Ma nema veze,popi sad jedno a uveche recimo sad izbroji za ujutru .Ja tako radim uveche izbrojim za ujutru ,jer rano kad se probudim bilo to 4 ,5 ili 6 h ja popijem.Precrtam odma taj dan i taj broj ..Onda izbrojim Za sledeci dan stavim u kutijicu.Jer nedesi mi se jednom da zaboravim koliko sam popila i koliko treba da izbrojim A tek kad odmaknes pa budes 59 zrna pa 60 itd.Zamisli ja sad idem nazad Dogurala do 100 i krenula nazad 100 pa 99 pa 98 itd.Sad sam na 68 mislim?I uvek kad god Brojim za sutra ja provirim i ovde jer ono prijavim se naj vise da mi evidencija i tu stoji .I ako sam napravila tabelu a mozes i na kalendaru.Desavalo se nekima da zaborave i po 25 i 30 da zaborave.Pa popiju posle shta sad? Nista ne brigaj .Znachi matura proshla? Ljubim te i pozdrav za sveee......
mama79va napisao:dobro vece drage moje dame..evo i mene konacno...sutra imam 10 g mature..danas 12 zrnacaa..
Evo ti !Znachi danas bi trebalo biti 14.. Nedelja ?Mislim bar ?
bila sam na maturi..biloonako..nista posebno..nego pijem ja rizu ujutru,ali sam danas popila 13 :(nisam pazila...jel to nema veze
E MIkalaja secas li se kako sam ja u pocetku stalno zaboravljala da popijem , dok nisam naucila nekako da ne zaboravim! Al se mora upisivati jer se zabrojim! JA sam tek kod 28 zrnaca i sad gotovo da i ne zaboravlam Al se nisam merila jer se spremam na neku dijetu sa bodovima, deluje mi poprilicno lagana i kreativna POOZZ MAMA79va i naravno MIKI mojoj, ma pozdrav za celo drustvo!!!!! CMOOKKKKK
Pozdrav za sve po ovom paklenom danu !Da se upishem: 67 jutros popih i josh 66 znachi sutra 66 !secam se maliskice moja kako da se ne secam?Pa smo ti predlagali da stavish kutijitzu sa rizom u lonche gde podgrejavash za bebitzu hranu da nemozesh onda zaboraviti.Pa si tako i muza zaposhljavala ..Mora se voditi evidencija uh,zaboravi se!Idem ljub Vas sve ,bash je pakao jedva sam vezbe odradila.Sad idem da malo muchim nordijat( *popravljen je )..Malo sam kucu rashladila i onda iskljuchila klimu ,sad idem da iskoristim to.Ljub Vas sve.Pozdravvv za sve na forumu
Drzi se Mika, ne preteruj sa vezbama, mnogo je toplo, barem ovde u Bgd.
pozdrav za sve pirincice koje nisu na odmoru nego se kuvaju. Savet: Pijte puno vodeeeeeeeee
Znam i ja sam tu pola sata od BG-da .Goooooori nebo i zemlja ..Ne mrdam ja nesmem iz kuce.Pijem vodu mora se ljub teeeeeeeeee grazza .reko nema te ?samo nek si dobro ..Chuchni negde ovo je ludnitza ,posle onih kishetina kooja promena qqq ??
Meni nesto ne smeta vrucina. Svi kukaju, a ja kao zmija samo bih da se suncam Valjda mi ostalo od letovanja. Kuci jos nisam ni pocela da ukljucujem klimu. Videcu danas kada dodjem sa posla
Ja vrutjinu mogu podneti samo ako sam pored vode .Ono u vodu i vani koi minut i opet u vodu.Ne volim nit mogu da se chvarim .Pocrnim iskljuchivo na dusheku ali da se polivam vodom .A u kuci ufff ,pogotovu nocu one sparine i smrad fuj.Doduse sad i nesmem na sunce i da hocu.Ali grazza bez obzira shto podnosish vrucinu pripazi se.Ovo je ludnica.Nagle promene.Udari u glavu i tap.Vode uvek nosi sa sobom i semsir
Pozdrav za sve........
Morash neshto na glavu staviti brej !Kachket ili shemshirica imash sad ovih lepih a korisnih!Evo sad bash javljaju da su imali samo u BG -du preko 200 poziva za hitne intervencije !Preko 10 u 1h..To samo od sunca .A o udesima ne mogu ni da slusham.Treba povesti rachuna koliko se god moze ..Idem da ruchkamo.Buraniju sam danas skuvala sa dosta celerovog i pershunovog lista,paradajza luka junetine .Reko da malo prehladi ,ali muz gladan .Kaze meni nesmeta vrucina daj to ovamo ....
Ali nisam mu ispekla mesa posebno uz to.On ne prizna ono meso unutra ..Shto to stvorenje voli meso? .........
pozdravljam vas,i da ne zaboravim da se upishem popijeno 83 zrnaca ovo je samo radi evidencije, kod nas je pakao od vrucine,neizdrzhljivo a mora se na posao,a tako se neke ruzhne stvari deshavaju da me 2 dana boli glava a jutros na poslu chujemo da je poginulo dete od 15 god od dva nasha poznata lekara,zhalosnosvi smo bljak sela sam malo da kuckam da bi me proshla glava,lakshe mi je da se druzhim sa vama,ljubim vas svee moje damice
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Ma i ovde je ludnica!Te se utopijo decko,te izgorela majka od 22 god i cerkica joj od 2 god.I zena od 50 god izgorele skroz.A poginulih ,nastradalih utopljenih.Non stop.Jesy mora se s`tim ziveti ..Vrucinchina pakao
znam ali sve to treba izdrzhati,ludnica svuda,kada bi mogao chovek da negleda TV i da ne slusha razne priche,ipak je lakshe u vecem gradu,manje ljudi znash i onda chujesh ali... neznash ih pa je ipak malo lakshe, ma precicemo mi na lepshe teme,pozdravljam sve a posebno miku,a i ove koje trenutno nisu sa nama a sigurna sam da misle na nas
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema