Da se utefterim!Jutros 75 zrncadi popih.Sad idem izbrojati 74 zasutra ujutru ,dasam mirna Maliska moja pa sto nisi navratila ranije sinotj?Ih posle 2 notji ko da bude na PC-u Odem ja pa babuskara .A nezaspem ,gledam neki film i odmara se.Juche je bash bio naporan dan.Savage_Rose skita ih ko zna kad je stigla.Upravo je chelam da se javi ..Videla si mama79va kako planira i strategiju razradjuje na komshiju i to uz pomotj sinchica .Pozdravljam vas sve pishemo se posle Pozzzzzzzzz
Dobro jutro zemske .Uh ustala sam 'kaaao">Bas sam maliska zaginula do jutros .Bili smo na jednom privatnom splavu ,zezali se bilo je preeelepo .I jelo se i malo picnulo vinceta,ne previse ali bilo je super.Svirali su drugari samo za nas .Dogovarali se za putovanje na moreto .I pao je dogovor da se ide za Havaje ,mada Ken se ljuti zeli da dodjemokod njega u Grcku.Mozda svratimo i tamo jedan mesec >Posto posao pocinje tek na jesen.I ne zurim .Zasluzila sam ovaj odmor.Ko zna kad cu vise moci tako?Pozdrav za sve moje zenice.idem ja ponovo u krevu bas mi se pavka .Nisam mogla nocas ni da vas obidjem?A i otisle ste .Cujemo seeeeeee
dobar jutar..malo je kasno za juar ali sam lutala od jutros po malo..da vas pozdravim ..ima l,i neko neki cekic u blizini..da zakucam ekser i okacim sat bez njega sam kao luda..jubim vas
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
Dobar dan!
Jao, nisam mogla iscitati svih 138 stranica, iscitala sam nekoliko prvih i nekoliko zadnjih... Vidim da pirinac "radi radnju".
Ja sam cula za pirinac dijetu i mislila sam da je to fora na koju me navlace ljudi (od posle porodjaja imam problema sa tezinom.. a porodjaj bio daaavno, pre 4,5 godine). Nekako sam skinula 10 kg, sad mi je ostalo jos 10, koje nikako ne gubim
Pa, hajde, da vam se pridruzim
Pozdrav od Snajkice
Da se editujem: visoka sam 164 cm i teeezim 72... to je mnogo za moja stopala i kicmu
Dobro nam doshla snajkica .Samo polako nije to nishta teshko nit zahtevno i strpljenja imaj.Netje ni uspeh izostati
Uz tebe smo ,koliko je u nashoj motji
Poslednja izmena od mikalja u Ned Jun 15, 2008 1:53 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
mama79va napisao:dobar jutar..malo je kasno za juar ali sam lutala od jutros po malo..da vas pozdravim ..ima l,i neko neki cekic u blizini..da zakucam ekser i okacim sat bez njega sam kao luda..jubim vas
Sve vishe i vishe mi se svidjash .Mislim imash taj humor i neiskvarenu dushu .Shta njoj pada na pamet hehe.Ljubim te tako "opichenu" Idemo op, op , jedan dva
Slatka si mama79va .Idi pravi kolach i zovi komshiju na kolachitj ..Pishemo se posle sad zavrshavam Nedeljni ruhak .Uvek i ceo zivot samo o doopetu i za doope .I na kraju josh drzimo dijetu da ga steshemo .Pozd za sve pirinchane damitze ....
u petak sam ja pravila komsiji tortu jer je u subotu isao u bgd kod sestricine na 18 rodjendan i na maturu.pa su on i njegova majka isli.i zamolila me komsinica da napravim tortu..eee i tako ja smuljala extra tortu...samo jos da se dokopam komsije..ima preko 40 a jos se nije ozenio..valjda ceka mene..
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
Shashavice moja i ja imam preko 40 ali 9 skoro 50 ali mushko je drugo .Oni su sad u naj boljim godinama a vidish mene zovu babuskara ove ovde (dodushe)ne sa nashe teme .Zato vataj ga brej da rodish sincheku batu ili seku !Ne dozvoli da ostanesh na jednom detetu zbog njega .Veruj moja cerka nije pre patila za bratom ili sestrom !A sad???Stalno nam viche da smo sebichni bili i da nema ti para koje bi volela a da ima brata ili sestru !Jer ajde kad je sve u redu toliko i ne misli o tome.Ali kad nije bash sve kako treba ?Dzaba sestre od tetaka ili tako.Nema sestre ni brata dok ne rodi majka ..Eto napravila si mu tortu ali da nosi jbg.Daj neshto smuckaj da dodje i da proba na litzu mesta .Uveche hehe.Drz ga bre
Pakujem se za put i to na duze vrememzelim da vas pozdravim i pozelim lep godisnji odmor ko ode?A ko ostane zelim im lep ostanak.Dodjite kod mene ima mesta verujte mi.Ivka(Savage_Rose ) ce doci za desetak dana ,pa ako zelite izvolite nije ni Grcka preko sveta .Pozdravljam mnogo malisku,jesy ,mikaljicu nasu ,hijenu,Savage_Rose,ledenicu ,vidim nove mama79va i za nju pozdrav ,snajku takodje i martat pozdravljam (nisam pogresio kad sam rekao) da osecam da nije losa osoba ali n.. I drago mi je da nisam pogresio !
Zelim vam prijatno Nedjeljno popodne i leto da provedete lepo !Svako po svojim mogucnostima
Prijatno !!!!!
Naucicu da gledam sebe iznutra,
A svet spolja nek raskosno cveta,
Snagom svemira i strpljivom tisinom,
U svetlecem obliku coveka.
mikalja napisao:Shashavice moja i ja imam preko 40 ali 9 skoro 50 ali mushko je drugo .Oni su sad u naj boljim godinama a vidish mene zovu babuskara ove ovde (dodushe)ne sa nashe teme .Zato vataj ga brej da rodish sincheku batu ili seku !Ne dozvoli da ostanesh na jednom detetu zbog njega .Veruj moja cerka nije pre patila za bratom ili sestrom !A sad???Stalno nam viche da smo sebichni bili i da nema ti para koje bi volela a da ima brata ili sestru !Jer ajde kad je sve u redu toliko i ne misli o tome.Ali kad nije bash sve kako treba ?Dzaba sestre od tetaka ili tako.Nema sestre ni brata dok ne rodi majka ..Eto napravila si mu tortu ali da nosi jbg.Daj neshto smuckaj da dodje i da proba na litzu mesta .Uveche hehe.Drz ga bre
znam sve znam i ja imam brata.i znam koliko je to lepo ,a opet vidim koliko je tesko mom sinu sto je sam.skoro sam rekla da je vreme da nesto "gamize"kroz kucu ,misleci na bebu naravno...jer moj sin uskoro krece u skolu..ako bog da...videcemo sa komsijom..polako..
srecan put svima koji idu na odmor..i ja imam u planu da idem kod brata u grcku ..ako uspem da sredim papire...
mama79va radjaj bwe odma tom malom seku ili batu da ne bude sam .Uhvati komshiju i gotovo.Ne morash se udati luditze mala.samo rodi da rastu zajedno.Ne pravi veliku razliku ..A tvoj bata je u Grchkoj?Pa jel onako sam otishao preko firme neke i radi, sam zivi?Ili je i ozenjen tamo i na duze staze.Idi bre ,valjda tje ti srediti papire pa pichi tamo.Ponesi samo rashe iz Valjeva poznata rakija vasha .I napij nekog Grka imucnijeg i super Mozda i bata ima komshu nekog pa ce tvoj sinchek i njega srediti ?A poshto mali vetj gleda zemske mozda i on neku Grkinju uhvati heheheh
Kad se zagledash u ove slichke nashe-- avatare-- izgleda kao da ja sedim na zemlji a mama79va skakutje po meni a Ken prstom upire tipa ono mama79va josh ,josj a mama79va Hop ,HoP ..Ku notj ..Posle se pishemo..
MoZda?
mikalja napisao:Kad se zagledash u ove slichke nashe-- avatare-- izgleda kao da ja sedim na zemlji a mama79va skakutje po meni a Ken prstom upire tipa ono mama79va josh ,josj a mama79va Hop ,HoP ..Ku notj ..Posle se pishemo..
MoZda?
hahah
moj brat je dole vec 3 g ..toliko dugo se nismo ni videli..ma bih ja da radjam decu ali ne mogu sama ..ako bog da..za decu treba dvoje..ili ne ??hihih