DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

"Ko hoće nešto da učini, nađe način, ko neće ništa da učini, nađe opravdanje."
Cekamo te Mika... :lol:
maliska
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 8:08 pm

Post od maliska »

CAo svima, jutros svega 23 zrnca! ALI sam mnogo tuzna zbog MIKALJe, vidim sreco da si dobro i da smo svi zajedno okupljeni oko jednok cilja>.da se brzo oporavis>>Znam koliko ti je tesko, i zao mi je sto ne mogu nikako pomoci, i da podrska nije dovoljna, ali znaj da bez obzira na sve moras da budes malo smirenija, da se manje uzrujavas oko svega, da cuvas to malo narusenog zdravlj sto imas :cry: MOras MIKO MORAS DA SE BORISSS!!!!!!POOZZ
SVIDJA mi se atmosfera na forumu,pogotovo na ovoj nasoj temiPOOOZZ ZA SVEEE!! :P
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od jesy »

sanyalice ovo shto si citirala je EXTRA,bravo za tebe,ima izuzetno lepih pouka.DA se upishem jutros popijeno 78 belih zrnaca,ide ide...da pozdravim sve dame na forumu,a mikalji brz oporavak zhelim,ljubim vas sveee
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Da se upishem!72 zrna jutros.Josh 71 jel? :roll: Hm jest :wink: !Pozdrav za sve na forumu !Uh moram itji :oops: Taman ovi odoshe dzelati infuziju zavrshishe .Evo drugih sa bocama :P .Idem skidati gatje,da ih skidam bar za neshto drugo :P ne bi mi bilo teshko a ovako :cry: buaa.Javit cu se posle nisam ni pogledala .Ovi stizu !Cmokim Vas sve.....
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

martat napisao:Ajde Mikalja,oporavi se potpuno.Kao sto rekoh vec jednom,ovaj forum nema smisla ako nismo svi na broju.Ja tebi ovo racunam kao opravdan izostanak ali moraces da nadoknadis propusteno,i to vrlo brzo.Mi smo ovde nestrpljive,znas :D
Svaka ti cast na hrabrosti i strpljenju da se svakom pojedinacno obratis.U tome je tvoja velicina.Pozz i zaboravi malo pirinac,nisu u modi mrsavice :D
Znam mila moja a to Svi sam ja bar pola foruma :wink: HeHeHe zekim se!A to za rizu ?Ma ko ti kaze da sam mrshavitza :D .Riza je samo broj dana i da mi govori koliko sam na dijeti i da samna dijeti.A sad mozda i ona ima tu neshto bubim te :) .A to da imam strpljenja da odgovaram svakom posebno .Ma josh tje me u Hag :wink: .Postadoh kao DR.Sheshelj weplika,weplika :D Cmokim tee..Josh koji dan bit ce bezanja sa chasova e onda :roll:Budite mi dobre sve !Cmokkkkkkkkkk
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

grazza napisao:"Ko hoće nešto da učini, nađe način, ko neće ništa da učini, nađe opravdanje."
Cekamo te Mika... :lol:
Samo je ona tako chekati znala!!
Rade Sherbedzija predivna pesma--Samo nije bash pouchna :wink:
Ceo zivot chekati nekog ih :D

Cmokim te
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

maliska napisao:CAo svima, jutros svega 23 zrnca! ALI sam mnogo tuzna zbog MIKALJe, vidim sreco da si dobro i da smo svi zajedno okupljeni oko jednok cilja>.da se brzo oporavis>>Znam koliko ti je tesko, i zao mi je sto ne mogu nikako pomoci, i da podrska nije dovoljna, ali znaj da bez obzira na sve moras da budes malo smirenija, da se manje uzrujavas oko svega, da cuvas to malo narusenog zdravlj sto imas :cry: MOras MIKO MORAS DA SE BORISSS!!!!!!POOZZ
SVIDJA mi se atmosfera na forumu,pogotovo na ovoj nasoj temiPOOOZZ ZA SVEEE!! :P
Maaaleno moje !Shetjerko moj,nemoj da mi budesh tuzna!Vidish da sam sad FACA i pravim se vazna :D :D :D .Srecko moj ,ma znaju oni da ja njih sve volim ,VAS* jer ja mrzeti niti zelim niti znam.I veruj da mi je drago da me nisu bash shutnule.Jer bez obzira iako je ovo sajt,irtz izmedju redova se naj bolje chita .I hladna slova znaju se pretvoriti u topla i zagrejati srce.Milo moje ne brini dobro sami bit cu dobro do kraja zivota :wink: ..Izdrzat ce ovo srtze do kraja hehe .Od chega li je ?Bem li ga !
Ljubim teeeee i tebe i dechitzu a ti muzitja svoga.Chuvaj mi se srecko moja!
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

E tako odlazim !Dosta je bilo,nesmem preterivati a i ne mogu bash mnogo !Mislim sedeti pred PC-om :wink:
Veliki pozdrav za jesy,malisku,mama79va,snajkiicu nashu,martat ,grazza ,sanyalitcu nashu ,ledenicu,hijenche i sve devojchitze moje sa foruma.Ljubim VAS!Opet zaboravih :oops: Savage_Rose moju dragu ljubiiiiiiiim da ne bude hm :P:P:P.A obichno to bude tako u zivotu ono .Kao lako tju sa ovim i onim i na kraju onaj ko ti je najbolji njega povredish nesvesno!
Dobrima se teze prashta !
Ne odnosi se na nju ,jer ona nije dobra :wink: OnA Je NaJ BoLja :D
uh sad se izvukoh bar malo :wink:
Budite mi dobre i chuvajte mi se!!!!!!!
Evo opet promene vremena jbm joj vishe :oops: ..
POzdrav i ljubatz za sveeeeeeeee!!!!!!!!
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

samo da vas pozdravim,odoh na posao,mora se raditi,ljubim vas
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Martat !Videh da sutra putujesh !Zelim ti sve naj lepshe tokom putovanja a i kad stignesh na odredishte da se ne razocharash!Uzivaj u svakom trenutku odmora !Skupljaj snagu za sledecih 12 mesetzi.A i da naletish na nekog dasu za (ne bash) jednokratnu upotrebu :) .Ali za jedno desetak dana nebi bilo loshe?Svaka promena dobro dodje :wink: Chujemo se kad se vratish ! Pa~~~Pa~~~~
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Ha ha Mikalja,bas ti hvala na lepim zeljama :D ali ja vec idem sa dasom koji mi je rekao da ako mu ponude dovoljno kamila za mene,dace me.Toliko o dasama :D Mada,ne bih se ja bunila mnogo,ali bih volela da vidim kako ce kamile da mu kuvaju,peglaju i ostalo hehe :D
Veeeeeliki pozdrav :D
Korisnikov avatar
mama79va
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jun 06, 2008 9:16 pm

Post od mama79va »

da se upisem 11 veelikih zrnaca danassss
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
Korisnikov avatar
Savage_Rose
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 08, 2008 4:17 pm
Kontakt:

Post od Savage_Rose »

mama79va napisao:da se upisem 11 veelikih zrnaca danassss
Koooolikiiiii su ?Jesu li kao jaja od papagaja? :o :P Braaavoooo
U dobru se ne povisi! U zlu ne ponizi ...

Slika
Korisnikov avatar
Savage_Rose
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 08, 2008 4:17 pm
Kontakt:

Post od Savage_Rose »

martat oni bi prodali kamile i otisli na klopu :P .Ves dali napranje i eto!A za ono ? :roll: E to neznam :D :D :D :D .Mozes i ti sheika maznuti a njega prodati za kamile ,ali oni imaju slabiju prodju od nas jbg .Kad smo mi tamo na ceni 8) !I Daju kamile za nas :D :D :D
E kuku menjaju nas za kamile :-? .Dobro bolje i to,za njih ne mozemo dobiti nista :P !!!!! :D
U dobru se ne povisi! U zlu ne ponizi ...

Slika
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Dobra ti je to ideja!Mozda pokusam ja njega da zamenim za nesto.Bas me zanima kako bi prosla.Ne bih bas ono daj sta das al ako ponude nesto pristojno malo sjajno dijamantsko hm :D Uostalom,skromnost mi je vrlina haha.
Zaključana tema