jesy napisao:skidam kilazhu vozeci trotinet ha haha,nadam se da cu uspetisamo josh 5 kg doleee
Pa trotinet ti je isto shto i romobil !Znachi jednom nogom stojish a drugom gurash i onda kad se zalaufash i drugu nogu podignesh.Tako smo mi nekad bar radili.A ti sedish i vishe mi lichi s`oproshtenjem da gu*ish
e ljudi,polozila sam ispit, isplatilo se danonocno ucenje,pakujem se i krecem na put, a nije da ne mislim na vas ne morate da me prozivate, nego sam ucila a sad put i pakovanje dece muza i sl, pa sam kratka s vremenom eto to je! Pa se kuckamo cim stignem i smestim se i malkice odmorim POZZZ
drage moje
stvari stoje ovako..svi ste culi za firmu gorenje..jaka ,dobra,firma..razgovor je tekao ovako:posle uzetih podataka ..datuma rodjenja,adrese,bracnog statusa,prethodna radna mesta....bla bla..kaze meni covek: TI SI DOBRA I DIVNA OSOBA ,SPREMNA ZA RAD,POZITIVNA I VESELA ALI NAMA NE ODGOVARA TVOJA KONSTITUCIJA...ZNAS LINIJE SU USKE TO JE POSAO U PROIZVODNJI I TREBA NAM NEKO KO JE OKRETAN I BRZ....AKO SE ZA VAS NADJE POSAO JAVICEMO VAM{a saznala sam da je poznavao mog pokojnog oca)
sto u prevodu znaci vi mrsavi cete da radite i zivite a vi puniji nemojte da radite i ne treba da zivite....
za malo da ga pitam jel vama treba radnik ili neko za prcanje(izvinite na izrazu ali sam besna...)
sa popom je trebalo da idem na pice veceras ali je on otkazao.
eto toliko
i na kraju jme je pozvao brat i toliko rasplakao da ne mogu da se zaustavim ni sada dok pisem...on ce da mi plati odlazak na more ..bilo kod njega u grcku bilo u cg..a mog bivseg muza zaboli q.. za detetova pluca i disanje...
a da zaboravila sam ..a moje dete se danas upisalo u vrticu,poceo je da pisa u gace svake nedelje po jednom..guza m,u je plava od pruta...
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
Nije on kriv veruj!To je na nervnoj bazi ,jer i on prolazi kroz sve to kroz shta ti prolazish !A mozda josh i teze !Sve ce proci veruj i sredit cesh se ti !Nishta nije vechno!Nemoj da te pamti po prutu i bolovima !I ovago boluje sa tobom veruj .A njegov" otatz" trazit ce ga jednom Samo bit ce mu kasno!!!!!
Sredit ce se sve veruj!Moje jedino dete je otislo na kraj sveta !Nije morala zbog tate nit mene .Jer otac je voli vise od sebe i sve bi za nju uchinio ! A za sebe necu ni da pricham .Ali "nasa zemlja" vidis po sebi !Svako ima svoje muke i svoje razloge a cilj je isti:PoBeci odavde
maliska napisao:e ljudi,polozila sam ispit, isplatilo se danonocno ucenje,pakujem se i krecem na put, a nije da ne mislim na vas ne morate da me prozivate, nego sam ucila a sad put i pakovanje dece muza i sl, pa sam kratka s vremenom eto to je! Pa se kuckamo cim stignem i smestim se i malkice odmorim POZZZ
Nismo te prozivali dushitze samo si nam nedostajala !Idi ti lutko moja i sretjan ti put bio i tamo da se lepo provedesh i josh sretjnije da nam se VRATISH! I chestitam ti na polozenom ispitu bash si me obradovala LJUBIMM TE LUTKICE MOJA!! .LJubni mi dechitzu i sretjan put i dechici i tebi i dragomm tvom Ljubim Vasssssssss. ...
Lepo se prooovediteee