DIJETA SA PIRINČEM
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- jesy
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
ja doshlaaa,bilo je super,samo da vas pozdravim i da se upishem 75 zrnaca odee,nisam zaboravila iako sam rano otishla u selo,ljubim vas,dobro doshla mislim svastika,izvini ako sam pogreshila ime,poshto sam premorena ne funkcionishem normalno
ja popila 3 VELIKEchashe kod nas se to kazhe vrucara,pa slava je shta cu,ljubim vads

nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
mama79va ti i ja u istom hali za vezbanje
A tek te sad videh?U tebe roza majitza a u mene ZuTa i gumitza u tebe RoZa a umene zuTa ?I komshija ti maznuo vijachu i ti imitirash preskakanje vijache
?Ne zabushavaj !Idemo 1 dva3 cetiri Op ,Op
.Uh idem samo da vas ljubnem!maliiska de si ?Uchish li mache nashe?Mokitjjj ..Ajde i ti i jesy vijache u ruke i vezbanje
mama79va znam da ne mozesh sama radjati dete i da ti treba komshija
!Samo ne morash se udati sretjko !Mozesh se i priudati malo
..Lepo pajkite.Lutkitze moje.Jesy nadam se da su bile samo TRI?Chashe mislim
Laku notj....

mama79va znam da ne mozesh sama radjati dete i da ti treba komshija

22 zrnca jutros, tek..A draga mikalja ucim nego sta opasno se priblizio ispit, a deca nemirna, haos po kuci, ne mogu nista da stignem!
Malo sam i ja juce preterala sa hranom, al ne zbog slave nego onako od nervoze..Ma muzic me minuraa sa nekim specijalitetima i skroz je nemoguce pored njega odrzati dijetu!! Ubicu ga!! ZA kaznu je otiso da mi kupi novu digitalnu vagu HHEEEE
Pa cu tacno znati u gramima koliko sam zgresila, ALi on me postrekavao, sta cu? 

- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
D.Dan svima.maliska moja SUNCE moje jedva prochitah?Ali svatih.Dobro je milo moje sve samo da si zdrava
Drage moje devojchitze ,ja vam celu NOC OKO NISAM SKLOPILA OD BOLOVA
,CELU NOC BOLOVE SAM TRPILA
.A NI MUZ NIJE ZBOG MENE spavao!Sreca te ima starog g odmora .Pa se boim da ne zagalami na i onda trpim dok mogumene
.A kad ne mogu vishe ja se rasplachem od muke
.Nikad on na mene neviche ni za gluposti a kamoli za ovakvo shta..Ali ranjenom orlu lako je krilo povrediti
.Bio mi je lekar zvao ga muz.Dobila sam inekcija brdo ali nista ne vredi :cry.Boli i boliNeko okoshtavanje se upalililo i kuku meni
udarilo i napred poludet cu ...Idem samo da vas ljubnem i da znate da zashto me nema
.Idem gasiti PC da cerka ne naleti ?Ovako cu joj reci da nemam struje da ne mora se svaki dan chuti?Da se dete ne uplashi jer ne mogu da sdim a kamoli da se smeshkam i pricham
Ljubim Vas sve
CHUVAJTE MI SE LUTKE MOJE!CHUVAJTE ZDRAVLJE!!!!!!

Ljubim Vas sve
- Savage_Rose
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Jun 08, 2008 4:17 pm
- Kontakt:
Jaojjj
mika nasha ,kroz shta si proshla i sta sve nije te bilo ?Dobro si i ziva?
Ne sekiraj se bice bolje ti si tako uvek puna optimizma za druge pogotovo .Zato drzi se ljubice nasa
Ove promene a sta si prebolovala DOBRA SI TI NAMA! I BICES TEK!Zelim da ti vidim OSMEH STO PRE
.Bubic za sve vas Mikalja OZDRAVI NAM STO PRE,nedaj se draga..Uz tebe smo vecina kao sto si i ti uz svakoga
.Cuvaj se Ljubice nasa bit ce bolje nadam se i ZELIM!!
.
Pozdrav za sve na temi!!

Pozdrav za sve na temi!!
U dobru se ne povisi! U zlu ne ponizi ...

mikalja napisao:D.Dan svima.maliska moja SUNCE moje jedva prochitah?Ali svatih.Dobro je milo moje sve samo da si zdravaDrage moje devojchitze ,ja vam celu NOC OKO NISAM SKLOPILA OD BOLOVA
,CELU NOC BOLOVE SAM TRPILA
.A NI MUZ NIJE ZBOG MENE spavao!Sreca te ima starog g odmora .Pa se boim da ne zagalami na i onda trpim dok mogumene
.A kad ne mogu vishe ja se rasplachem od muke
.Nikad on na mene neviche ni za gluposti a kamoli za ovakvo shta..Ali ranjenom orlu lako je krilo povrediti
.Bio mi je lekar zvao ga muz.Dobila sam inekcija brdo ali nista ne vredi :cry.Boli i boliNeko okoshtavanje se upalililo i kuku meni
![]()
udarilo i napred poludet cu ...Idem samo da vas ljubnem i da znate da zashto me nema
.Idem gasiti PC da cerka ne naleti ?Ovako cu joj reci da nemam struje da ne mora se svaki dan chuti?Da se dete ne uplashi jer ne mogu da sdim a kamoli da se smeshkam i pricham
![]()
![]()
Ljubim Vas sve
Zao mi je sto citam ovo.Zelim ti da se brzo oporavis

- Savage_Rose
- Aktivan član
- Kontakt:
Posto pratim vec duze kako ti nazva zaj******!Mogu ti reci i da jesu bas zaje******* naspram zdravlja.Mogu ti reci da si me bas prijatno iznenadilagrazza napisao:Mikalja, vidim da ti nije bilo dobro, od sveg srca ti zelim da sto pre ozdravis. Sve je ovo bilo z..., ali zdravlje na prvom mestu. Cuvaj se, i cekam te sa projom ili pirincem, svejedno, samo sto pre ozdravi. Ljubim te.

Treba biti sa svakim ovde dobar ali ono "dobar" i nikog posebno izdvajati (obije sse to o glavu NA ZALOST ) .Upravo citam postove i samo si se ti osvrnula na nekog ko nije dobro

Ruzno je ,samo SVAKOM SVACIJE zar ne?Jer ovo su slova koja znaju da obore a i podignu coveka!Zavisi od coveka!
Hvala ti grazza i nadam se da ce poneko od tebe nauciti nesto lepo i ljudski,onda kad je naj potrebnije !I sebi pricam da nebih se zaboravila kad ne treba?

U dobru se ne povisi! U zlu ne ponizi ...

- Savage_Rose
- Aktivan član
- Kontakt: