jooooj imam maturuu u subotu...da li da idem ili ne?
ako idem sta da obucem ?ili najbolje da idem gola ..tako ce se svi okretati zamnom..boze sacuvaj...
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
mama79va napisao:jooooj imam maturuu u subotu...da li da idem ili ne?
ako idem sta da obucem ?ili najbolje da idem gola ..tako ce se svi okretati zamnom..boze sacuvaj...
Naj bolje! Gola,ako te ko pita ko kakva je to haljina?Kazi providna naj novija moda
Idem ne mogu vishe! Pozdrav za sve dame ..Poz za grazza ,malisku moju lepu ,jesy,mama79va,hijenche nashe i one putnice Savage_Rose,martat sanyalicu i sveeeeeeeee
Laku notj
prijatno i nocas lepo spavaj,eehhh kada nemogu malo mog sna da ti pozajmim,ja ujutru mogu da spavam do 12h samo da me puste,zato nevolim prvu smenu zbog ustajanja,pozzz
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Dobro jutr0! POZZ za MIKU, sta je ovo MIKo draga ne moze nikako da se sretnemo na forumu?
MAMA79va pa ta pozitivna energija ce ti doneti ssamo dobro, pa i mene si nasmeja TVOJOM SLATKOM MODOM!
maliska napisao:Dobro jutr0! POZZ za MIKU, sta je ovo MIKo draga ne moze nikako da se sretnemo na forumu?
MAMA79va pa ta pozitivna energija ce ti doneti ssamo dobro, pa i mene si nasmeja TVOJOM SLATKOM MODOM!
Milice moja jepa.Pa kad sam nauchila da ti uchish do kasno!Ja udjem upishem se kao sad retzimo 70 jutros zrna sutra vetj 69 ..To ja evidencije radi.I pozdravim damitze i odem.Uveche isto tako uletim na minut dva.napishem rechenitzu dve,pogledam malo i odem.Nemam bash ono snagu a ni volju da dzudzim pred kompom.A i ne bude nikog.Ti reko netjesh iha josh?Kad ono ti stignesh i tako ..Sinoc pogledam nema nikog sem jesy.Reko ode i ja kad jesy izbi sa alapaca nere ili vetj odakle?I nasha mama79va sa svojim problemom za haljinu .Gola bre sad je vrutjina i naj ,'moda.Idem ,kafu josh pijem neshto sam nikakva Ljubim t .Poz za jesy.grazzu ,mama79va i snajkicu !Gde se snajkitza izgubi ?Da je nije svekriva neshto .Pozdrav za sve ljub Vas i posle se pishemo!Cmokk