DIJETA SA PIRINČEM
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- Savage_Rose
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Jun 08, 2008 4:17 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Vec duzi period posmatram ovu temu.I radoznalost kao i svaka druga ,privuche mi paznju dijeta uz pomoc pirincha
.Poshto imam vishka kg koje zelim da skinem ali nikako da krenem.To je ono poznato:E od sutra cu i td.Chitala sam vashe postove dugo dugo i pozeleh da vam se pridruzim.Naravno ako me primate?Vidim da jedna drugoj mnogo pomazete ,a to je retkost ne samo na sajtu nego inache kod nas.I u to ime mogu vam reci da ste divne .Shvatila sam da nije u rizi samoj shtos nego ,druzenju podsticaju i ohrabrivanju jedna drugih.Ja Bogami imam viska podosta ,nadam se da cu uspeti jer od ujutru krecem punom parom.Ponekad cu upitati poneshto ,gotovo sam sigurna da cete mi pomoci i biti uz mene.Za uzvrat ja cu vam mirisati svoim opojnim mirisom ,da mirishite kao naj lepshe ruze iz rajskoga vrta.Videh da ste vec pocele da mrsavite i na tom vam cestitam .Biti uporan je veliki uspeh.
Tu sam ako me primate ?jesy Kosovski Bozure,maliska asocijacija na milo stvorenje,mikalja asocijacija i dokazi --neiskvarena osoba koja daje sebe za druge,ledenica devojka slicna meni tj moim osobinama a volim svoe osobine
mama79va mislim da je jedna mlada majka nisam je dugo citala tako da je za sad dovoljno ........pozdravljam vas mirisom i masem vam najlepsim laticama divljih ruza 

Tu sam ako me primate ?jesy Kosovski Bozure,maliska asocijacija na milo stvorenje,mikalja asocijacija i dokazi --neiskvarena osoba koja daje sebe za druge,ledenica devojka slicna meni tj moim osobinama a volim svoe osobine

U dobru se ne povisi! U zlu ne ponizi ...

- Savage_Rose
- Aktivan član
- Kontakt:
Sad idem,posto nemam non stop net nego idem preko fona i jako mi je zao zbog toga
.Jer necu moci chesto biti sa vama, tj onoliko koliko bih ja zelela
.Ali nadam se da ce biti kvalitetno druzenje i lepo onoliko koliko ste vi prijatne i dobronamerne?Pozdravljam vas iz Rajskog Vrta
Svratit cu chim uspem ..Caos zasada..

Svratit cu chim uspem ..Caos zasada..

- Savage_Rose
- Aktivan član
- Kontakt:
- Savage_Rose
- Aktivan član
- Kontakt:
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
OOOO
i ruze iz R Vrta nam stize
.Pa super i dobro nam dosla a i hvala na lepim recima.Tu smo za tebe kao i za sve dobro namerne osobe.samo ti mirishi .A bash si me odushevila sa Kosovskim Bozurima.chega se ona setila.Drago mi je da budesh sa nama ,mada te shvatam kako je kad nemash non stop net bezichni ili kabl to je bash nezgodno
.Ali lepo si ono rekla.Kvalitetno da ga koristish pa lepo.Dobro nam doshla divlja ruzo
..

- Savage_Rose
- Aktivan član
- Kontakt:
- Savage_Rose
- Aktivan član
- Kontakt:
Evo ja uletih malo da vas obidjem
.Neces ti uzeti moju ruzicu priznaj?Jer ti si ruza sama od sebe
.I hvala vam na dobrodoslici !Ma videla sam ja i osetila da ste vi iskrene i divne dusice .Izbrojila sam 1 zrno za ujutru
.I odma pocinjem sa karakterom .NE VECERAM VECERAS!! Bravo za ja