ?I sinoc i jutros nigde de tema?Pa te trazimoo Ali izvirila si .Isterala te buza ova hehe .:Ljub ub te...
Des jesy ?Pozdrav i tebi I ovde je sutra Vidovdan ili Vidov Dan? Nebitno kako se pishe Bitno je dase sutra ne valja raditi nishta.
Uh da podsetim dete ........
________________________________PozZZ
ovamo ima neki vidovdanski marsh,krenuli ljudi iz BG peshaka i stigli ovde sinoc,a sutra idu na Gazimestan,a to je kod PR kazhu da je obezbedjena policija,,,videcemo.Samo da ne isoadne neki incident,pozdrav
kod nas se menja vreme,takav vetar duva da se meni od promaje tako zalupila vrata,sada sam sve pozatvarala osim terase,izgleda ce nevremee,grmi,seva nevreme se sprema.......pozzz
ima li koga ???Ili je svuda nevreme?Chujem da polako svuda zahvata nevreme .Po ovakvoj zezi i ne moze biti nishta sem grada pih .A onda cemo se pogushiti ako udari na ovakvu zhegu, kishetina i to' led i nevreme?