Draga neera prvo je ishao ovaj post i onda copy. Pa ako je i to malo od mene onda?A i to je samo moje skromno mishljenje,poshto nisam bash kompetentna,samo sam ti iznela moje mishljenje i kako sam ja radila ,i kakav je efekat bio?mikalja napisao:Nije da te niko ne chita ,I nisi ne vidljiva.Ali i ti bi mogla pratiti malo postove ,ako zelish da uspesh ?Evo i juche samo da si chitala videla bi da nije bilo ignorisano tvoje pitanje.Evo sad cu ti jucerasnji post pasty cope i prochitaj mozda ti pomogne koliko toliko.Pozdrav za sve idem zurim samo da pastujem ..neera prochitajNeera napisao:Neera napisao:Ja ne mogu stvarno da citam 131 stranu ove teme. Jel moze neko ukratko da mi kaze, ima li ovo s pirincem efekta?
Jel video neko ovaj moj post? Da nisam ja nevidljiva?
neera
Pisala sam a i tebi ujedno odgovorila !
mikalja
Pocasni clan
Pocasni clan
Pridružio: 18 Jul 2007
PorukaPoslao: Čet Jun 12, 2008 2:49 pm Naslov: Odgovoriti sa citatom Izmeni/Izbriši poruku
Sunashtze nashe vratilo nam se !Nisi ti ledenitza nego suncgitza nasha Jesi li nam dobro pile nashe ?Znachi i ponovo terash rizitzu? .Dobro je da si stigla lepa nasha mazitze Ja sam doterala do 100 zrncadi (i dana znachi) i sad curikam se nazad .Dogurala sam do 78 unatrashke i mogu ti retji da unazad ide brze .Drzala sam se onako sve bash kako treba.Korigovala hranu,malo probushila kashiku ,izbatzila vecheru .Proju jedem retzimo za doruchak.Hleb smanjila ( i to crni jedem ali ne kao pre parcekanju ono za pola pedlja nego parchentze )
Vezbe radim obavezno ujutru i uveche i vezbam na onoj skalameriji nordijtzu pokoliko mogu izdrzati.I nije loshe ne zalim se !Nije ono kao popij tablete smrsaj za 5 dana i opet se vrate.Sporo ide ali sigurno.Ja sam tek oko 40-og pochela gubiti na tezini !Prvo 2 pa 2.5 pa onda pa 9-10 i zadnje merenje 12.5 kg.Sad cu malo povesti rachuna ,kao da mislim da mije to dovoljno.Ne bih da budem kao anareksichna ..To je ujedno i za neera odgovor i zelim joj dobro doshlitzu ako je to ona neera sa receptomanije i sveta biljaka ljubim je ?A ako nije nema veze svima zelim srecu i uspeh ko se odluchi na vo.Samo strpljenja mora se imati Josh jednom moju ledenicu buuuuuuuuuuuubimmm
Nazad na vrh
Nadam se da cesh se snaci ili bre procitaj od juche poruku.
Sretjno

Caooooo i jako lepo primamo nove chlanove i pomazemo se izmedju sebe!