DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od jesy »

da se upishem jutros popijeno 85 zrnaca :D :D :D spremala sam po neshto po ovom stanu doshla mi voda pa jurish :oops: :oops: :oops: blago sanyalici shto se brchka u moru,pozdravljam vassss sveee
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Des jesy?Jel kod vas ovako vrutjinchina :-? Bem mu jare ovo je ludnitza :( !Napolju je zlooo!Nit mozesh raditi shto nit mozesh gledati :oops: ! Sad kod vas vode sigurno nema? :roll:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Jao grazza neka si se ti nama vratila otuda, opet tamo rat :oops: Jadni oni ljudi vishe tamo :oops: :-? Kako vishe izdrzavaju ?Bash skoro gledam na tv-u ! :roll:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

kod nas je vec nestalo vode,ali..napunila sam rezervu i mirna sam :oops: :oops: :oops: imala sam neke goste i sada odoshe :D :D :D kod nas je isto pakaoo
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

I moji majstori odoshe,ali ce opet sutra dotji :oops: :oops: :oops:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

o po ovom vremenu a josh i majstori,mogu misliti kako ti je,sedi ti unutra a neka ga muzh sa njima napolje,pozdravljam te
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

Ma nema rata Mika, ja sam sa njia po ceo dan na vezi, o zaluta neka Katjusa, malo krenula u setnju pa pobrkala put :lol:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Koji je i to zivot u pm.Non stop pod strepnjom :oops: :( ...Neznam nije to bash nimalo lepo . :oops: Jbt koliko vetj godina?Shta ih ne ostave na miru :evil:

Uf idem ..Neshto me ova praznoglava boli :P .Idem je pod hladnu vodu kao kokosku kad kljuca jaja :wink:
__________ :) Cmokitjak nashe dame!Nema nam nashe mame :roll: ,,,Mozda je kod svog pope na ispovedanju :wink: cmokim je...Lepo spavkajte mi SVE ...
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

daj Bozhe da nigde nebude rata,grazza da li ti je cerka tamo,shta ona kazhe da li je sve ok
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

sada me sin zove i kazhe da neka cura u domu pokushala da se ubije zato shto nije dobila 10,o Bozhe pomozi toj deci,velika stvar kao da pishe u diplomi sa kojom je ocenom zavrshila fax,daj Bozhe da bude dobro
Korisnikov avatar
mama79va
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jun 06, 2008 9:16 pm

Post od mama79va »

tu sam drage moje ...nema od pope nista...cudan covek,trebalo je da idemo u lutanmje sinoc i nismo...eto toliko o mojoj sreci..ili kako se to vec zove...mali je dobio temp ..valjda ce biti ok..pozdravljam vas drage moje..
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

samo glavu gore kada se najmanje nadash Bog ce te obradovati,ja sam nekada bila u josh goroj situaciji u svojoj mladosti ali onaj odozgo nikoga ne zaboravlja pa nece ni tebe,ljubim te mila moja i napreeeddd
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

dobro jutro drage moje,

Ma nema rata, ne oseti se uopste, normalno se zivi, jedino ponekad zaluta neka bombica i to je to, ali se ljudi navikli vec/

Mama, batali ti popu, nacicemo mi tebi nekog drugog, a dete nam cuvaj, pa da ga zenimo kad poraste a Mika i ja da igramo na stolu.
Joj sto je vruce, idem da trazimm one amrelcice za sunce, ovde se ne mere vise izdrzati. A ne mogu sesir, upari mi se kosa :lol: ,
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dobro. Jutro Dame moje.Da se samo upishem 64 jutros popijeno!Josh 63 :wink: .Pozdravljam Vas posle ,nemam kad ni chitati postove :oops: majstori vare p s matere :oops: ..Posle cu da prochitam na tenane .Sve Vas pozdravljam i BUBIMMMM ..Pishemo se.
____________Pozdravljam Vas :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Ti grazza bi one amrelitze na vrh glave sa obruchom oko glave a na vrh kao suncobranitj :D .Imash i one ventilatoritje na baterije hehe :D !Ma ludnitza bre.Gledam ovi majstori nishta :roll: .Ja im vichem da sedu iza kuce pod orah za sto hladnije je.Jok oni na sred sunca :oops: .Ispred kuce za sto qq.Kaze pa kako mi po krovovima radimo? :roll:Shta cu im ja? Drago mi je grazza da tamo nije strahno,mada opet uvek nemiri .I ti si shashavitza :D ,kazesh navikli :roll: . Ma shta da se radi?Vidim i pop ispaljuje zene :oops: mama79va teraj ga .Nek ide pre pochetka...Nemoj se nervirati vidish da se sve odrazava na malog >Chuvaj ti njega ,Sve ce protji i sve ce se stabilizovati!A Dete moze nedaj boze na nervnoj bazi dobiti 1000 i 1 bolest >Pa shta cesh onda? :cry: Ljubni ti njega .Dace Bog bolje i za njega bit ce leba,svako dete ima svoje parche zemlje pod Suncem.To ti je Bogatstvo najvece ..Nije on pocheo pishkiti u gatjitze od hira.To je samo predznak ili opomena.Nedaj Boze shta vece i teze..Ljubim Vas sve ..
Chuvajte mi se!Chujemo se....
Pozdrav za sveeeee

______________________ :wink:
Zaključana tema