DIJETA SA PIRINČEM
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- mikalja
- Stalni član

- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Koji je i to zivot u pm.Non stop pod strepnjom
...Neznam nije to bash nimalo lepo .
Jbt koliko vetj godina?Shta ih ne ostave na miru
Uf idem ..Neshto me ova praznoglava boli
.Idem je pod hladnu vodu kao kokosku kad kljuca jaja
Uf idem ..Neshto me ova praznoglava boli

- Pridružio se: Pet Jun 06, 2008 9:16 pm
tu sam drage moje ...nema od pope nista...cudan covek,trebalo je da idemo u lutanmje sinoc i nismo...eto toliko o mojoj sreci..ili kako se to vec zove...mali je dobio temp ..valjda ce biti ok..pozdravljam vas drage moje..
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
dobro jutro drage moje,
Ma nema rata, ne oseti se uopste, normalno se zivi, jedino ponekad zaluta neka bombica i to je to, ali se ljudi navikli vec/
Mama, batali ti popu, nacicemo mi tebi nekog drugog, a dete nam cuvaj, pa da ga zenimo kad poraste a Mika i ja da igramo na stolu.
Joj sto je vruce, idem da trazimm one amrelcice za sunce, ovde se ne mere vise izdrzati. A ne mogu sesir, upari mi se kosa
,
Ma nema rata, ne oseti se uopste, normalno se zivi, jedino ponekad zaluta neka bombica i to je to, ali se ljudi navikli vec/
Mama, batali ti popu, nacicemo mi tebi nekog drugog, a dete nam cuvaj, pa da ga zenimo kad poraste a Mika i ja da igramo na stolu.
Joj sto je vruce, idem da trazimm one amrelcice za sunce, ovde se ne mere vise izdrzati. A ne mogu sesir, upari mi se kosa
- mikalja
- Stalni član

- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Ti grazza bi one amrelitze na vrh glave sa obruchom oko glave a na vrh kao suncobranitj
.Imash i one ventilatoritje na baterije hehe
!Ma ludnitza bre.Gledam ovi majstori nishta
.Ja im vichem da sedu iza kuce pod orah za sto hladnije je.Jok oni na sred sunca
.Ispred kuce za sto qq.Kaze pa kako mi po krovovima radimo? :roll:Shta cu im ja? Drago mi je grazza da tamo nije strahno,mada opet uvek nemiri .I ti si shashavitza
,kazesh navikli
. Ma shta da se radi?Vidim i pop ispaljuje zene
mama79va teraj ga .Nek ide pre pochetka...Nemoj se nervirati vidish da se sve odrazava na malog >Chuvaj ti njega ,Sve ce protji i sve ce se stabilizovati!A Dete moze nedaj boze na nervnoj bazi dobiti 1000 i 1 bolest >Pa shta cesh onda?
Ljubni ti njega .Dace Bog bolje i za njega bit ce leba,svako dete ima svoje parche zemlje pod Suncem.To ti je Bogatstvo najvece ..Nije on pocheo pishkiti u gatjitze od hira.To je samo predznak ili opomena.Nedaj Boze shta vece i teze..Ljubim Vas sve ..
Chuvajte mi se!Chujemo se....
Pozdrav za sveeeee