DIJETA SA PIRINČEM
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- mikalja
- Stalni član

- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Dobro jutro! zrncadi da prijavim 78 zrncadi.Ide nazad stvarno brzeeee !Tako je mila nebih se meshala u dijagnoze tvog muza ,ipak on je lekar i zna chovek
.Samo mogu reci da se slazem sa njegovom dijagnozom!Pozdrav i ja Kena Savage_Roses tebe mila moja makice mama79va i pozdrav za sve pirinchane damitze.........
- mikalja
- Stalni član

- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Sunashtze nashe
vratilo nam se
!Nisi ti ledenitza nego suncgitza nasha
Jesi li nam dobro pile nashe ?Znachi i ponovo terash rizitzu?
.Dobro je da si stigla lepa nasha mazitze
Ja sam doterala do 100 zrncadi (i dana znachi) i sad curikam se nazad
.Dogurala sam do 78 unatrashke i mogu ti retji da unazad ide brze
.Drzala sam se onako sve bash kako treba.Korigovala hranu,malo probushila kashiku
,izbatzila vecheru .Proju jedem retzimo za doruchak.Hleb smanjila ( i to crni jedem ali ne kao pre parcekanju ono za pola pedlja nego parchentze
)
Vezbe radim obavezno ujutru i uveche i vezbam na onoj skalameriji nordijtzu pokoliko mogu izdrzati.I nije loshe ne zalim se
!Nije ono kao popij tablete smrsaj za 5 dana i opet se vrate.Sporo ide ali sigurno.Ja sam tek oko 40-og pochela gubiti na tezini !Prvo 2 pa 2.5 pa onda pa 9-10 i zadnje merenje 12.5 kg.Sad cu malo povesti rachuna ,kao da mislim da mije to dovoljno.Ne bih da budem kao anareksichna
..To je ujedno i za neera odgovor i zelim joj dobro doshlitzu ako je to ona neera sa receptomanije i sveta biljaka ljubim je ?A ako nije nema veze svima zelim srecu i uspeh ko se odluchi na vo.Samo strpljenja mora se imati
Josh jednom moju ledenicu buuuuuuuuuuuubimmm

Vezbe radim obavezno ujutru i uveche i vezbam na onoj skalameriji nordijtzu pokoliko mogu izdrzati.I nije loshe ne zalim se
- Savage_Rose
- Aktivan član

- Pridružio se: Ned Jun 08, 2008 4:17 pm
- Kontakt:
Evo i ja da pozdravim tu tvoju divnu ledenicu
.Mikalja bas si joj se obradovala !Pa i ja da jo pozelim lep povratak Uu Bgd .Jeste lepo kuci biti ali sta da se radi?Gde nam je skola,posao ,biznis ?Tamo nam je i dom .Ledenica jos otidji i na temu PROJA videt ces lepo je ,a i lepa za papati
mikalja ce te pozvati kod nas na jedan diiivan sajt ,neces se pokajati
Ljubim te puno mikalja nasa ,maliska pijem i dalje rizu ,hvala na upozorenju .Ali mogu ti reci dok sam ovaj rad radila i branila?Te dzoginzi ,roleri nestali viska kilograma i nije ih bilo bas mnogo 4 kg i nestase a stomak kao daska.Ne spavanje i ucenje naj dijeta
,Pozdrav za bozura i za sve damice 
U dobru se ne povisi! U zlu ne ponizi ...