DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Srecom letenja se ne bojim,tome se posebno radujem :D
Cuj citala,PROBALA :D !!!!!

Hvala Jesy,kuckamo se kada dodjem a do tada bar jos 2 kg manje,naravno ko ima viska.Ja sam kao sto vidite na slici SAVRSENA,zar ne??Malo mi stomacic iskocio al kazu da je danas tako moderno.

Mikalja,ima da istekam sve sto ima stek haha :D
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od sanyalica »

Evo, dusho, recept za dobru liniju koju primenjujem godinama:
jabuka ujutro,to si videla na onoj temi, yoga malko zbog istezanja-pozdrav Suncu, doruchak-normalan, ruchak-normalan, izmedju nema grickanja, a od 17h ni g od grickanja. Po mogucstvu, voznja bajsom, plivanje, brzi hod, a ja 2 puta nedeljno idem na odbojku...moju prvu i staru ljubav. I to ti je to. 2 puta sam u zivotu rekla da pocinjem s dijetom, i oba puta sam propishala krv nakon toga-tako me poklopilo u zivotu da sam slabila kao raga. Zato, neka malo ljulja da ne zzulja... :D
maliska
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 8:08 pm

Post od maliska »

Martat, ako si i priblizno kao na slici onda si stvarno neodoljiva, nesto slicno kao moja cera<sladakstomacic,ma ne sladak, nego presladak..BOlje da joj branim da jede dok je mala da ne bi opila rizu kad poraste!!!POOOZZZ
maliska
Aktivan član
Aktivan član

Post od maliska »

sanyalica napisao:Evo, dusho, recept za dobru liniju koju primenjujem godinama:
jabuka ujutro,to si videla na onoj temi, yoga malko zbog istezanja-pozdrav Suncu, doruchak-normalan, ruchak-normalan, izmedju nema grickanja, a od 17h ni g od grickanja. Po mogucstvu, voznja bajsom, plivanje, brzi hod, a ja 2 puta nedeljno idem na odbojku...moju prvu i staru ljubav. I to ti je to. 2 puta sam u zivotu rekla da pocinjem s dijetom, i oba puta sam propishala krv nakon toga-tako me poklopilo u zivotu da sam slabila kao raga. Zato, neka malo ljulja da ne zzulja... :D
Ma celog zivota sam imala dobru liniju,ali posle drugog porodjaja imam jos 3kg viska,ali ja bi na brzaka, da jo skinem ovaj visak, zbog bikinija,zna vec, i ako mi muzic kaze da sa m mu kao devojka, ja hocu onda kao devojka da nosim bikini i topic i sve to, a ubise me ove >>zdrave>> dijete, ne mogu, bas su mi dosadile!! :evil: POZZ
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Maliska,ista sam kao na slici ahhahaha :D
A ovaj nacin ishrane sto rece Sanyalica je extra.Umesto jabuke ujutru na prazan stomak moze kivi ili jagode ili tresnje ili kajsije.To je voce koje je puno enzima koji fantasticno tope masne naslage.Stim sto uvece moze 1 solja jogurta,ako bas prigusti.Ali to vec sve znate :D
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

laku noc svima a martat SRECAN PUT ljubim vas sveee,i mislicemo na tebe,ljubim vas
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
ledenica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 28, 2008 10:09 pm

Post od ledenica »

Ja wam se jawim owako swakih 100 godina :D
hehehe
juce popila 34, danas ide 35... posto kao sto widite wec swice a ja jos budna, nesto ne mogu da spawam ne znam sto mi je... :(
A kao ucim za ispite, uziwam malo, al mogla bi i malo wise... bas mi nedostaje zezanje.. :(
Al necemo placemo :D
Maki drago mi je da si zadowoljna sa dijeticom :D
Ja i dalje nemam wagu kao sto znate, pa se jos nisam mjerila al mislim da se widi.. bas se widi... al isto ne odustajem, idem do kraja :)
prosli put kad sam dosla do 50 bas je pocelo da se widi... tako da sad nawijam za 50 :D hehe
Ja ne wjezbam, al dolje dok sam bila pliwanje je pomagalo, tako da se oslanjam na to za nekih 20 dana jer idem nazad za cg poslije ispita... :)
sto se ishrane tice ja se trudim da jedem sto raznowrsnije, obroka swakako imam 2 dnewno... al mnogo se smanjio obrok, jer znam neke stwari koliko sam mogla da pojedem a sad ni pola od toga.. swi me gledaju sto jedem ko wrabac pa me tjeraju, a ja jadnica na dusu da mi izadje kad jedem wise nego mogu...
mada neki put i pregladnim jer sam u obawezama il zaglawim u grad pa ne jedem, i onda na silu jedem jer znam da jedem bas malo... pa neka boli stomak, al necu da dowodim sebe u to da opet budem malokrwna zbog neprawilne ishrane.. :)
i tako... ja sam wam ok...
ljubaw nikako... al bice bolje ;)
i lljubim was sad pa se cujemo owih dana :D
Tmoooooooook!
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Pozdrav!71 zrno jutros!Josh tachno 70 :roll: Pozdrav za sve na forumu!
maliska
Aktivan član
Aktivan član

Post od maliska »

Miko HOP HOP, vidim jutros skaces kao luda, pa bravo, samo se ti nama oporavi! Cini mi se da si jutros bolje volje! :P POZZMa popila sam valjda 25 zrnaca jutros, ako sam dobro izbrojala! :o
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

pozdrav za ledenicu,ma budi nam ti dobro a za ljubav bice vremena,uchi ti mila i ne sekiraj se, :D :D :D da se upishem popijeno 79 zrnaca,sve vas puno puno pozdravljam,a ovi koji putuju neka znaju da sam trenutno pomislila na njih, :P :P :P mika vidim da si bolje to me bash raduje ljubim vas sveee
Korisnikov avatar
mama79va
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jun 06, 2008 9:16 pm

Post od mama79va »

di ste zenske ...bem mu sve..evo me popila sam 11 zrnaca (valjda )vec sam zaboravila...nego moja vaga pokazala 1 kg manje..e sad ne znam da li je to zbog pirinca ili je u pitanju to sto sam izbacila hleb ..slatkise sam jela sinoc i malo jutros jer ciklus kuca na vrata a tada bih smazala i macku u prelivenu cokoladom..samo da ne zxnam sta jedem...hihih poz
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

bravo za mamu79va kilo po kilo i odoshe vishak kg,super samo nastavi,pozzz
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

Do vidjenja, drage cice i kokice... Ostajte mi dobre i zdrave! :D
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

sretno sanjalice, dobar vetar 8)
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

maliska napisao:Miko HOP HOP, vidim jutros skaces kao luda, pa bravo, samo se ti nama oporavi! Cini mi se da si jutros bolje volje! :P POZZMa popila sam valjda 25 zrnaca jutros, ako sam dobro izbrojala! :o
kako je moja maliska JEDINA osetila da sam jutros "bolje"volje :-? LJUBIM JA NJU!!
A sanyalica ' izvini kasnim da se pozdravim ,no nikad nije kasno za lepe zelje!Tako da srecan put i lep provod na G Odmoru!Ali jesam josh pre i nekoliko puta,danas nisam ni ulazila sem jutros ono minut samo.Podravljam Vas sve i zelim vam ugodno caskanje :wink: ..Cmokicak za sveee dame i koje nisu i koje jesu same :) .......
Zaključana tema