DIJETA SA PIRINČEM
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- mikalja
- Stalni član

- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Laku notj!Idem malo vani u shetnju!Mozda svratim ako budete tu posle?Ljub Vas Sve kosoOke damitze

Poslednja izmena od mikalja u Ned Jun 22, 2008 8:41 pm, izmenjeno 2 puta ukupno.
- mama79va
- Aktivan član

- Pridružio se: Pet Jun 06, 2008 9:16 pm
bila sam na maturi..biloonako..nista posebno..nego pijem ja rizu ujutru,ali sam danas popila 13 :(nisam pazila...jel to nema vezemikalja napisao:Evo ti !Znachi danas bi trebalo biti 14.. Nedelja ?Mislim bar ?mama79va napisao:dobro vece drage moje dame..evo i mene konacno...sutra imam 10 g mature..danas 12 zrnacaa..
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
- mikalja
- Stalni član

Ma nema veze,popi sad jedno a uveche recimo sad izbroji za ujutru .Ja tako radim uveche izbrojim za ujutru ,jer rano kad se probudim bilo to 4 ,5 ili 6 h ja popijem.Precrtam odma taj dan i taj broj ..Onda izbrojim Za sledeci dan stavim u kutijicu.Jer nedesi mi se jednom da zaboravim koliko sam popila i koliko treba da izbrojim
A tek kad odmaknes pa budes 59 zrna pa 60 itd.Zamisli ja sad idem nazad
Dogurala do 100 i krenula nazad 100 pa 99 pa 98 itd.Sad sam na 68 mislim?I uvek kad god Brojim za sutra ja provirim i ovde jer ono prijavim se naj vise da mi evidencija i tu stoji
.I ako sam napravila tabelu a mozes i na kalendaru.Desavalo se nekima da zaborave i po 25 i 30 da zaborave.Pa popiju posle shta sad?
Nista ne brigaj
.Znachi matura proshla?
Ljubim te i pozdrav za sveee......
mama79va napisao:bila sam na maturi..biloonako..nista posebno..nego pijem ja rizu ujutru,ali sam danas popila 13 :(nisam pazila...jel to nema vezemikalja napisao:Evo ti !Znachi danas bi trebalo biti 14.. Nedelja ?Mislim bar ?mama79va napisao:dobro vece drage moje dame..evo i mene konacno...sutra imam 10 g mature..danas 12 zrnacaa..
E MIkalaja secas li se kako sam ja u pocetku stalno zaboravljala
- mikalja
- Stalni član

Pozdrav za sve po ovom paklenom danu
!Da se upishem: 67 jutros popih i josh 66 znachi sutra 66
!secam se maliskice moja kako da se ne secam?Pa smo ti predlagali da stavish kutijitzu sa rizom u lonche gde podgrejavash za bebitzu hranu
da nemozesh onda zaboraviti.Pa si tako i muza zaposhljavala
..Mora se voditi evidencija uh,zaboravi se!Idem ljub Vas sve ,bash je pakao jedva sam vezbe odradila.Sad idem da malo muchim nordijat( *popravljen je )..Malo sam kucu rashladila i onda iskljuchila klimu ,sad idem da iskoristim to.Ljub Vas sve.Pozdravvv za sve na forumu 
- mikalja
- Stalni član

Ja vrutjinu mogu podneti samo ako sam pored vode
.Ono u vodu i vani koi minut i opet u vodu.Ne volim nit mogu da se chvarim
.Pocrnim iskljuchivo na dusheku ali da se polivam vodom
.A u kuci ufff ,pogotovu nocu one sparine i smrad fuj.Doduse sad i nesmem na sunce i da hocu.Ali grazza bez obzira shto podnosish vrucinu pripazi se.Ovo je ludnica.Nagle promene.Udari u glavu i tap.Vode uvek nosi sa sobom i semsir
Pozdrav za sve........
Pozdrav za sve........
- mikalja
- Stalni član

Morash neshto na glavu staviti brej
!Kachket ili shemshirica imash sad ovih lepih a korisnih!Evo sad bash javljaju da su imali samo u BG -du preko 200 poziva za hitne intervencije
!Preko 10 u 1h..To samo od sunca .A o udesima ne mogu ni da slusham.Treba povesti rachuna koliko se god moze
..Idem da ruchkamo.Buraniju sam danas skuvala sa dosta celerovog i pershunovog lista,paradajza luka junetine .Reko da malo prehladi ,ali muz gladan .Kaze meni nesmeta vrucina daj to ovamo
....
Ali nisam mu ispekla mesa posebno uz to.On ne prizna ono meso unutra
..Shto to stvorenje voli meso?
.........

Ali nisam mu ispekla mesa posebno uz to.On ne prizna ono meso unutra
- jesy
- Stalni član

- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Kontakt:
pozdravljam vas,i da ne zaboravim da se upishem popijeno 83 zrnaca ovo je samo radi evidencije,
kod nas je pakao od vrucine,neizdrzhljivo a mora se na posao,a tako se neke ruzhne stvari deshavaju da me 2 dana boli glava
a jutros na poslu chujemo da je poginulo dete od 15 god od dva nasha poznata lekara,zhalosnosvi smo bljak
sela sam malo da kuckam da bi me proshla glava,lakshe mi je da se druzhim sa vama,ljubim vas svee moje damice
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
- jesy
- Stalni član

- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Kontakt:
znam ali sve to treba izdrzhati,ludnica svuda,kada bi mogao chovek da negleda TV i da ne slusha razne priche,ipak je lakshe u vecem gradu,manje ljudi znash i onda chujesh ali... neznash ih pa je ipak malo lakshe,
ma precicemo mi na lepshe teme,pozdravljam sve a posebno miku,a i ove koje trenutno nisu sa nama a sigurna sam da misle na nas 
nije srecan onaj ko ima shta zheli,