Ja wam se jawim owako swakih 100 godina

hehehe
juce popila 34, danas ide 35... posto kao sto widite wec swice a ja jos budna, nesto ne mogu da spawam ne znam sto mi je...

A kao ucim za ispite, uziwam malo, al mogla bi i malo wise... bas mi nedostaje zezanje..

Al necemo placemo

Maki drago mi je da si zadowoljna sa dijeticom

Ja i dalje nemam wagu kao sto znate, pa se jos nisam mjerila al mislim da se widi.. bas se widi... al isto ne odustajem, idem do kraja

prosli put kad sam dosla do 50 bas je pocelo da se widi... tako da sad nawijam za 50

hehe
Ja ne wjezbam, al dolje dok sam bila pliwanje je pomagalo, tako da se oslanjam na to za nekih 20 dana jer idem nazad za cg poslije ispita...

sto se ishrane tice ja se trudim da jedem sto raznowrsnije, obroka swakako imam 2 dnewno... al mnogo se smanjio obrok, jer znam neke stwari koliko sam mogla da pojedem a sad ni pola od toga.. swi me gledaju sto jedem ko wrabac pa me tjeraju, a ja jadnica na dusu da mi izadje kad jedem wise nego mogu...
mada neki put i pregladnim jer sam u obawezama il zaglawim u grad pa ne jedem, i onda na silu jedem jer znam da jedem bas malo... pa neka boli stomak, al necu da dowodim sebe u to da opet budem malokrwna zbog neprawilne ishrane..

i tako... ja sam wam ok...
ljubaw nikako... al bice bolje
i lljubim was sad pa se cujemo owih dana

Tmoooooooook!