DIJETA SA PIRINČEM
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- Savage_Rose
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Jun 08, 2008 4:17 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
- Savage_Rose
- Aktivan član
- Kontakt:
Samnom mozes kako zelis samo da mi trnje ne diraju ?E onda bodem
Ali tebe nema potrebe obozavam ljude sa Kosova nasheg.Zato te nazvah Kosovski Bozur ,jer osetim da si divna kao Bozuri Kosovski. I hvala ti na dobro doslici ,Nije meni samo rize radi ali ta vasa pozitivnost me privlaci .Istom i vracam

Ali tebe nema potrebe obozavam ljude sa Kosova nasheg.Zato te nazvah Kosovski Bozur ,jer osetim da si divna kao Bozuri Kosovski. I hvala ti na dobro doslici ,Nije meni samo rize radi ali ta vasa pozitivnost me privlaci .Istom i vracam
U dobru se ne povisi! U zlu ne ponizi ...

- jesy
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Kontakt:
vidite li vi ovo,ove rode donose sve lepo,pozdrav za sve chlanice,posebno nove,i za nashu malisku i ledenicu,pa kada budu mogle neka se jave,pozzz
mika ja i ti postadosmo matorke ha ha ha ali nema veze,samo neka su nam one dobro doshle

nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
- Savage_Rose
- Aktivan član
- Kontakt:
- Savage_Rose
- Aktivan član
- Kontakt:
jesy roda je predivna a pogotovu ono u kljunu
I hvala ti na lepim recima te sa istim uzvracam
100000000 poljubaca ti saljem i tebi i mikalji i ledenici sa kojom nisam jos imala cast kontaktirati.Ali chitala sam devojku koja nije zla odma je vredna moje paznje 

- Savage_Rose
- Aktivan član
- Kontakt:
Zamolit cu te mikalja da za sebe ne upotrebljavas rechi kao shto su:Matora baba iz Laze Lazarevica.Kao prvo videla sam to su rechi upucene iz usana nekulturnih ljudi.Koi te mrze.A sa mrznjom se ne stize daleko,,A na kraju i u Lazi su ljudi i nechije majke zar ne?Neka se malo zapitaju zmije koje otrov sipaju !A drage moje pirincane dame hitati moram samo zbog neta:(.Josh u mom vrtu inema bezzichnoh nterneta nit kablovskog.Zelim vam lepo vece i druzenje .Idem malo na rolere lepo je vece i ljubaca mnogo vam saljem predivne devojcice sad vec mogu reci moje.Natrcat cu kad god mognem. i uvek cu vas posipati sa laticama svoim mirisnim.A i trnja ima tako da i bocnti znam ako ko zasluzi
..Jer sam citala na temama dugo pratila one iste "gospodje" koe su na vratima sacekivale mnoge sa pljuvanjem .Pitala sam se dugo?Da li misle da im je glupost i svadja UZVISENOST jer se same velicaju.Dacu sebi slobodu mikalja da te pitam da li mogu da ti napisem pp i pastujem jos neke stvari ?A pritom da te ne smaram?

- Savage_Rose
- Aktivan član
- Kontakt:
Vazi mikalja .Necu vas smarati jesy hvala ti na lepim zeljama i ljubim te bozure nas.Mikalja ce da zivi nego sta i jesy hvala ti i od mene za rodu koju poklanjas mikalji za njenu ceru da joj preko rode posalje 5 oro unucica.Oce nego sta ?Dobro se dobrim vraca.Verujte .Lepu nocku da imate i da vas dragi ceska po ledjima ja hitat moram a i dosta je .Zauzet telefon a zbog posla treba linija.Jasekretaricu iskljucila i fax
Ju Saban Bajramovic preminuo .Bas mi je zao.SLAVA MU!!!!

Ju Saban Bajramovic preminuo .Bas mi je zao.SLAVA MU!!!!

- jesy
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Kontakt:
ma iako mi je sin na fax ja razmishljam roditi josh jednu devojchicu,ma shta ima veze ha ha ha,ovaj stariji se nebuni ali ovaj mladji leeleee nesmem da pomenem,ali...ako ne,onda kada dodjem gore chuvacu maliskinu devojchicu,obozhavam ih,ljubim vas
nije srecan onaj ko ima shta zheli,