DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od jesy »

tu sam i ja,deca vecheraju pravila sam pizzu i verujte kolko mirishe a ja je necu probati :cry: :cry: :cry: ali shta cu,hocu josh da smrsham,ljubim vas SVE lepe moje
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

maliska ,super da su stigle pp idem sad i ljubim te mila moja.Dobila sam i ja od tebe pp i ok je sve.Malo uspori i chuvaj mi se milo moje .CaosSSSSssss
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Nemoj se nervirati bar zbog mene?Imash svoih jurnjava i kazi muzitju da je u pravu za konstatatziju za postupke zena (Neobradjivanih ) ..mm :)
maliska
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 8:08 pm

Post od maliska »

JEL DA DA JE U PRAVU, MA NJIMA TREBA ZNAS STA NJIMA TRBA, AL IH NIKO NECE!!! e TO JE PROBLEM!!
de JE KEN idejni vodja nase zabave, pozz za njega i ROSE,ODH ja uciti se mora!!!
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dobro jutro! zrncadi da prijavim 78 zrncadi.Ide nazad stvarno brzeeee !Tako je mila nebih se meshala u dijagnoze tvog muza ,ipak on je lekar i zna chovek :wink: .Samo mogu reci da se slazem sa njegovom dijagnozom!Pozdrav i ja Kena Savage_Roses tebe mila moja makice mama79va i pozdrav za sve pirinchane damitze.........
Neera
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 11, 2008 4:10 pm

Post od Neera »

Ja ne mogu stvarno da citam 131 stranu ove teme. Jel moze neko ukratko da mi kaze, ima li ovo s pirincem efekta?
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

jutros popijeno 72 bela zrnca,nemogu puno da pishem imam posla,doshao mi je sin pa sam prezauzeta,ljubim vas sveeee,neera da nije efektna nebih mi ni bile ovde,pisacu ti opshirno neki sledeci put,ljubim vas
ledenica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 28, 2008 10:09 pm

Post od ledenica »

E ewo i ja da wam se jawim prwi put iz bg-a :D hehe
popijeno 28 komatica malenih i tako.. idemo dalje :D hii
sta mi wi radite? kako ste? :)
jub was puno!
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Sunashtze nashe :D vratilo nam se :D !Nisi ti ledenitza nego suncgitza nasha :) Jesi li nam dobro pile nashe ?Znachi i ponovo terash rizitzu? :lol: :lol: .Dobro je da si stigla lepa nasha mazitze :lol: Ja sam doterala do 100 zrncadi (i dana znachi) i sad curikam se nazad :D .Dogurala sam do 78 unatrashke i mogu ti retji da unazad ide brze :wink: .Drzala sam se onako sve bash kako treba.Korigovala hranu,malo probushila kashiku :wink: ,izbatzila vecheru .Proju jedem retzimo za doruchak.Hleb smanjila ( i to crni jedem ali ne kao pre parcekanju ono za pola pedlja nego parchentze :wink: )
Vezbe radim obavezno ujutru i uveche i vezbam na onoj skalameriji nordijtzu pokoliko mogu izdrzati.I nije loshe ne zalim se :wink: !Nije ono kao popij tablete smrsaj za 5 dana i opet se vrate.Sporo ide ali sigurno.Ja sam tek oko 40-og pochela gubiti na tezini !Prvo 2 pa 2.5 pa onda pa 9-10 i zadnje merenje 12.5 kg.Sad cu malo povesti rachuna ,kao da mislim da mije to dovoljno.Ne bih da budem kao anareksichna :D ..To je ujedno i za neera odgovor i zelim joj dobro doshlitzu ako je to ona neera sa receptomanije i sveta biljaka ljubim je ?A ako nije nema veze svima zelim srecu i uspeh ko se odluchi na vo.Samo strpljenja mora se imati :D Josh jednom moju ledenicu buuuuuuuuuuuubimmm :D :D :D
Korisnikov avatar
Savage_Rose
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 08, 2008 4:17 pm
Kontakt:

Post od Savage_Rose »

Evo i ja da pozdravim tu tvoju divnu ledenicu :D .Mikalja bas si joj se obradovala !Pa i ja da jo pozelim lep povratak Uu Bgd .Jeste lepo kuci biti ali sta da se radi?Gde nam je skola,posao ,biznis ?Tamo nam je i dom .Ledenica jos otidji i na temu PROJA videt ces lepo je ,a i lepa za papati :wink: mikalja ce te pozvati kod nas na jedan diiivan sajt ,neces se pokajati :D Ljubim te puno mikalja nasa ,maliska pijem i dalje rizu ,hvala na upozorenju .Ali mogu ti reci dok sam ovaj rad radila i branila?Te dzoginzi ,roleri nestali viska kilograma i nije ih bilo bas mnogo 4 kg i nestase a stomak kao daska.Ne spavanje i ucenje naj dijeta :D ,Pozdrav za bozura i za sve damice :wink:
U dobru se ne povisi! U zlu ne ponizi ...

Slika
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

oohhhooohhoo javila nam se ledenica,bravoooo,vidim da je super,pozdravljam je,pozdrav i za sve ostale pirinach damice,ljubim vas sveee
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

hvala hvala ruzhice,pozdravljam i ja tebe a i ostale nashe dame,ljubim vas pppuuunnnnoooo
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Savage_Rose promenila sam ovo chudo :wink: Slusham ja kumitzu moju dushitzaaa nasha.I hvala ti za ono sinotj tj VAM :wink: Odlazi m samo sam ushla po naredjenju dobih pp od tebe :oops: .:luta mi Ruzica zbog avatara .Ma nisamtuzna nego volim onaj avataric benitze moja :D ..Ali dobro !Slusham cmok.Pozdrav idemmmmmm
Korisnikov avatar
mama79va
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jun 06, 2008 9:16 pm

Post od mama79va »

al se nekad dobro jelo bas...moji slavili danas..uzas..popila sam 6 komada..valjda..pisem ja to...
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

bravo mama79va,a ja slavim u nedelju,e kolko cu da popijem videcemo.javicu...pozdravljam sve pirinach damice,ljubim vas sveee redom
Zaključana tema