mama79va budi shto vishe ovde sa nama i necesh biti gladna,chim ogladnish ti sedi i kuckaj,a svi smo tu za podrshku,samo napred,ljubi vas sve dobronamerne damice,laku noc pisacemo sutra,doshao sinak iz grada pa hoce on da kucka,pozzz
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Bit ce to sve u redu .Samo polako.Iz pochetka malo ,dok se ne uhodash chinit ce ti se teshko .Ali nije ..Pij rizu ,izbaci beli hleb i vecheru ako mozesh.Kretji se shto vishe i to je to Laku noj i Ljubac ....ODe ja pravac u kupatilo i BzZZZzZ Pavanje
Pishemo se sutra...
Dobar Dan.Evo i ja da se upishem .Jutros 83 zrna nestadoshe.Ljubim Vas moje pirinchane damitze sve.Pisat ce mo se kasnije ,sad zurim .Pozdrav za sve moje lepotitze
Mi smo davno doruchkovali .I ruchak se krchka,bila sam danas bash vredna .Muzic neradi danas pa smo duze spavali .I sad zajedno kulinarishemo i spremamo kutju .Pa da mozemo popodne u skitnju .Jesy skontala si !Super samo opushteno.Stigao mi je pp. Ljubatz za nashu maliskicu i pozdrav za sve KosoOke damitze pirinchane :
Odoh da zavrshavam ono pa pishemo se posle ,kad se stigne?
Evo i ja jedva stigoh.Da Vas samo obidjem i jubnen .Jbg jesy ne stigoh kad si bila ti tu .Sad je sve u redu ,zavrshene obaveze i idemo malo u skitnju dok nije pochela opet kishetina? A ako i pochne svratit cemo negde na pice ,Bash ovo vreme smori .Pravo ptichije vreme shto bih moj suprug imao obichaj reci . Ptichije vreme, samo za sovu i za shevu .Ljub Vas ..Tu sam josh jedno 10-ak min pa pichim A onda se pishemo vecheras
maliskica moja jepa Jub te odavde do NEEEEBAAA!
evo i mene ..radila sam i danas,mada nije bilo u planu..pocela sam sa dijetom.popila sam jean pirinac..hahah slatko tek sam na pocetku,ja koja sam nestrpljiva..ja sam citala ovde sta ste pisale drage moje.ono sto me zanima da li bi neko bio dobar da mi sve na jednom mestu napise,sta smem da jedem sta ne .ako ne onda cu sunjati ovde i pronaci...
hvala unapred..idem sada pa se cujemo veceras..
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...