DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

mikalja napisao:
Neera napisao:
Neera napisao:Ja ne mogu stvarno da citam 131 stranu ove teme. Jel moze neko ukratko da mi kaze, ima li ovo s pirincem efekta?

Jel video neko ovaj moj post? Da nisam ja nevidljiva? :o
Nije da te niko ne chita ,I nisi ne vidljiva.Ali i ti bi mogla pratiti malo postove ,ako zelish da uspesh ?Evo i juche samo da si chitala videla bi da nije bilo ignorisano tvoje pitanje.Evo sad cu ti jucerasnji post pasty cope i prochitaj mozda ti pomogne koliko toliko.Pozdrav za sve idem zurim samo da pastujem ..neera prochitaj :)

neera
Pisala sam a i tebi ujedno odgovorila !

mikalja
Pocasni clan
Pocasni clan

Pridružio: 18 Jul 2007

PorukaPoslao: Čet Jun 12, 2008 2:49 pm Naslov: Odgovoriti sa citatom Izmeni/Izbriši poruku
Sunashtze nashe vratilo nam se !Nisi ti ledenitza nego suncgitza nasha Jesi li nam dobro pile nashe ?Znachi i ponovo terash rizitzu? .Dobro je da si stigla lepa nasha mazitze Ja sam doterala do 100 zrncadi (i dana znachi) i sad curikam se nazad .Dogurala sam do 78 unatrashke i mogu ti retji da unazad ide brze .Drzala sam se onako sve bash kako treba.Korigovala hranu,malo probushila kashiku ,izbatzila vecheru .Proju jedem retzimo za doruchak.Hleb smanjila ( i to crni jedem ali ne kao pre parcekanju ono za pola pedlja nego parchentze )
Vezbe radim obavezno ujutru i uveche i vezbam na onoj skalameriji nordijtzu pokoliko mogu izdrzati.I nije loshe ne zalim se !Nije ono kao popij tablete smrsaj za 5 dana i opet se vrate.Sporo ide ali sigurno.Ja sam tek oko 40-og pochela gubiti na tezini !Prvo 2 pa 2.5 pa onda pa 9-10 i zadnje merenje 12.5 kg.Sad cu malo povesti rachuna ,kao da mislim da mije to dovoljno.Ne bih da budem kao anareksichna ..To je ujedno i za neera odgovor i zelim joj dobro doshlitzu ako je to ona neera sa receptomanije i sveta biljaka ljubim je ?A ako nije nema veze svima zelim srecu i uspeh ko se odluchi na vo.Samo strpljenja mora se imati Josh jednom moju ledenicu buuuuuuuuuuuubimmm
Nazad na vrh

Nadam se da cesh se snaci ili bre procitaj od juche poruku.
Sretjno
:wink:
Draga neera prvo je ishao ovaj post i onda copy. Pa ako je i to malo od mene onda?A i to je samo moje skromno mishljenje,poshto nisam bash kompetentna,samo sam ti iznela moje mishljenje i kako sam ja radila ,i kakav je efekat bio? :-? ( A onda onaj drugi post)
Caooooo i jako lepo primamo nove chlanove i pomazemo se izmedju sebe!
Neera
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 11, 2008 4:10 pm

Post od Neera »

mikalja napisao:Ne nije shala za rech nevidljiva.Nego samo da znash da bash nije da te nismo videle ili da smo te ignorisale?Ne,neprotiv odgovorili smo ti od srtza koliko smo znali .Nego ne vidisg draga neero ,pa zato i kazemo nisi NEVIDLJIVA ni ti nit bilo ko i po koji put ti kazemo dobro doshla i zelimo ti sretju ako krenesh sa ovim?Pozdrav cmokitjak :wink:
I nemash potrebu za psovkama ,mislim da si lepo prihvacena i lepo ti objasnili a sad ?Kako zelish?ako ostanesh tu bit cemo uz tebe koliko mognemo i budemo znale ..
Prijatno...
Ma i ovo je trebalo da bude sala... O boze, ajmo ispocetka!

Cao, ja sam trenutno na nera dijeti. Ali me jako zanima kakav se efekat postize dijetom sa pirincem. Ali sam vec procitala u vasim postovima, tako da....

Jel valja? :)
Korisnikov avatar
Savage_Rose
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 08, 2008 4:17 pm
Kontakt:

Post od Savage_Rose »

Dej ste brej :D .maliskice i jutros sam popila rizicu ,nisam zaboravila :) ..Ali neznam sta da radim?Izmerila sam se i imam bas idealnu tezinu ,nebi da vise mrsavim.A zao mi ostaviti rizicu :-? .Jer kad je popijem osetim se dugo sito.I probava mi je superrrrr.I jos jedem projicu i takoc tojoc :) .Pa neznam sta cu ?Videt cu ?Mikalja mojne svakom da pises sta i kako?Ti izgubis za svakog po sat i vise a oni osetili pa te zezaju.Niko drugi nece boli ih dupe.I fini su jos. :oops: .Ko zeli dijetu nek poritisne dupe i cita postove sve redom tako ce stesati dupe ako zele?A ne kako se kom priprdne ,daj mi pisite mrzi me citati sve :P .A jel vid K*rca u slamatom sesiru.I onda te jos i za*ebava :evil: .Drage moje na bajs i picite.I dzoging i manje podlosti .Kad to sve smuckate mozda i dobijete koktel koji prija :P ..Pozdrav za malisku , bozura.ledenicu,hijenu nasu (Igija -Kena) mamu79va i damice sa ove teme i naravno PROJA :wink:
P.S
mikalja ajde svrni tamo veceras ,ne budi lenja :P cmoooooooooookkkkkkkk
U dobru se ne povisi! U zlu ne ponizi ...

Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Cao mila ruzice nasha :D .Nemash frkitze :wink: .Nije mi bilo teshko napisati.Pogotovu shto je novi chlan ALAPACA
i valjda je htela ispasti fatza pred njima 8) .Ah teshko biti fatza na ALAPACAMA ?.Ja sam uvek bila pozrtvovana i bit tju i dalje !Bolje ispasti fatza u zivotu nego ispasti fatza iz aviona :D .Nishta se ne sekiraj .Mogu me poljubiti u auspuh (mislim na one koje zele provokatzije ) :wink: Poslat cu ti pp veceras .Ali svrnut cu sigurno :P ..Bubim te i tebe i 'i' i'i 'i .PozZzzzZZz
Korisnikov avatar
mama79va
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jun 06, 2008 9:16 pm

Post od mama79va »

eve i mene ..ubi me zeludac..ali nije zbog pirinca,vec sam se prejela..gladne oci..sutra se vracam na onu moju malo normalniju ishranu..ubise me ove preslave..ccc...nego da vas pitam da li neko od vas pije integralni pirinac ?ja pijem ovaj beli ali je nesto mali da li da ga zamenim onim dugackim ..odoh da jos malo lezim pa cu doci kasnije ..valjda ce da me prodje stomak..jubac za sve
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

mama79va napisao:eve i mene ..ubi me zeludac..ali nije zbog pirinca,vec sam se prejela..gladne oci..sutra se vracam na onu moju malo normalniju ishranu..ubise me ove preslave..ccc...nego da vas pitam da li neko od vas pije integralni pirinac ?ja pijem ovaj beli ali je nesto mali da li da ga zamenim onim dugackim ..odoh da jos malo lezim pa cu doci kasnije ..valjda ce da me prodje stomak..jubac za sve
Moze biti da si preopteretila zeludatz .Protjitje dushitze nasha.Ja sam pila onaj i pijem josh, obichni pirinach nisam integralni pila.E sad iz pocetka me je nadimao zeludatz i to je proshlo ubrzo.Tako da shta god da je protjitje ne sekiraj se mila :) ..Pretovarila malo vishe zeludac ...Sad ce to prevariti i bit ce bolje.Ako bash boli ranisan mila jedan ,popij skupi se i super.Ljub te i zelim da ti bude bolje shto pre !Ljubac :P Mozda bi i bilo bolje da si na slavama koju rakijitzu tzvrtznula valja se :wink: .A i zeludtzu bi bilo bolje ,dezinfektzije radi :D :D :D
Laq notj .........
Korisnikov avatar
mama79va
Aktivan član
Aktivan član

Post od mama79va »

prosao je zeludac..bolje je..ovaj moj pirinac je bas sitan..hihih
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Bash mi je drago da ti je bolje :D ..
Korisnikov avatar
mama79va
Aktivan član
Aktivan član

Post od mama79va »

ljubim ja vas drage moje ..vi ste meni ovde najbolje ..ove ostale na ostalim temama su grozne...

e da ..da li ste probale sa dijetom jedan dan voce,drugi povrce,treci mlecni proizvodi ,cetvrti meso i riba..i tako u krug..teska je ..ja sam je nasla u nekoj knjizi..drzala neko vreme..spada i sa njom ali je teska..jubac za drage moje..
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

tu sam i ja,pozdravljam vas punoo,danas sam radila pa odkada sam doshla sa posla spremam poneshto za zadushnice,bash sam se umorila mogu vam reci,ljubim vas
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

Pozdrav za jesy!!!!!!!!!!!!! Izgleda jedina normalna ovde.Bolje predji na ALAPACE draga :lol:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

mama79va vidim kako te ona doceka cobanica ,kad si zamolila za objasnjenje?Svugde ona gura nosinger!Chuj ne morash ni da shvatish?Zar se onako dochekuju pochetnitzi?Ona nekog da kritikuje ?Prvo praziluk da izvadi iz ushiju ,a onda da vredja sve redom i onako se ponasha.Evo kupit cu joj ovu vagu,ma dacemo joj da ne ide na stochnu da se ne mora muchiti svakog vikenda?Nemoj se je moliti,mama79va sedi i prochitaj mila polako ,mozda ce ti neko i objasniti i pomotji malo.
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

mama79va napisao:ljubim ja vas drage moje ..vi ste meni ovde najbolje ..ove ostale na ostalim temama su grozne...

e da ..da li ste probale sa dijetom jedan dan voce,drugi povrce,treci mlecni proizvodi ,cetvrti meso i riba..i tako u krug..teska je ..ja sam je nasla u nekoj knjizi..drzala neko vreme..spada i sa njom ali je teska..jubac za drage moje..
Ja nisam probala tu dijetu,Mozda polovichnu hehe :wink:
Korisnikov avatar
skubisa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 24, 2008 3:27 pm

Post od skubisa »

mikalja napisao:mama79va vidim kako te ona doceka cobanica ,kad si zamolila za objasnjenje?Svugde ona gura nosinger!Chuj ne morash ni da shvatish?Zar se onako dochekuju pochetnitzi?Ona nekog da kritikuje ?Prvo praziluk da izvadi iz ushiju ,a onda da vredja sve redom i onako se ponasha.Evo kupit cu joj ovu vagu,ma dacemo joj da ne ide na stochnu da se ne mora muchiti svakog vikenda?Nemoj se je moliti,mama79va sedi i prochitaj mila polako ,mozda ce ti neko i objasniti i pomotji malo.
isto kao sto ste vi docekale neeru......
vidis kravo jedna matora kako je to ruzno? :evil:
Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

A sad ce ti Slava jesy!POlako,zavrshit cesh i to.Samo zdravlja da bude?
Zaključana tema