DIJETA SA PIRINČEM
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- mikalja
- Stalni član

- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ma zanima se klinac s oprostenjem !Boli ga noga jedva staje na nju !A i mi smo mila ulagali u tudje i to se ne isplati ,ali ljudi ne misle tad o tom.Jer treba uleteti u kredite i kupiti prvo goli platz.A onda ceo zivot radi i daj sve i ono shto nemash ugradjuj u kucu jer onda mrdanja nema.Kuca polomi choveka veruj mi !Ceo zivot radish i sve proguta kucetina.Stan ocesh ,necesh i to smo isprobavali .I sad mi je zao shto nisam u stanu
.Mnogo manji izdaci,mnoogo.Najvise ode na unutrasnjost,stvari tj ukrasavanje.a kucetina raspade se ako neces non stop menjati zidove cevi ,rusi zidaj u tri lepe.
- mikalja
- Stalni član

Ti recimo sad da imadnesh 10 ili 15 000 eura?Neces kupiti plac i poceti zidati i ako imas dva sina?Nego ces traziti gotov stanchic zar ne?To je nama i trebalo!koi ce mi kucetina ovolika srusi nas bre
Polomi nas skroz .za chije babe zdravlje?Da ona mala hoce bar da se uda?I da osnuje porodicu evo jojj .Ali jok nece niko u pm.
- mama79va
- Aktivan član

- Pridružio se: Pet Jun 06, 2008 9:16 pm
cao svima...ko se to usudio da me savetuje a ja savet nisam trazila.???dragi nas kene..i svi ostali..ja ne vidism da je moj zivot promasen..niti se tako osecam.potrebna mi je promena ali moj zivot nije promasen!!!!
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
- mama79va
- Aktivan član

- Pridružio se: Pet Jun 06, 2008 9:16 pm
zaboravih...ako ja gledam kako mali cupka a nece da ide da piski to nije zbog mene ..niti ne znam zbog cega vec zato sto nece da ostavi to sto radi da bi isao da piski...dakle to smo resili.i jos jednom moj zivot nije promasen ..to sto trenutno ne mogu da nadjem neki posao ne znaci da mni je zivot u q...
nema ljutis? ja samo pricam ono sto mislim.
nema ljutis? ja samo pricam ono sto mislim.
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
- jesy
- Stalni član

- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Kontakt:
mama79va chuvaj sinchica i ne brini,sve dodje na svoje videcesh kada se najmanje nadash,ljubni sinka za laku noc,i napred u novi dan sigurno ce biti bolji,ako sam ja davala neke savete IZVINJAVAM se ali ja mislim da je bilo dobronamerno,ljubim te mamice to je najlepsha rech na svetu MAMA
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
- mikalja
- Stalni član

jesy budi mi pozdravljena
!Pokupih one flasetine i idem po tush ljubim te i poz za sve na forumu!Ko da se uvek pravda i za lepu rec kad uputis nekom zahebi vise 
Poslednja izmena od mikalja u Čet Jun 26, 2008 10:21 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
- mikalja
- Stalni član

njma se svidja pogotovu zaovi ona
ONO O AJDE CASTI!nije zlobnica moja zaova mnogo mi je dobra ..Po zasluzi <----- 
Poslednja izmena od mikalja u Čet Jun 26, 2008 10:23 pm, izmenjeno 1 put ukupno.