Kako ko?Ja nisam ni bila na odmoru!!!!jesy napisao:da li ste josh svi na popodnevnom odmoru,budite se zhenskee
DIJETA SA PIRINČEM
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- jesy
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
pa jedino si ti danas poneshto radila,ali shta je sa ostalima,za njih sam rekla da su se uspavali,pozz ih sve puno puno,jer to nmene bojkotuju kada sam ja tu nema nikoga,a kada si ti tu svi su tu,ma zezam se,shta nam je sa malishkom da nam ispricha kako je bilo sinoc,ljubim vas sveee
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
- Savage_Rose
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Jun 08, 2008 4:17 pm
- Kontakt:
- Savage_Rose
- Aktivan član
- Kontakt:
Ma ljudi, zene bilo mi sinoc supppeeerrr, extra, ma nemam reci, toliko mi bilo lepo da smo ja i muzic ceo dan posle koncerta bili u romanticnom raspolozenju
Uzivo cuti to j e stvarno posebno< bas sam srecna sto sam bila....,ma nemam reci.Latino muzika stvarno pokrece ..ima nesto u tom mentalitetu...divota!!
Poz za sve sad nas hvala Bogu ima dosta i nije nam dosno.
POZZ za Kena, ma znam, da svi kavaljeri nisu izumrli, ali su stvarno retko iz zbog toga treba da budes ponosan, a i mi smo ponosni sto caskamo sa tako divnim covekom i to je velika cast..A ui msvidja mi se tvoj citat MAtije BEckovica, moj omiljeni pesnik moderne poezije..akademik..treba razumeti njegove mudrosti sto vidim da ti vec jesi!!!!

Poz za sve sad nas hvala Bogu ima dosta i nije nam dosno.
POZZ za Kena, ma znam, da svi kavaljeri nisu izumrli, ali su stvarno retko iz zbog toga treba da budes ponosan, a i mi smo ponosni sto caskamo sa tako divnim covekom i to je velika cast..A ui msvidja mi se tvoj citat MAtije BEckovica, moj omiljeni pesnik moderne poezije..akademik..treba razumeti njegove mudrosti sto vidim da ti vec jesi!!!!
- Savage_Rose
- Aktivan član
- Kontakt:
HvalaROSA, Ti JESY, samo ruckaj tu tvoju lubenicu, danas nisam bila dobra pa nisam dobila lubenicu, salim see
A i ako ruckaj kad sam ja ruckala lubenicu pre neki dan vama su rasle zazubice, bas sam bila bezobrazna
al moram da podelim sa vama moju veliku ljubav prema gospodji lubenici!!! JA dna MIka uvek kad kupim sladoled( tacnije ponekad kad kupim sladoled) setim se nje kako ona sme samo onaj bljakavi sladoled za dijabeticare, pooozzz i za nju.