DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od jesy »

ja doshlaaa,bilo je super,samo da vas pozdravim i da se upishem 75 zrnaca odee,nisam zaboravila iako sam rano otishla u selo,ljubim vas,dobro doshla mislim svastika,izvini ako sam pogreshila ime,poshto sam premorena ne funkcionishem normalno :cry: ja popila 3 VELIKEchashe kod nas se to kazhe vrucara,pa slava je shta cu,ljubim vads
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

ipak sam pogreshila,dobro nam doshla snajkice,nadam se da ce ti biti lepo sa nama,pozdravljam te
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Dobro je jesy da si stigla i da je bilo dobro i lepo.A to shto si pomesala snajka u ovo i ono :wink: ma Slava je nek je tebi sa sretjom shta su tri chashe :D cmok
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

mama79va ti i ja u istom hali za vezbanje :o A tek te sad videh?U tebe roza majitza a u mene ZuTa i gumitza u tebe RoZa a umene zuTa ?I komshija ti maznuo vijachu i ti imitirash preskakanje vijache :o ?Ne zabushavaj !Idemo 1 dva3 cetiri Op ,Op :lol: .Uh idem samo da vas ljubnem!maliiska de si ?Uchish li mache nashe?Mokitjjj ..Ajde i ti i jesy vijache u ruke i vezbanje :wink:
mama79va znam da ne mozesh sama radjati dete i da ti treba komshija :wink: !Samo ne morash se udati sretjko !Mozesh se i priudati malo :P ..Lepo pajkite.Lutkitze moje.Jesy nadam se da su bile samo TRI?Chashe mislim :D :wink: Laku notj....
maliska
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 8:08 pm

Post od maliska »

22 zrnca jutros, tek..A draga mikalja ucim nego sta opasno se priblizio ispit, a deca nemirna, haos po kuci, ne mogu nista da stignem! :oops: :oops: :oops: Malo sam i ja juce preterala sa hranom, al ne zbog slave nego onako od nervoze..Ma muzic me minuraa sa nekim specijalitetima i skroz je nemoguce pored njega odrzati dijetu!! Ubicu ga!! ZA kaznu je otiso da mi kupi novu digitalnu vagu HHEEEE :lol: Pa cu tacno znati u gramima koliko sam zgresila, ALi on me postrekavao, sta cu? :(
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

D.Dan svima.maliska moja SUNCE moje jedva prochitah?Ali svatih.Dobro je milo moje sve samo da si zdrava :roll: Drage moje devojchitze ,ja vam celu NOC OKO NISAM SKLOPILA OD BOLOVA :cry: ,CELU NOC BOLOVE SAM TRPILA :cry: .A NI MUZ NIJE ZBOG MENE spavao!Sreca te ima starog g odmora .Pa se boim da ne zagalami na i onda trpim dok mogumene :cry: .A kad ne mogu vishe ja se rasplachem od muke :cry: .Nikad on na mene neviche ni za gluposti a kamoli za ovakvo shta..Ali ranjenom orlu lako je krilo povrediti :cry: .Bio mi je lekar zvao ga muz.Dobila sam inekcija brdo ali nista ne vredi :cry.Boli i boliNeko okoshtavanje se upalililo i kuku meni :cry: :cry: udarilo i napred poludet cu ...Idem samo da vas ljubnem i da znate da zashto me nema :cry: .Idem gasiti PC da cerka ne naleti ?Ovako cu joj reci da nemam struje da ne mora se svaki dan chuti?Da se dete ne uplashi jer ne mogu da sdim a kamoli da se smeshkam i pricham :cry: :cry:
Ljubim Vas sve
CHUVAJTE MI SE LUTKE MOJE!CHUVAJTE ZDRAVLJE!!!!!!
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Popijeno 74 zrna :-?
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

76 zrnaca odee,samo da vas pozdravim,i moram se spremati za posao,josh sam umorna,a nishta posebno nisam radila,ljubim vas sveee :D :D :D
Korisnikov avatar
Savage_Rose
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 08, 2008 4:17 pm
Kontakt:

Post od Savage_Rose »

Jaojjj :( mika nasha ,kroz shta si proshla i sta sve nije te bilo ?Dobro si i ziva? :-? Ne sekiraj se bice bolje ti si tako uvek puna optimizma za druge pogotovo .Zato drzi se ljubice nasa :wink: Ove promene a sta si prebolovala DOBRA SI TI NAMA! I BICES TEK!Zelim da ti vidim OSMEH STO PRE :D .Bubic za sve vas Mikalja OZDRAVI NAM STO PRE,nedaj se draga..Uz tebe smo vecina kao sto si i ti uz svakoga :cry: .Cuvaj se Ljubice nasa bit ce bolje nadam se i ZELIM!! :) .
Pozdrav za sve na temi!!
U dobru se ne povisi! U zlu ne ponizi ...

Slika
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

Mikalja, vidim da ti nije bilo dobro, od sveg srca ti zelim da sto pre ozdravis. Sve je ovo bilo z..., ali zdravlje na prvom mestu. Cuvaj se, i cekam te sa projom ili pirincem, svejedno, samo sto pre ozdravi. Ljubim te.
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

mikalja napisao:D.Dan svima.maliska moja SUNCE moje jedva prochitah?Ali svatih.Dobro je milo moje sve samo da si zdrava :roll: Drage moje devojchitze ,ja vam celu NOC OKO NISAM SKLOPILA OD BOLOVA :cry: ,CELU NOC BOLOVE SAM TRPILA :cry: .A NI MUZ NIJE ZBOG MENE spavao!Sreca te ima starog g odmora .Pa se boim da ne zagalami na i onda trpim dok mogumene :cry: .A kad ne mogu vishe ja se rasplachem od muke :cry: .Nikad on na mene neviche ni za gluposti a kamoli za ovakvo shta..Ali ranjenom orlu lako je krilo povrediti :cry: .Bio mi je lekar zvao ga muz.Dobila sam inekcija brdo ali nista ne vredi :cry.Boli i boliNeko okoshtavanje se upalililo i kuku meni :cry: :cry: udarilo i napred poludet cu ...Idem samo da vas ljubnem i da znate da zashto me nema :cry: .Idem gasiti PC da cerka ne naleti ?Ovako cu joj reci da nemam struje da ne mora se svaki dan chuti?Da se dete ne uplashi jer ne mogu da sdim a kamoli da se smeshkam i pricham :cry: :cry:
Ljubim Vas sve
CHUVAJTE MI SE LUTKE MOJE!CHUVAJTE ZDRAVLJE!!!!!!

Zao mi je sto citam ovo.Zelim ti da se brzo oporavis :D
Korisnikov avatar
Savage_Rose
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Savage_Rose »

grazza napisao:Mikalja, vidim da ti nije bilo dobro, od sveg srca ti zelim da sto pre ozdravis. Sve je ovo bilo z..., ali zdravlje na prvom mestu. Cuvaj se, i cekam te sa projom ili pirincem, svejedno, samo sto pre ozdravi. Ljubim te.
Posto pratim vec duze kako ti nazva zaj******!Mogu ti reci i da jesu bas zaje******* naspram zdravlja.Mogu ti reci da si me bas prijatno iznenadila :roll: .Jedan je zivot .A i znam nju odlicno (kumovi smo stvarno)obradovace se jaako ovom tvom postu.Jer veruj da je ona jedno veliko srce ,koje naj manje upotrebljava za sebe (ne mislim bukvalno)Ali.Izgleda da i ti grazza imas divnu dusu i da si svatila da je zaj******** jedno a ovaj bedni zivot drugo :( .Bas izgleda lose i izmuceno :cry: .Nadam se da ce se oporaviti ubrzo ,prima infuziju i vec joj je bolje malo :-? !Grazza hvala ti i od mene na ovim toplim tecima i zeljama,znam da ce joj mnogo znaciti!Ljubim te i samo cuvajte zdravlje ,sve ostalo je (OSTALO)
Treba biti sa svakim ovde dobar ali ono "dobar" i nikog posebno izdvajati (obije sse to o glavu NA ZALOST ) .Upravo citam postove i samo si se ti osvrnula na nekog ko nije dobro :oops:
Ruzno je ,samo SVAKOM SVACIJE zar ne?Jer ovo su slova koja znaju da obore a i podignu coveka!Zavisi od coveka!
Hvala ti grazza i nadam se da ce poneko od tebe nauciti nesto lepo i ljudski,onda kad je naj potrebnije !I sebi pricam da nebih se zaboravila kad ne treba? :cry:

Slika
Korisnikov avatar
Savage_Rose
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Savage_Rose »

martat hvala ti dusice u moje ime :-? !sad videh post!I zurim bas sam u trku .Hvala ti srce si :roll:

Slika
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

Ma ne daj se Mikalja, forum je dosadan bez tebe! :D
Uz zelju za brzim oporavkom, jos da dodam...nije ovo bila zajebancija, nego obicno zezanje :wink:
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

Ah da, josh da dodam-mi, koke, smo zzilave... :wink: :wink: :wink:
Zaključana tema