DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
ledenica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 28, 2008 10:09 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od ledenica »

Miko nemoj mi se ljutiti.. al kad sam widjela 20 strana da ste ispisale nisam mogla citati jer swaki put swratim na brzinu :(
Sad mi bas kriwo i osjecam se odwratno :(
:cry:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

ledenica napisao:Miko nemoj mi se ljutiti.. al kad sam widjela 20 strana da ste ispisale nisam mogla citati jer swaki put swratim na brzinu :(
Sad mi bas kriwo i osjecam se odwratno :(
:cry:
Nisam ljuta dushitze moja,ja se ne mogu naljutiti ni nakoga a posebno na tebe milo moje SUNCE malo !Mojam te majo najuziti :P ,da ne zabolavljas onog ko te najvishe voji ovde :wink:
Dobro ti ide ta rizitza.Ja sam popila do 100 i sad iden nazad od 100 jutros sam popila 69 !Znachi josh 68 i GOTOVO.Smrsala sam bila oko 12.5 kg a sad i blizu 18.Dosta nije samo od rize ali dobro je..Drago mi je kad se javish.Jedva chekamo ,da chujemo kako si nam dushitze nasha.Ljubim te i pozdrav za sve moje devojchitze,malisku moju malu,ledenicu :) pile moje,jesy,,grazza ,mama79va (vecheras nam idena maturu uh :o NEKA joj je sa srecom) pozd za snajkicu,i za sve one koje su na G Odmoru.Cmokic i pisemo se posle !Evo dzelata za bocu :oops: .......Cmokkk
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

jesy napisao:a ja radim sutra i prekosutra izacice mi GO na nos,sada je vecina koleginica na odmoru,mislicu na vas na poslu
Bash mi je zao da radish i danas i sutra :( ..Zelim ti bar miran dan i shto manje posla...
Mislim na tebe ....Cmokkkic
Dodji nam shto pre :)
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

jesy napisao:extra je kolo,bash si me slatko nasmejala,suuupppeeerrr
To moja cerkica juche mi poslala preko msn-a.Zna koliko volim majmune pa da me malo nasmeu.Reko da podelim sa vama :D ..Osmeh danas svakom trebe :D ..Ljub vas.......
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

pre posla jutros ja popih 81zrnce,sada sam doshla sposla,ovo vreme udara u glavu,kod nas se deshavaju neke chudne stvari,za 3 dana dva ubistva katasrofa,ceo dan me od tih pricha boli glava :cry: :cry: :cry: pozdravljam sve drage damice
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Verujem ti da si sva u grchu :oops: !Pa jeli Shiptari ubijaju opet :-? ?Shta da ti kazem?Znam da ti je naj gore zbog dece ,panika ,strah za njih(decu) ubija choveka :( .A deca kao deca,mlado izashlo bi .Na kraju krajeva i oni imaju pravo na svoju mladost !Da izadju,da se druze!A ka,kako ako nemaju nikakve sigurnosti i slobode? :oops: I ovde veruj ima tih ubistava,samoubistava.Ali nije to ,to.Chuvajte se shta da kazem?Uh shto je upeklo naglo ,pre neki dan kishetina bash i ovo vreme :roll: promenljivo kao vreme :wink: .Idem pa se chujemo vecheras poz za sve a jesy chuvajte se svi cmokim te!Idi malo odmori ,ako sad mozesh od posla po kutji bem ti zensko :evil: .......
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

ma shto je najgore sami izmedju sebe,katastrofa,a pricha kakvih god hocesh,pozdravljam vas
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Ma da brooka .Ovde u Srbiji u jednoj crkvi se potukli sveshtena lica i vernici? :oops: Navodno zato shto je sveshtenik okrenuo oltaru ledja ,kao okrenuo Bogu ledja.Kad su pocheli kuku bruke i sramote :-? .Sveshtenici u mantijama kad su poceli da se piche i vernici s druge strane i to sve pred Episkopima i td.Na tv dali ceo svet slika "LEPA" obishla :evil: Pa kako da onda bude nam neko dobar drugi ?Kad sami to radimo ?Kuku blama :oops: ..Pozdrav za sve na forumu.Joj vrucinchine(sparine) :-? Pozzzz.......
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

i kod nas je sparina,lichi da ce padati kisha ali...videcemo,bash je bezveze vreme ili pretoplo ili hladno,nema nasheg onog nekadashnjeg proleca,pozz
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Idem ,pa chut cemo se sutra ako Bog da?jesy pozdravljam te jedino vidim da si ti tu josh ?Ako nisi vetj klisnula :wink: Ja se zabola u neke lekove narodne starinske iostala do sad :roll: Zapanjila sam se shta sve ne leche pojedine trave.Stvarno je lek svuda oko nas!Samo shto mi ne pruzamo ruke ,zdravom kao nekada nashi?Nego odma u apoteku i shake lekova gutamo :-? Tako da jedno lechimo trenutno a zeludac ubijamo polako a sigurno! ..
Laq noc svima ..
Pozzdrav za sve.......
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Da se prijavim! Jutros ode 68 zrncadi!Joooooosh 67 samo :wink: .
Pozdrav za sve sa foruma..Sprema se Nedeljni ruchak :oops: !Vrutjina i mora klima da pomaze ,bila zdrava ili ne? :oops: Mora .
Pozdravche za sveeee...
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

pozdrav za sve purinchane damice,samo da se upishem popijeno 82 zrnaca :D :D :D idem kod koleginice vracam se vecheras,pozzz
Korisnikov avatar
mama79va
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jun 06, 2008 9:16 pm

Post od mama79va »

ja sam se zbunila..ne znam koliko sam popila..12 ili 13 danas..
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Jesi li ishla sinotj na maturu ?Kako je bilo ? :D A sad si rizu pila!A sinc ?:) :wink: Pozzzzzzz mama79va :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

mama79va napisao:dobro vece drage moje dame..evo i mene konacno...sutra imam 10 g mature..danas 12 zrnacaa..
Evo ti !Znachi danas bi trebalo biti 14.. Nedelja ?Mislim bar ? :P
Poslednja izmena od mikalja u Ned Jun 22, 2008 8:38 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Zaključana tema