DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

Aha mama79va sad shvatam tek ovaj tvoj potpis ili ti poruku :wink:
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo... :D :D :)
Onda hvataj komshu nego shta? :D
A tako sinchek vetj juri za zenama hehe slatkish mali :D
Neka ga da dochekash i unuchad i dechitze josh,zashto ne? :P Mlada si ti dushitze moja!A ja mila da dochekam da budem baka ?MOJOJ SRETJI NEBI BILO KRAJA :D :D :D I meni i budutjem deki :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa mama79va svi smo mi pocheli prvo gubiti apetit znash?Pa malo i nadutost u zelitzu ,ali mila morash i josh neshto preduzeti sem pirincha?Tako bar sve radimo.Vezbitze malo,shetaj,trchi ako mozesh vecheru izbatzi ili zavarajguzu sa nekim korenchitjem nalij se vode zeludac natrpaj da mozesh zaspati :wink: .Umesto testenine jedi vishe povrtja i smanji parche hleba na parchentze po mogutjnosti da bude crni hleb umesto belog.Mada kod nas i nema pravog tzrnog hleba ,oboje ga ili retko da bash razani naletish?I uspet cesh samo DOBRA VOLJA !! A vidim ti si odluchila i uspet tjesh :) ! a to si u pravu shto kazesh zdravlje prvo ,trebash i detetu i sebi .Milo moje tacno tako.A to ja znamnaj bolje :( .Na zalost shvatila sam kad sam ga izgubila ,kao i sve u ostalom shto saznamo?Shta i koliko nam neshto i neko znachi?Saznamo na zalost kad ga izgubimo :oops:
Zato chuvaj se..
I mogla si to peglanje odloziti za neki drugi put ,ipak su zadushnitze ..Ima decko shta obutji ,jedino mozda neshto specijalno na shta devojchitze padaju :wink: hehe slatkish maliii :D ..Pishemo se cmokitjj
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

tu sam i ja,niko me nije oterao taman posla,danas sam bila mami na zaddushnice,pokisla sam kao mish,a to mesto je 20tak km od Mitrovice,doshla sam malo pre,evo da se upishem ja jutros popila74zrnaca,ovo je samo radi evidencije,ljubim vas SVE
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Stize i ti jesy?
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Danas sam videla na TV-u snimali su K Mitrovitzu i groblje gde idu ljudi na zadushnice ali kazu zapadni deo?Reko mozda si ti bila onde ja gledanm i gledam i UN je bio ..Reko mozda je nasha jesy jedna od ovih zenitza? :)
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

ne ne,ja idem u jedno mesto 20 km odavde,ali nas je kisha tako zezala poludela sam :cry: :cry: :cry: sve spremish odnesesh i na kraju tako pokisnesh bezvaze pozz
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Ma i mi smo ishli danas ,sad izmislili pa se nosi ona hrana po groblju !A kuci smo davali ruvhak.Bash sam slomljena i nkakva.A za divno chudo nije bilo kishe,samo ono namrgudilo se do zla Boga.A i sad nam javishe od muza mog prijatelj poginu pre pola sata :cry: *e*em te zivote :-? .Stalno neshto ,neki vrag :( ...........
Korisnikov avatar
mama79va
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jun 06, 2008 9:16 pm

Post od mama79va »

ja nisam isla tati na groblje danas..nemam pojma zasto..boze oprsti mi ici cu sutra..

pazim ja sta jedem,mada ne mogu da gresim dusu jelo se ovih dana ...preslave su bile..ali sada pazim i u utorak cu da se vagam i da vidim kako ce da napreduje sve to..pa cu na svakih 7 dana da se vagam..pa piriniac + lagana ishrana + bez vecere pa nesto moram da uradim..inace ce komsija da prestane da se kezi..hihih
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

hahaahahha :D ?Prestat ce komshija da se kezi? :D hahahahh
Korisnikov avatar
mama79va
Aktivan član
Aktivan član

Post od mama79va »

[quote="mikalja"]hahaahahha :D ?Prestat ce komshija da se kezi? :D hahahahh[/quote

hihi pa da..sada se kezi jer je moj mali otisao i pitao ga da li moja mama moze da se zaljubi u tebe..pa ne bi bilo lose da prestane da se kezi i da predje na nesto drugo..zato ja sam sada zapela da oslabim izmedju ostalog zbog komsije..hihih ..
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Lako je tebi kad imash takvog sina,koji ode i pita dirktno? :) A shta je komsho odgovorio?Moze ,nemoze ili se samo kezi ?Bash vala mogao bi pretji i na neshto konkretnije :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Ako ne prestane da se samo kezi i nepredje na neshto konkretnije?Kazi mu da cesh ga uhvatiti i dat tjemo mu ovu botzu :D
Korisnikov avatar
mama79va
Aktivan član
Aktivan član

Post od mama79va »

hahah blesave ste..ma samo mu se nasmejao i poceo da nas stize ujutru kada krenemo u vrtic..pa nas poveze..izgleda da je mali izabrao ..a komsija se samo keziiii...ma ima da ga "navatamo" i sredimo..
Korisnikov avatar
Savage_Rose
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 08, 2008 4:17 pm
Kontakt:

Post od Savage_Rose »

Pozdrav devojcice moje :P !Samo da vas obidjem .Sadsam usla u stan i odlazim da se spremam !Idem na neku vecericu opet :wink: Vidim da ste dobro.I pozdravljam sve mama79va ljubi komsu hihihi drzi ga :wink: A ja jubim svoju kumicu mikalju i bozura jesy ,cokarim vas!Budite mi dobro :D
U dobru se ne povisi! U zlu ne ponizi ...

Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Ma Savage_Rose to mama79va ona je mlada pa nek ide u napad :D .A ti lepo se provedi skitnice nasha cmokkkkk :)
Korisnikov avatar
Savage_Rose
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 08, 2008 4:17 pm
Kontakt:

Post od Savage_Rose »

A koliko vidim ni ti se ne bunis mama79va? :wink: ako,i treba tako ode i ja svog komsu da zovem da ide sa nama :) Ajte i vi sa nama :D .Joj kasnim BzZZ cmkim vas budite mi vesele tako.Obicicu vas ako budete tu sad cu ja za 5 sest sati hihihi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
U dobru se ne povisi! U zlu ne ponizi ...

Slika
Zaključana tema