DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od jesy »

grazza za bombice nije strashno,zaluta i kod nas poneka ali.. navikne se to,pa kada nema dugo detonacije sve nam neobichno ha ha ha samo neka se chuvaju oni zezam se,pozdrav za svbe damice,ja zaboravih da upishem popijeno 86 zrnacamljubim vas sveeee
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
Ken
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 09, 2008 3:29 pm

Post od Ken »

:o Idi bre jesy uplasi me :oops: !Nisam ulazio od kad sam na G Odmoru!A izbegavam i novine tacmije politicka zbivanja da pratim,izbegavam koloko god mogu ,da bih se u pravom smislu odmorio!Pozavrsavao obaveze,sta sam morao i sad samo jahtica more i plovidba :D ...Gde nam se svidi tu i ostanemo!Reko sad udje u kancelariju da nesto vidim i unesem neke podatke.Te rekoh daj da se javim i da vidim kako su na sajtu?I prvo sta ugledah?Bi jasy kako pise grazza za bombice :oops: .Nebi mi prijatno na prvu loptu nikako!Ali onda polako procitah do kraja i shvati sustinu!Zao mi je sto niste svi mogli otici malo na odmor?Duga je godina i kad je sve u redu ,da ne kazem kako je mnogo duza kad je prepuna negativnih naboja!Pozdravila vas je i Ivkica tj Savage_rose svratila je pre neki dan i jos je tu.Ja je molim da ostane bar jos mesec dana kad nema obaveza ?Ovo joj je mozda i jedino leto bez obaveza (mislim ) naj duze!Ovde je predivno ,nije zato sto je Grcka i sto sam tu rodjen?Nego ,jurnjava tu i obaveze stvarno su coveka smorile !tako da ova voda cini cuda.Pozdravljam vas sve ,i zelim vam da se odmarate na nacin koji vam je dostupan!Vidim da su pojedini otisli na odmor,neka se lepo i kvalitetno provedu!Kad kazem kvalitetno ,mislim onako kako njima prija !A vas sve skupa mnogo pozdravljam SVE!Posebene pozdrave Savage_Rose salje za Mikalju a i ja se pridruzujem i zvat cemo je veceras.A sad idem iz ovih zidina i mnogo toplih pozdrava za jesy,grazza,mikalju,hijenu,mamu79va i za nju imam poruku posto sam malo citao njena pisanja.Dacu sebi slobodu da joj porucim ,vidim da ima brata ovde !Da dodje ili bilo gde da ode sa detetom !Jer se oseti da joj je vreme za promenom pozitivnom!Bit ce bolje i za nju i za dete.A dete nije krivo za njen promaseni zivot i da mu ne stavlja prerano breme krivice na njegova nejacka pleca!Jer jako su krhka i mlada i lako se povijaju i lome!Glavu gore i u nove pobede 8) !Jedan je ZIVOT!!Sa osmehom probijaj barikade tuge!Pozdrav za sve dame od Kena a i Ivkice savage_Rose!
Naj lepsi pozdravi :D
Naucicu da gledam sebe iznutra,
A svet spolja nek raskosno cveta,
Snagom svemira i strpljivom tisinom,
U svetlecem obliku coveka.
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

pozdravljam kena,lepo shto si se javio,sve najbolje i tebi i ruzhi
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

mama79va glavu goreee i napred u dalju buducnost,niko nije vredan tvog nerviranja,samo to dete shto si ga rodila,a sve ostalo u pm,naci ce se neka srecna zvezda za tebe i sinchica,ljubim te
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Svaka chast Ken!Sve pohvale ,ne zato shto je svratio i pozdravio nas.Nego :roll: oseti se neikopleksiranost i edukovanost chini svoje,,Ipak on ili oni su na g odmoru ali eto nada se da ce svracati kad se vrati ovde,pa lepo od njega,bash me prijatno iznenadio!Da nije musko i nebi toliko .Ali nashi mushkarci nisu nas bash navikli tako bash paznju da nam poklanjaju i rechi lepe ili utehe (to je za njih blam)" muskarchine".Pa mi prosto ova prijatna promena chudna :) !Ne bih se iznenadila da se mushki jave i oglase tipa ?Pusti ga gay i tako to podrugljive reakcije!Jer im je lakshe ismejati normalne nego se promeniti u Pozitivne i prijatne MUSKE ZAr ne zene :P ..U svakom sluchaju hvala na pozdravima i njemu i kumitzi mojoj.Rose Ikitza moja bash mi nedostaje :cry:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

mika jesu li majstori zavrshili???ako jesu sada noge uz zid i odmaraj,dosta je bilo po ovoj vrucini,pozdravljam te
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

mislim da je grazza danas na vocnom danu,a ja joj spremila lubenicu i chekaaammm da je smazheee,ljubim vas sveee
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

:D :D :D Jesu jesy !Zavrshili su davno i otishli!A ja sam besna kao pas :oops:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

zashto,jer nisu uradili kako treba?
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Nisam na nji mislim .Ljudi su uradili svoje i otishli.Nego ovaj moj niije mi jasan nikako :oops: Shta je on hteo sa ovim s*anjem?Juche su izvadili anfort koji smo jedva bili sredili nakon bombardovanja !Jer su bila popucala sva stakla a armirana!A poshto nije bilo samo to nego ishli smo jedno po jedno i sredjivali.I proshle godine tek je on doshao na red i sredili ga tip top!Poshto smo radili kanalizaciju muke zive :oops: .Celo dvorishte dizali lupali betone sve i kopali one kanale po sred dvorishta i sredili sve.Stavili one behaton kocke svuda .Kupatila sva komplet sredili izbacili sve do zidova ,chak i iz zidova one stare cevi.Oko 5-6 meseci radili nam radnici pooocrkali :oops: .I sad dovede ,kaze da nesto zameni na anfortu kao padaju vrata nesto? :roll: Oni izvadili onaj anfort i montirali sve novo.A veruj da je ovo ruznije nego ono staro :oops: .Pa sam pravo popi*dela!Terala ga da ih zove da ovo sve izshchupa i vrati staro nashe (meni ovo nije lepo) !Kao u bolnici.On obuce se i uteche eeeeeebe se njemu :oops: !Kaze ovo je sad u modi ?I shtash ludi :evil: ?Moda u anfortu ebenom.Sigurno nesto nije moglo on rekao menjaj sve i sad izvodi krive gliste!Bem ti kucetinu vraziju :(
Ne tera on mene da radim na protiv tera me u kucu a i ne mogu po ovom zlu ..ALI ZAO MI DOKLE VISE????Ta kucetina dushu nam uze i njemu grdnom :( .Boli ga noga neshto !Bolje da je otishao negde u banju na odmor ...........Bash sam besna neshto!!
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

ma pusti neka on razbija glavu sa tim,pa ako josh neko kazhe da nije lepo mozhda ce zameniti opet,nemoj da se nervirash,poslushace te on videcesh
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

ne nerviraj se mika,izem ti tolku kucetinu ako sebe razbolish zbog nje,chuvaj svoje zdravlje a kuca je bunar non stop ulazhesh a nikada nije komplet sredjena,ja vidim u stanu non stop po neshto treba,kada sam zashla iz svog stana nisam imala nishta pa kupuj jedno po jedno i hvala Bogu sada imam skoro sve izmenjala sam shiptarski nameshtaj i imam sve moje,ljubim te
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Ma jojj gde opet da se radiiiiii :cry: Ima tu posla jesy draga :( .Nismo mi vise za tolike radove !A i novac crni ode za ta sranja !Treba preraniti i napojiti ljude .A gde drugo sve.Kucetina bezdan :( A ko kod dodje ono jao blago vamaa bla bla.Ma ja nisam bila zato da se radi to uopste kontas?Dosta vise u lepu p materinu .Koji ce mi !Skoro dve godine majstori ne izlaze iz kuce i oko kuce.Rekli smo dosta i on opet :oops: I sad da OPPPPPPPPET RUSIM I OPET STAVLJAM DRUGI ZENO DRAGA !NI SNAGE NI VOLJE A NI NOVCA Bogami pogotovu za bacvanje hm :oops: Ali on zapeo vakum stakla i sranja :oops: ..Dosta mi je vise svega...Nek pravi kom treba doooooooosta...........
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

A shta to znachi jesy ?jesy :o
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

svako voli da mu je lepo u kuci i oko kuce,pa chovek voli zato i gradi sve to,pa pusti ga mika,naviko chovek da radi pa shta ce,a za novce ce se snaci,kada tebe netera da radish ostavi ga,neka se zanima sa majstorima,a sigurno lepshe izgleda nego pre,pozzz
Zaključana tema