DIJETA SA PIRINČEM
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- mama79va
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jun 06, 2008 9:16 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
ma ne brini ja sam popila 9 jutros..snajkica napisao:Mikalja, brz oporavak ti zelim! Zdravlje je nase najvece bogatstvo, cuvaj se!
Ja da se zahvalim na gostoprimstvu... sad mi glupavo da kazem "prvo zrno popila"
al' za nekoliko dana, hvalicu se sa vise zrna
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Dobar .Dan lepotitze moje!da se upishem,poshto sam pogledala u blokche .73 jutros popijeno.Drage moje hvala vam na lepim zeljama ,za ozdravljenjem.Sad sam primila terapiju moram josh nekoliko dana infuzije primati.kazu to je dobro za dijetu
.Ja im kazem,moze samo ako ima rize unutra i proje
.Mogu Vam reci da ste me prijatno iznenadile ,posebno sanyalitza, grazza ,martat moji naj bolji prijatelji (irtz)
.Ma esh sajt kad prigusti nije ti ni dochega.Mogu Vam retji da sam bash bila jako losha,poshto sam znala i za gore ,nadam se da tje biti bolje?Pozdrav za mama79va ,maliskicu moju,hijenche,snajkicu.jesy i hvala svima na lepim zeljama.Ja cu Vam samo jedno poruchiti da Vas SVE VOLIM i DA VAM ZELIM, PRVO ZDRAVLJE !DA ste mi zive i zdrave duugo,duugo dugo..I izvinite ako sam koga zaboravila,jer josh ne funkcionishem bash najbolje
Uhm eto vid zaboravi moju Savage_Rose kumicu moju lepu
.Ali zna ona da ja nju nebih zaboravila nikad i da je volim puno .Ko se sprema za put (more ili bilo gde?)Zelim im sretjan put i da se lepo provedu !A i kad se moradnu vratjati sretjan povratak)sanyalice izvukla si mi osmeh sa tim smailom ,imas osecaj kao da se neko smeshi bash
Cmokim VASSSSSSSS! bezim vec se umorih
!Chuvajte mi seeeeeeee......

Uhm eto vid zaboravi moju Savage_Rose kumicu moju lepu

Cmokim VASSSSSSSS! bezim vec se umorih