Ruzitze moja stize ti ljub te ja milo moje .samo nek si stigla i da je ono u redu .A i kasno je ljub te mila moja mirisna ruzitze .Lepo spavaj i sutra ti drzimo figice nasa milice
Vidim,vidim.Ali nedaj se izprovocirati i ja odoh leci ,Sutra mi je dan za .Bit ce dobro sama sebe tesim .Lepo spavaj i ne obaziri se na zlo bolje na dobro cmok mikic nas
Nikad vise necu im to dozvoliti ne brini.Ljubomorne neka su ,Pomoci im ne mogu .idi ti spavaj i sutra javi sta je bilo cmokitjak .Pozdrav za moje damitze pirinchane
Steta sto je tema ispod Nutricinizma zakljuchana...sad bismo babakenje lepo tamo vezale, pa bi bile dobrice, zlo bi bilo unisteno, a dobro bi pobedilo, kao i uvekkkk....
ozdrav za sve moje potitze !80 -to zrnce ode jutros pa da se upishem.Curik,curik.Sve pozdravljam i Savage_Rose mislimo na tebe danas ,DRIMO TI FIGE Ruzitze nasha lepa .Za Kena jedan leppozdrav .Pisemo se danas,vecheras nebitno a ako Bog da itjitjemoi na chast.U svakom sluchaju tamo se nalazimo da se ismejemo i izprichamo..NEtju vishe dozvoliti dokonjatzima da me iznerviraju kao pre .No,No!Ono kad sam videla onu temu hahaha od sad samo .Jedan je zivot i nedam ga svakom da ga se*e ..
Pozz
Ima nas jesy mila moja !Samo iako drimo dijetu treba skuvati poneshto ,uraditi i takoj toj !Ja pogotovo oko ova doba sa cerkom cakulam .vo do sad smo bla, bla.I onda po sat dva dok s utisci srede i tako.Sad idem da pochnem usisavati jer tje muz sad da naleti .Pa tje retji ajti stavi kafitzu daj to ja cu zavrshiti .Parola je snadji se ..Nego udjoh da vidim da se nije Iva javila bash mislim na nju sad ,kako li tje protji ?Ljubim te.Ti sinotj brzo otishla?Ja ushla na kratko na jednoj temi gledali neshto i Roses kad je doshla ?Onda sam i ja otishla .Muzitz gledao neku utakmitzu .Smorila sam se ziva .Ljubatz za malisku moju dragu shto reche ?Bash se mimolilazimo .Ali ona ce shibnuti svojoj miki jedan pp da vidim kako joj je bilo sinotj?Mada znam od prilike sa njenom sretjom kako bi joj moglo biti nego superrr.Poz za jesy moju Bozure shta se kod tebe radi? Bubimmmmmmmmmmmmm ........
Uh evo muz stize a nisam zapochela usisavati Zeznuo me
Juuuuuupiiii Drage mojeee naj drazeeeeee USPELA SAM !!Bit ce casti . Ljubim vas sveeeee i hvala vam na lepim zeljama !Ma zajedno smo jaci
P.S
Popila sam 2 zrna jutros ,nisam zaboravila.Zapisala sam na papiric i stavila na mesto gde promashiti ne mogu.Sad idem da jedem i jednu partiju spavanjca !Nocas nisam bash dobro spavala !Ipak trema je bila prisutna (ali pozitivna) .Mah~~ mah~~ Moim dobrim zenicama.Mom Bozuru predivnom,maliskici ,mikalji ( e da sad cu da joj javim znam da ceka ) hijenice ljub te .Castim projom i sta ko bude zeleo uz?