DIJETA SA PIRINČEM
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Iskljuchi sve iz zida martat ishtekaj i sebe
tj PC..A sad idem da nastavim film predivan je..Jesy ljubatz mila i svima pozdravche odlaziiiiiim.martat nije to treme nego (beiga) da ne zaboravish ovo i ono pa se preoptereti chovek
.Opusti se mila.Nishta nije ne moguce sem drvenog shporeta a i to josh malo i
....

- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Jaoj ista stvar!Ali ne trazi internet caffe .Jaoj bar im gledaj u pete kad hodaju peskom zdravije ti jemartat napisao:Ne plasim se ja ni seika ni kamila nego me ubi trema kad god putujem,a zasto je to tako pojma nemam.Bas cete mi nedostajati tamo,al mozda ja pronadjem neki internet caffe pa svratim malo i ovde hihi![]()
p.s.Jesy,sutra putujem.

Zivahno na pirincu, bas lepo to me raduje, a i neki idu na odmor
SUPPERR, a ja nemam pojma kad cu verovatno u septembru
, i MIKA nam je malo zivnula!! BAVO ZA MIKU i sve ostale koje su joj davale podrsku u ovim teskim trenutcima!!
A odmor, dale ste mi ideju,ali jos malo jos 3 kg pa mogu i bikini, do tada cu da se strpim!! JOs ako bude moglo da odemo muzic i ja koji dan bez dece(to mi on predlaze)
,bar da bude avgust, da ne cekam septembar!! NISAM BAS TOLIKO STRPLJIVA, da ce mi neko od vas neku brzu(nezdravu dijetu) pa da mogu brazo u bikini pa cu da se lecim(od nezdrave dijete )kad dodjem.HOCU na odmor!!!!
:evil:SRECNO SVIMA KOJI IDU na odmor!

A odmor, dale ste mi ideju,ali jos malo jos 3 kg pa mogu i bikini, do tada cu da se strpim!! JOs ako bude moglo da odemo muzic i ja koji dan bez dece(to mi on predlaze)