Aha mama79va sad shvatam tek ovaj tvoj potpis ili ti poruku
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
Onda hvataj komshu nego shta?
A tako sinchek vetj juri za zenama hehe slatkish mali
Neka ga da dochekash i unuchad i dechitze josh,zashto ne?

Mlada si ti dushitze moja!A ja mila da dochekam da budem baka ?MOJOJ SRETJI NEBI BILO KRAJA

I meni i budutjem deki
Pa mama79va svi smo mi pocheli prvo gubiti apetit znash?Pa malo i nadutost u zelitzu ,ali mila morash i josh neshto preduzeti sem pirincha?Tako bar sve radimo.Vezbitze malo,shetaj,trchi ako mozesh vecheru izbatzi ili zavarajguzu sa nekim korenchitjem nalij se vode zeludac natrpaj da mozesh zaspati

.Umesto testenine jedi vishe povrtja i smanji parche hleba na parchentze po mogutjnosti da bude crni hleb umesto belog.Mada kod nas i nema pravog tzrnog hleba ,oboje ga ili retko da bash razani naletish?I uspet cesh samo DOBRA VOLJA !! A vidim ti si odluchila i uspet tjesh

! a to si u pravu shto kazesh zdravlje prvo ,trebash i detetu i sebi .Milo moje tacno tako.A to ja znamnaj bolje

.Na zalost shvatila sam kad sam ga izgubila ,kao i sve u ostalom shto saznamo?Shta i koliko nam neshto i neko znachi?Saznamo na zalost kad ga izgubimo
Zato chuvaj se..
I mogla si to peglanje odloziti za neki drugi put ,ipak su zadushnitze ..Ima decko shta obutji ,jedino mozda neshto specijalno na shta devojchitze padaju

hehe slatkish maliii

..Pishemo se cmokitjj