DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
mama79va
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jun 06, 2008 9:16 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mama79va »

lepo spavajte idem i ja ..cujemo se sutra ako komp ne bude zezao...i net naravno..cuvajte se,... jubac za sve
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

da se upishem,jutros popijeno 71 belo zrnce,i da pozdravim sve pirinchane damice,sinoc sam imala goste i nisam uspela da vam se javim,ljubim vas
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
Savage_Rose
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 08, 2008 4:17 pm
Kontakt:

Post od Savage_Rose »

Pozdrav za sve Zenice mile i drage!Nisam zaboravila i popila sam rano jutros 3 malaaa zrnceta :wink: .E onda dam to morala opravdati i vozila sam rolere do malopre .Jutro je predivno bilo.Pa sam malo i dzoging (dala mu ga ) uz put sam sretala fine atlete :wink: .Sve u svemu bilo je cool.Pozdravit cu ovde divne devojcice kao sto je maliska ,ledenica,.hijena sa tema proja jesy ,maama79va Valjevka moja(baka mi je iz Valjeva) Kena mikaljicu moju dusicu i pozdrav za mnoge ljude a to "mnoge" lako bih prehranila sve :oops: !Svratit cu ponekad ,jer nemam zeludac koi moze da prevari bas svasta :oops: na zalost.Svako dobro vam zelim!!!!
Merila sam se jutros i samo 1kg mi fali do idealne tezine,mada i taj kg mislim da ga ne vidim dobro :wink:
U dobru se ne povisi! U zlu ne ponizi ...

Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Dobar.dan 79 zrna jutros sam popila .Josh samo 78.Nocas nisam spavala nikako skoro :-? .Pozdravljam Vas sve ..Makice drago mi je da si se onako provela.I ne brini dushitze ima sad frikomovih divnih sladoleda i za nas.A i da nema Z.Za hranu manje vishe :( .Ljubim Vas .Pozdrav.....
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

pozdravljam sve pirinchane damice,ljubim vas SVE,pisacu kasnije,ljubim vas
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

sada sam doshla iz grada,kupovala sam po neshto,srecna sam vecheras mi dolazi sin iz BG,spremam poneshto,ljubim vas sve mile moje
Korisnikov avatar
Ken
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 09, 2008 3:29 pm

Post od Ken »

Dobro jutro :). kazem jutro ,jer tek sad ustadoh i skoro trecu kaficu pijuckam !Remeti me samo dim koji se shiri oko mene od cigareta koje ostavljam uvek od sutra:) "karakter" nema sta :oops: .Stigao oko 5 jutros i onda mora se malo duze spavati i napuniti baterije!Evo stidim se kako bih rekle ovde pojedine .Evo ga ovaj Kenj opet kenja !I ako mrzim tu rec jer ne da je prosta ?Nego tacno tog trena vidim na trenutak ,osobu koja je izgovara.Osecam joj ono blato ispod nokata i sto bih rekao narodski zvale oko usana :oops: .Ali eto posto stvarno prelaze pojedine osobe ,granice vredjanja .Ne mogu da se nosim sa tim a i ne mogu da precutim bas sve .Jer kao sto znamo?Cutanje je donekle znak odobravanja.Napustit cu vas da se lepo druzite !Ne zelim da budem razdor medju bilo kim a po naj manje' zenama :wink: Samo ipak necu otici na temu ili ti teme na koju me G' grazza upucuje! Muske teme????Po njihovom shvatanju to bi bila tema ALAPACE :D :D :D Ili recimo tema "Prsten Besmrtnosti" :evil: !Ne' hvala 'necu otici ni na jednu od tema tu.Odlazim na moj sajt.Na pp cu poslati mojim irc prijateljima adrese ,mnogi je i imaju.Ipak pozeljno je druziti se i preko irca ponekad.Zasto ne?Pomoci jedni drugima !Pa i zapevati :wink: zasto ne?Popodne kad se vratim Ivkice moja(Rose) ,javi im da sam ja sve organizovao za gril na onom splavu.Kako rece martrat da sam domacica :D .Ne vidim ni tu greh ,ni njima nije lako i biti domacica ali ona uspesna je ponos.Tako ako misli da me uvredila ?NE !Obozavam da spremam specijalitete ,tako da posle nekog pisanija bash mi godi da uzmem i napravim neki specijalitet.A posto sam poreklom polutan Polu Grk polu Italijan ni kuhinja nije losa :wink: ...Iskrene pozdrave salje vam jedan ?Nazovite me kako zelite damice moje !Prijatno :wink:
Naucicu da gledam sebe iznutra,
A svet spolja nek raskosno cveta,
Snagom svemira i strpljivom tisinom,
U svetlecem obliku coveka.
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

pozdravljam vas,pozdravljam i kena,sada je vreme odmaranja,pisacemo kasnije,ljubim vas
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

i dalje nigde niko,pozdrav mislimna sveee dobronamerne ljude koji su na forumu a i one koji nisu,ljubim vas,kada budete mogli javite se samo da znam da ste dobro :D :P :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Jbt vise ovo vreme :( UBI ...
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

kod nas samo shto nepadne kisha,odvratno je,svaki dan isto,pre podne toplo a popodne kisha,odvratno za zdrave a tek za bolesne,pozzz
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

maliska des mila? :P cmokaja
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Evo majena, stigose pp idem procitati i odgovaram ti samo posle malo.Poslala ti Rose adrese ?Ok!Znachi ne moram ja?Ajde pa se tamo nadjemo cmokiiiim te majo moje :P
Korisnikov avatar
mama79va
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jun 06, 2008 9:16 pm

Post od mama79va »

dobro vece lepi moji :D
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dobro Veche mama79va :) .Ako nisi vetj otishla :wink:?A ako si otishla onda
i laku noc. Idem,samo na min udje !Net me zeza debelo ! !!Maliskica prerovi pp zeza li zeza !Tako i mene, nacicesh u nekom sanduchetu.Ja pronashla sad dve pp od sinoc pisane :oops: cmok za tebe....
Zaključana tema