DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

ta ti je dobra ajde nacicemo ti komsiju :lol: ali babu ostavi na pirincu njoj ni komsija ne moze da pomogne
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od sanyalica »

Reci, kevo, koju komisiju zelis, cemo sredimo :wink:
Korisnikov avatar
mama79va
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jun 06, 2008 9:16 pm

Post od mama79va »

ma ovog mog komsiju...ebem li ga..nego koja ja baba ovde?
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

ma sredicemo komsiju, a baba je pirincana baba
Korisnikov avatar
skubisa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 24, 2008 3:27 pm

Post od skubisa »

mama79va napisao:ma ovog mog komsiju...ebem li ga..nego koja ja baba ovde?
pa mikalja, duso, ona je tri dana mladja od biblije....
Slika
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

samo 3? pa meni se cini mnogo starija :wink:
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

I ovde rat?

Sta je bre ovo?
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

Martat, dusho, shta je s tobom? Ti mi sad kao francuska sobarica... :lol:
Pa rattttt...trazila je-dobila ga! :evil:
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

martat duso opet si pila?
Korisnikov avatar
Savage_Rose
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 08, 2008 4:17 pm
Kontakt:

Post od Savage_Rose »

Vece !A lepo sam te molila mikaljice da ne pomazes nikom :evil: Jer vidis da ove pakosnice jedva cekaju da skoce.Pa zene vi treba da se lecite ali stvarno :oops: Izfrustrirane i nekulturne ****!Ona svakog lepo primi dal zato skocite u coporu na nju?Pa gde je ovde administrator !Zato sto nece da prelaze na ALAPACE hej??? :evil: Vi ovako se ponasate ?I na divnoj temi proja?Uletele ste tamo devojci pravite nered :evil: Ostavite temu PROJA na miru!!!!!!Tamo se lepo druzimo ,pricamo o hrani a vi "dame"ne ulazite i ne prljajte temu gde je o hrani rec :oops: .Ulete onako u coporu grazza,sanyalica i skubisa!I onda napadaju besne ste i stidite se :evil: .Uvek neki nered pravite.Ovde zovete bozura sad tk jesy :roll: Kao stalo vamje do nje?mama79va odbrusi joj skubisa i onda ajde kod nas :oops: Kome inat?Cemu?Mislite da smo mi sve lude a vi popile pamet celoga sveta .Mikalja svakog lepo doceka,objasni sta zna svakom dobra samo vi skocile kao besne kujetine :evil: Dosta vise.I to kad je sama , a vi copor jake ste na bljuvotinama bruke jedne :oops: !Udjemo malo kad dodjemo iz grada ,da se progovori napise ili procita koji pp :evil: Ali od vas nema sanse :oops: !Vasih bljuvotina je vise DOSTA!!!!Svako ima svoih problema.A vi ako ste dokone i izfrustrirane ?Imate pp pa pljujte se do mile volje :oops: Ili teme Alapaca i td do mile volje se pljujte tamo :oops:
Pa stvarno nema smisla!Maliska napisat cu ti duso pp sutra ne mogu sad .Umorna sama usla sam sa tom namerom .Ali se okliznu od povracku ovih dokonih alapacetina..
U zdravlje lepo spavajte ko moze?Pozdrav...
Pisemo se sutra... :D
Ovo je bedno ,kao da nisu sveta videle brdjanke
baba,pa baba ajaojjj bezim da nebih se spustila na njihov nivo a gade mi se :x
U dobru se ne povisi! U zlu ne ponizi ...

Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

D.Dan!Da se upishem !Dakle jutros 76 zrna popih i josh 75 evidencije radi :wink: Pozdravljam sve ,idem ruchak dajemo za dushe nashih pokojnika :cry: !Pozdrav za sve,do vecheras :-?
Korisnikov avatar
mama79va
Aktivan član
Aktivan član

Post od mama79va »

..pozdrav svima..popila sam 7 velikih zrnacaaa..kuckamo se veceras.bidite dobre.. :D
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
maliska
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 8:08 pm

Post od maliska »

ROSA divna si,ali uzalud je prica nekome ko je navikao na drugaciji nacin da komuncira!! Ja shvatla sam to i samo ignorisem pisem postove kome hocu citam samo one koji imaju smisla.A prozivke nekultur i malogradjanstine me NE DOTICU! Mika jos odoleva, al osecam da je nerviraju, a ne bi trebalo!!BABA pa baba, pa jeli dao Bog da postane baba>Znamo da se BABA ne zove zbog broja godina nego zena koju Bog podari i o braduje s unucetom> U cemu je stos neka neko ima 50 i 16 god meni to ne smeta ako odise kulturom i ima ljudskosti u sebi!
Blago nama MIko mozda ti i oni naslute da postanes BaBA pa jeli dao BOg, veruj nistalepse!! U cemu sramota, pa toje za ponos! DA BI postala baba moras da imas decu, da ih lepo odgajis, da se udaju ili ozene, da dobiju decu!! :wink: E i to jre privilegija! Ne moze ni baba svako da bude!!! :lol: POOOOZZZZ
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Dushitze moje drage! Ne nervirajte se neka se prazne!maliska pile moje nisam na zalost moju josh postala baka :( .A i kad tju Boga pitaj ?Cerka uvek viche mlada je za udaju ,mlada za detzu ,tera karijeru :oops: .Uh a ziviiim za to i za taj dan da dobijem unuche i stvaaaarno postanem baka :) !A nemora se ni udati ,uvek joj govorimo rodi nam unuche bre i samo kad budesh zelela da se pomazish sa njim/njom uzmi ga ,sve tje mo mi .Ali kad bude sudjeno i ako bude sudjeno tad ce i biti?Zato nishta se ne sekiraj milo moje.One govore rech baba u pogrdnom smislu,da su bar devojchitze ,nego moje vrsnitze ako ne i starije ?A da su mlade nebi se tako ni ponashale?Ja svoje godine znam nositi .A i da ne znam?Shta da radim? :D Netje ih niko ,svako ima svoje godine a one i previshe zato i glupiraju se i vredjaju..Ma dokone su sretjitze moje ..Nego odoh ja ,imam josh obaveza danas ,ali reko vidim moja maliskitza se javila ljubim je .Ok Savage sa njom sam se chula i preko fona kumitza moja :wink: .Gledala sam K Mitrovitzu,zadushnitze ono daju pa ih snimalo,mozda je i jesy bila jedna od onih osoba? :D
mama79va bravo 7 si popila i to krupnih :D ..Pozdrav do vecheras :P
Korisnikov avatar
mama79va
Aktivan član
Aktivan član

Post od mama79va »

ovaj mali me umori..uh raspremila sam kucu i sredila dvoriste..uzas..imam da peglam..gomilu vesa za vrtic..mislim ljubi ga majka..ne moze da ide izguzvan u vrtic..hihi..ja cu biti baka za 10 god,jer moj sin vec sada spopada zene na ulici..nije vazno koliko ima god..uuuh..
nego ja nisam gladna ..da li na to utice pirinac ili ne ne znam,ali ono sto sigurno znam je da moram da oslabim ..
prvo potrebna sam sinu zdrava ,a i sebi..
znaci prvo zdravlje..pa ako bog da da "fatam"komsiju..hihih al sam zlocko..idem da peglam kuckamo se veceras..
Zaključana tema