Eh shta proja uradi?
DIJETA SA PIRINČEM
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- Ken
- Novi član

- Pridružio se: Pon Jun 09, 2008 3:29 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Samo da ti kazem Savage_Roses da su bili sva trojitza Pr i gledali su .Nebih nishta dirali ! Chak na protiv mislim da su odushevljeni .Nemoj da se nervirash ako ne prodjesh ?Evo za kaznu vodim te na vecheru
.Ali poshto znam da cesh uspeti ,vidim i po njima onda gubis opet ti i vodim te na vecheru, vazi
.Ma koe karte ?Samo me zvrcni i izlazim napolje .A i moram ti vratiti ono.One pasuse nije moralo korigovati ,jedino su mogli maznuti ideje od tebe Ruzice Ruzo Ruska
I idem da se spremam a ovde pozdravljam Dame da se ne ponavljam ?Isto kao i predhodni put .A i ostale ljude koi svrate,zalutaju kao ja ili namerno kao SAD ja ? ;]
Eh shta proja uradi?
Eh shta proja uradi?
Naucicu da gledam sebe iznutra,
A svet spolja nek raskosno cveta,
Snagom svemira i strpljivom tisinom,
U svetlecem obliku coveka.
Yive pirinac i pirincane dame, gaspoda dobro dosla naravno!!!!!Ken, dobro nam dosao na lepo druzenje!!MOzes da pijes pirinac ako hoces,a ja znamm da su muskarci malo skepticni, moj muz npr. nesce da pije kaze uff bas ce pirinac da mi pomogne da smrsam , al nije ni debeo, pa zato nece ni da proba
Samo mi se smeje, kad ja pocnem da brojim.. jutros sam izbrojala 15, pomaze, pomaze>POZZZ za ROSE izvini sto sam ti skratila ime, MIkalju i JESY naravno.SAd zurim idem na koncert JJULIA IGLESIASA pa vam pricam kad se vratim kako je bilo!! ZNAM da ste srecne zbog mene, dusmani nek crknu..DAMICE lepo se ponasajte nemojte KENA da nam oterate, posto je ovde u manjini
SALIM se NARavno ni tebe KENE ne izdvajamo pooz i za tebe naravnooo!!!
- Ken
- Novi član

- Pridružio se: Pon Jun 09, 2008 3:29 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Zalim sluchaj, ali mislim da vas nisam pitao sanyalica ko je sve ovde?A i mislim da pojedine lichno znam i da nisu sve Babike nego Bogami veoma lepe Barby.Izvini ali bar na toj slici ti mi licis vise na tetkicu neku sa jezikom usedelice koja proganja decke
.Zao mi je ali ne podnosim zlobne a pri tom i navalentne zene !Toliko od mene ! Ubuduce dacu ti savet jedan.Ako nemas sta pametno reci i lepo ?Ti pametno cuti
Ostavit cu jedan citat od Lenjina iz poeme
"Guljaj Polje"
Jos zakon ojacao nije.
Sumi zemlja, nepogoda pala.
A sloboda nas prekomerno bije,
i sve nas je redom potrovala.
Nadam se da ces svatiti bar malo!!
Maliskica hvala na dobrodoslici !Ali nebih rizu pio samo ovde sa vama bi sa vremena na vreme bijo!Nemam potrebe za tim kao i tvoj suprug !
Nisam gojazan !
Odem na plivanje kad uhvatim vremena
Ponekad teretanica i to je to!
Ali ne znaci da me to sprecava da se sa vama druzim ?
Volim da popricam ,samo ne poganim jezikom !Lepo pavkajte pirincane dame .Cucemo se sutra ili vec,kad se dogovorimo otici cemo tamo pa cemo se izpricati uz pice ,naravno posle proje
mikalja,jesy,maliska,hijena, mama79va prijatno!
P.S
mama79va hvala na pozdravima koje uzvracam istom merom
Ostavit cu jedan citat od Lenjina iz poeme
"Guljaj Polje"
Jos zakon ojacao nije.
Sumi zemlja, nepogoda pala.
A sloboda nas prekomerno bije,
i sve nas je redom potrovala.
Nadam se da ces svatiti bar malo!!
Maliskica hvala na dobrodoslici !Ali nebih rizu pio samo ovde sa vama bi sa vremena na vreme bijo!Nemam potrebe za tim kao i tvoj suprug !
Nisam gojazan !
Odem na plivanje kad uhvatim vremena
Ponekad teretanica i to je to!
Ali ne znaci da me to sprecava da se sa vama druzim ?
Volim da popricam ,samo ne poganim jezikom !Lepo pavkajte pirincane dame .Cucemo se sutra ili vec,kad se dogovorimo otici cemo tamo pa cemo se izpricati uz pice ,naravno posle proje
mikalja,jesy,maliska,hijena, mama79va prijatno!
P.S
mama79va hvala na pozdravima koje uzvracam istom merom
Naucicu da gledam sebe iznutra,
- Savage_Rose
- Aktivan član

- Pridružio se: Ned Jun 08, 2008 4:17 pm